בוֹבובובובובובובובובובובובווווו

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifבוֹבובובובובובובובובובובובווווו

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

פרקשון

New member
גוגוגוגוגוגוגווווו

-שיר השבוע (של שייגעצ): אינטרקום - שיר השבוע (כללי): מאיר אריאל-בשביל לעשן - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אני מתעורר בשביל לעשן - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): שוברת לבבות קטנה - דבר שהשגתם השבוע: רגילה! - מאכל השבוע: קורנפלקס - משהו שעשה לכם את השבוע: עומסי קור - משהו שהרס את השבוע: הקור -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש?: שותים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: החברים סתם: - תמונה: כל זה קרח ששברנו מתוך שלולית גדולה..

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifמתגעגעת...

ואנלא מצליחה לתפוס אותך במסנג'!!
מה איתך חיים?

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif"ותמיד, יעטוף, אור אינסוווף.."

-שיר השבוע (של שייגעצ): אין
- שיר השבוע (כללי): Goo go dolls- Iris Paramore - Circle Sean Kingston - Me Love אביגיל רוז - מלחמה יומיומית
- אלבום השבוע: אין
- האדם שעשה לכם את השבוע: מממ לאדעת
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): בובובובובובובובובובובבובווווו
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) הרבה
- דבר שהשגתם השבוע: מסיבה מטורפתתת בסיטיהול
- מאכל השבוע: אין
- משהו שעשה לכם את השבוע: אתמול בסיטיהול.
- משהו שהרס את השבוע: כאבים מטורפים בכל הגוף
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? אתמול הייתי בסיטיהול..חחח..היומ אני עובדת ואח"כ בטח נצא ומחר אבקר חברה כפרעלייה בבסיס
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: נמממ..לאדעת..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה שמח, כרגיל.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מממממ..
סתם:
- תמונה:

עדי D

New member
בובוD:

שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): פאן פאן פאן- כהן את מושון - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: כל החברים :) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): יטס סאקס אל לוט! - דבר שהשגתם השבוע: בגדים ומתנו וכסףD: - מאכל השבוע: ואו בסינטה בר ללא ספק.. - משהו שעשה לכם את השבוע: היומולדת שלי - משהו שהרס את השבוע: הקור -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? מרכז כנראה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יומולדת זה אחלה בחלה כשיש חברים טובים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טיול שנתי! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור בהצלחה את המבחנים... ולמצוא מחכנס יפה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

AvtipuS

New member
חרוז מבריח ../images/Emo152.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): קשה לי לחשוב. - שיר השבוע (כללי):BFS-When We die,מטרופולין-האמת העירומה,ג'קו-נשארתי נורמלי,שיגידו לי אחרת. - אלבום השבוע: מטרופולין-הסליל,האלבום של ג'קו. - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הולכים ברחובות שקטים,אותו הנוף של בתים דומים,נחים על ספסלים ולא יודעים דבר. " - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אבא קווקזי בשעת סיפור"
"אמא שלך מדגמנת גרעיני עפולה" בדף של הציוד לטיול שנתי יש גם רשימת ציוד מומלץ,בין היתר ניסו להכניס שם הומור: "כלי נגינה (גיטרה,מפוחית,טרומבון...)" - דבר שהשגתם השבוע: למדתי כמה אקורדים... - מאכל השבוע: אין. - משהו שעשה לכם את השבוע: אין. - משהו שהרס את השבוע: יותר מדי קר.אני בעד קור,אבל לא ככה. -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? היום בטח נצא לאנשהו [נחגוג את סיום המלווה של אינגליש] ומחר בטח אחרוש למתכונת במתמטיקה [יום ראשון] - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: האלבום של ג'קו נחמד. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אנערף. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שילך טוב במבחנים. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אנערף. סתם: - תמונה:

B a m b o o k

New member
היא מתרחקת לא פוחדת

-שיר השבוע (של שייגעצ): לא בא לה
- שיר השבוע (כללי): קרח-מטרופולין - אלבום השבוע: הפסקול של מישו לרוץ איתו - האדם שעשה לכם את השבוע: אממ אסי עשה לי מצחיק השבוע
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לפעמים זה עוזר אנחנו מציירים קווים" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): מורה למתמטיקה:"זווית A היא בת 27" חברה שלי:"מזל טוב"
- דבר שהשגתם השבוע: אחותי קנתה שני קפוצ'ונים חדשים - מאכל השבוע: ספגטי גם גבינה - משהו שעשה לכם את השבוע: על האש במכבי. היה מצחיק - משהו שהרס את השבוע: חוסר יציאות מחוץ לבית -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? בטח שוב אשב בבית כי קר - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תצאו בלי כפפות מהבית! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לאדעת
אבל תכנן איזה ערב חברים פה בבית או שמו - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיצא לפועל הערב חברים והשהמבחן בהיסטוריה יעבור טוב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא
סתם: - תמונה:

אפרת P

New member
חחח צילי../images/Emo112.gif

איזה מצחיק הזה ביוטיוב שגלעד ואת ואחותך שם

B a m b o o k

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איך הגעת לזה? היה ממש משעשע לעשות את זה

אפרת P

New member
סיפור../images/Emo112.gif

חברה שלי (קורי) מכירה את גלעד היא הגיעה לזה במקרה וראתה שהוא שם אז היא שלחה לי

אפרת P

New member
מישהו בא להופעה של קספר?../images/Emo112.gif

- שיר השבוע (כללי): יותר מדי - מהשדק - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אני בוכה אני חושב שאני אוהב - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "שתקי את לא מבינה בחרוזים!" -"אחותי עובדת בשנדי!" - דבר שהשגתם השבוע: הרבה כיף, אהבה ופירגונים - מאכל השבוע: עוגיות תמרים - משהו שעשה לכם את השבוע: סיוחר של"ח של כתה ח' - משהו שהרס את השבוע: כלום -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? את מאיה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יש בי אהבה והיא תנצח השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופ"ש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהילה ואני נעשה תרגיל מאגניב ושאני אלמד לשון -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אממ ישי סתם: - תמונה:

אפרת P

New member
הייתה אתמול בבארבי כפ"ס../images/Emo112.gif

בסוף ויתרתי לטובת מאיה וערב בנים.

nobody99

New member
הממ

-שיר השבוע (של שייגעצ):שנים שלא שמעתי אותם - שיר השבוע (כללי):The Doors - Touch Me - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:הו - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)אנשים תמיד עוזבים..אבל חלק חשוב חוזר - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע:ג'אנק פוד - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש?הקלטות בטבריה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: להישאר חזרקים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שוב פעם טבריה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לא יודע..פחות קר זה יהיה נחמד -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:פרופיל מושלם שלי

למעלה