בוֹבובובובובובובובובובובובווווו

מיכמיך3

New member
סוף שבוע רגועעעע בגלגל"צ...

שיר השבוע (של שייגעצ):
שיר השבוע (כללי): Hot של אבריל לווין. אלבום השבוע:
האדם שעשה לכם את השבוע: המורה שלי לתקשרות. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) יש פה ריח של שכל שרוף! דבר שהשגתם השבוע:
מאכל השבוע: פיצה. משהו שעשה לכם את השבוע: החזרה למכון כושר. משהו שהרס את השבוע: הציון במבחן בספרות. מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? יוצאת עם כמה חברים לכפ"ס. מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: טוב להיות בכושר! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שימשיך להיות כזה קר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: וואלה לא יודעת, מי שזה יהיה אז וואלה בכיף. סתם: - תמונה:

animal bar

New member
../images/Emo211.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ): אין לי כח, המילים הכי יפות, פקיד אפרורי. - שיר השבוע (כללי): על קו הזינוק- החברים של נטאשה, 90210, ניו יורק VS. יחזקאל- שלומי שבן. - אלבום השבוע: שלומי שבן. הראשון.
- האדם שעשה לכם את השבוע: אין מישהו מיוחד. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - - דבר שהשגתם השבוע: קלקול קיבה.
- מאכל השבוע: לא שוקולד! - משהו שעשה לכם את השבוע: היציאה היום למקס ברנר. [חוץ משוקולד. ] - משהו שהרס את השבוע: השוקולד, מבחנים ובחנים. - מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? הלכתי למקס ברנר עם היודניקים, חח. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא לאכול פיצת שוקולד במקס ברנר! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שום דבר, נראה לי.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ^ - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין מישהו מיוחד.. סתם: - תמונה:

ססילייה

New member
צריך לירות בי..../images/Emo12.gif

נכנס לי ג'וק לגבי אבריל לאבין..
-שיר השבוע (של שייגעצ):המילים הכי יפות :) - שיר השבוע (כללי):אמונה-כפיר אפשטיין.
- אלבום השבוע:כפיר אפשטיין. - האדם שעשה לכם את השבוע:מל וזאובר. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "בתוך נוסחאות של קסם יש חיים מלאי פשרה זה שיאהב אותך פי שניים, הוא לא האחד שאת רוצה." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אם יהיה פה מרחץ דמים..אתה מנקה!"
- דבר שהשגתם השבוע: שום דבר מיוחד.. - מאכל השבוע:
אין משהו מיוחד. - משהו שעשה לכם את השבוע: יום שלישי.
- משהו שהרס את השבוע:שום כלום.
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? נפגשתי עם חברות שלא ראיתי שנים, והלכתי בקור.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אני רוצה כלב מסוג פאג.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חח.שיעבור?
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אקבל כלב פאג..
סתם, אין קשר.לזה אני מקווה כל הזמן(!) אני מקווה שחלינקה היא זו שמסופחת אלינו. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חלייייייי.
סתם: - תמונה: תראו איזה קוקיז!!!!!!

AvtipuS

New member
לכי לכי תטווחי...

את לא מבינה שאת צריכה להיות במטבח ולא במטווח?!

freaky cow

New member
ברינגינג מי דאון

שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: משהו של טול - האדם שעשה לכם את השבוע: כמה אנשים שממש הצילו אותי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אואו - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : לאזוכרת - דבר שהשגתם השבוע: מחיקת חלק ניכר מהרשימת לעשות - מאכל השבוע: :X - משהו שעשה לכם את השבוע: התמדה חלקית - משהו שהרס את השבוע: אי התמדה חלקית -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? עובדים מטרטרים אנשים מטרטרת את עצמי עוד עבודה ומנסה גם קצת לישון - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני רצינית אחראית:) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום רביעי- חמישי שילך טוב - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שילך טוב? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הא:)... סתם: - תמונה: אין לי כח עשיתי את זה בתגובה מהירה ואין לי חשק להעביר את זה לרגיל.:p

kfxz

New member
אני באמת צריך להפסיק לאכול עוגות

-שיר השבוע (של שייגעצ):מממ... לא שמעתי בשנה האחרונה שייגעצ בכלל |: אני חושב - שיר השבוע (כללי):Finch - Perfection Through Silence - אלבום השבוע:what it is to burn - finch - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע:פיצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצה - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש?:ישן והרבבבבה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא רק חנוכה חג משמין! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום הולדתתתתתתתתתתת!!111 - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יהיה תור לצו ראשון!>: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

'אלוהים מרחם על ילדי הדגן' 'ברזילי, דגן!?!?'

+
-שיר השבוע (של שייגעצ): נע - שיר השבוע (כללי): כל קספר!! - אלבום השבוע: כל קספר - האדם שעשה לכם את השבוע: אורן ברזילי ושי להב - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא אהבתי אותך ושנאתי את זה.? - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "היי! אני שן!!! O:" יונתן, בהופעה. - דבר שהשגתם השבוע: שיער קצר יותר והופעה בהנחה לקספר. - מאכל השבוע: הבירה והמים שאורן שפך על הקהל. - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה אתמול!!! - משהו שהרס את השבוע: יוני זונה -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? ההופעה של קספר בבארבי בכפ"ס. היה הדבר הכי שווה בעולם - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הופעה של קספר זה כמו 2 אייסבלנדים וחצי. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כלום -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כלום סתם: - תמונה: תמונות מההופעה, אבל כרגע אין לי. (תירוצים תירוצים - אני סתם במהירה).

למעלה