אם זה היה בן - המצב היה יותר טוב. o_o אבל זאת בת. והיא כלבה |:
N NoAmItA ChAn New member 15/4/08 #14 למה אני ערה עכשיו? כי אני מפגרתתתת כי אני מטומטמתתתתת כי יש לי גוף דפוק שלמרות שיום אחד אני יכולה לקום בשמונה וחצי כי אני מתחילה בשעה שלישית, במקום ברבע לשבע, אני אקום בעשרים לשבעעעעעעע. למה? פומפה.
למה אני ערה עכשיו? כי אני מפגרתתתת כי אני מטומטמתתתתת כי יש לי גוף דפוק שלמרות שיום אחד אני יכולה לקום בשמונה וחצי כי אני מתחילה בשעה שלישית, במקום ברבע לשבע, אני אקום בעשרים לשבעעעעעעע. למה? פומפה.
L love to hate you New member 15/4/08 #15 יהיה טוב../images/Emo201.gif../images/Emo6.gif אני מתחילה באחד וחצי ביום
C chen010189 New member 16/4/08 #25 ../images/Emo45.gifסשה../images/Emo99.gif מושלמת מושלמת מושלמת! אבל היא מקום שני זה גם טוב וגם יש לה קמפיין עכשיו היא בת"א מצטלמת אליו DD: ס'יפה היא, למות.
../images/Emo45.gifסשה../images/Emo99.gif מושלמת מושלמת מושלמת! אבל היא מקום שני זה גם טוב וגם יש לה קמפיין עכשיו היא בת"א מצטלמת אליו DD: ס'יפה היא, למות.