הפינה השבועית שלי

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifהפינה השבועית שלי ../images/Emo9.gif

היה לי סופ"ש עמוס ושכחתי לשים אותה
. תהנווו. -שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

ברוך245

New member
אכן הפינה השבועית..

שיר השבוע (של שייגעצ): מקי סכינאי שיר השבוע (כללי): 30sencont to mars- the kill אלבום השבוע: ---- האדם שעשה לכם את השבוע: ....כל מיני משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "kill break me down BURY ME BURY ME i am finished with you" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): יניב (ידיד שלי) " נכון קרה לך שאת מדוכאת?" אני: "כן.." יניב: "ואת מתקשרת לאימא שלך?" אני "???? לא..." גבי: "יניב אל תהפוך למהורהריק!!!" דבר שהשגתם השבוע: לא משהו מיוחד.. מאכל השבוע: פיצה האט יאמייי משהו שעשה לכם את השבוע: יום שישי =] משהו שהרס את השבוע: נמנמ ששתי חברות שלי רבו ושני חברים שלי רבו =\ ושהיום היה חרא מבחן ובתנ"ך.. מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: פיצה האט זה הפיצה הכי טעימה שיש ואין עליה! השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: היוםם!!!!!!! הופעה של היהודים בחינםם ממש ליד הבית =] משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יהיה מבחן בערבית.. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הרבה.. סתם: תמונה:

../images/Emo113.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע:The Good Left Undone של Rise Against - אלבום השבוע:The Sufferer And The Witness - האדם שעשה לכם את השבוע: כל מי שהיה איתי אתמול בתל אביב - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) " אנחנו זיין אנושי!!" - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע:הפנקייקים שסוק [טל מאפק] הכינה לי כי אפק זה פנקייק טוב - משהו שעשה לכם את השבוע: תל אביב אתמול - משהו שהרס את השבוע: הכפיות טובה וחוסר הערכה של החברת נעורים בקיבוץ שלי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שום דבר מיוחד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שג'ופרון יבוא בסוף -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ג'ופרון סתם: - תמונה: אני ורותם הסקס המהלך!!

ססילייה

New member
בית קברות שלום מדבר פורום שייגעצ.

-שיר השבוע (של שייגעצ):רפיח. - שיר השבוע (כללי):גלויה-רונה קינן - אלבום השבוע: רונה קינן-לנשום בספירה לאחור - האדם שעשה לכם את השבוע: אסתי ואולג.
נשמות. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):לא מחכה יותר לדוור. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "החמצן שאמור להגיע למוח שלך, לפני שהוא מגיע הוא עושה סיבוב בשכונה, מוריד את הכלב הולך לסידורים בבנק.."
- דבר שהשגתם השבוע: כיף לא נורמלי עם אסתי. - מאכל השבוע: הדבר הזה שאסתי הזמינה במסעדה הרוסית..
- משהו שעשה לכם את השבוע:חיבור. - משהו שהרס את השבוע:ניתוק. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: (אבל כנראה שרק עדי תבין) יהיו מפורסמים במסיבת הגיוס שלי.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: היום, יום קניות נקבתי במיוחד עם אמא. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: יגיע. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
. סתם: - תמונה:יש לי תמונה עם טל!יש לי תמונה עם טל!יש לי תמונה עם טל!יש לי תמונה עם טל!יש לי תמונה עם טל! יש לי תמונה עם טל!!!!

B a m b o o k

New member
הרי אני בחור חושב איך קרה שאני לא צריך דבררר

-שיר השבוע (של שייגעצ): התחרות האוליפית - שיר השבוע (כללי): אצלך בעולם-מאיר בנאי וצרות טובות-שלום חנוך
- אלבום השבוע: התקווה6
- האדם שעשה לכם את השבוע: אנשייייים טובים ומשונים
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): תני לי יד תני לי מקום תני לי יד תני לי מקום אצל בעולם. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "יש לי שיר שמעצבן תימנים, יש לי שיר שמעצבן תימנים. 100 תימנים היו על האש, אחד נפל והשתכנז"
- דבר שהשגתם השבוע: חדר חדש
- מאכל השבוע: לאדעת>< - משהו שעשה לכם את השבוע: הופעה של הבנות נחמה
היה כלכך מדהים!!! ורמב"ם בשישי-היה רמב"ם טווווב - משהו שהרס את השבוע:עייפות קצת.. אבל בקטנה
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הצגה של המדריכה שלי, הופעה של מטרופולין
ולאדעת מה עוד. אבל השבועות בזמן האחרון נפלאים
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כיף כמו תמיד. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא
סתם: - תמונה:

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif למעעעעלהההה הלאהההההה

-שיר השבוע (של שייגעצ):
- - שיר השבוע (כללי):
ממריאים - גילת הלל[?] - אלבום השבוע:
THE CLASH - london calling - האדם שעשה לכם את השבוע:
ממ... אין מישו מיוחד
כל מיני.
[ואיפי במיוחד
לב|] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
למעלהה הלאההה אם נאמין נוכל להמריא ררררררחווווקקקק תן לי כוחחחחח לא להשתנותתתתת - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
"אני לקחתי קוראסון אחד עם כלום, וקוראסון אחד בלי כלום"
- דבר שהשגתם השבוע:
סיימתי את הצמיד לגלוש
- מאכל השבוע:
- - משהו שעשה לכם את השבוע:
שישישבת. - משהו שהרס את השבוע:
שחזרנו כלכך מוקדם ביומשישי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
צריך לבוא לאיפוש יותר. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
העצרת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
ממ.. שי"בניקים יחזרו כברררר]; -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
המונות. סתם: - תמונה:

פרקשון

New member
אההההה

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): תמצצי לי - אלבום השבוע: הרבה אופספרינג - האדם שעשה לכם את השבוע: אפי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: חור תחת רחב יותר - מאכל השבוע: המבורגר - משהו שעשה לכם את השבוע: יצאתי הביתה - משהו שהרס את השבוע: שמחר חוזרים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיגיע שבת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא נקבל ריתוק -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מנייחם, אלוני, וניקי סתם: - תמונה: נשק תהיה מוכן! מחבלללללל

a d i 8

New member
Life Is Out There

But I Don't Have The Addres -שיר השבוע (של שייגעצ):
- שיר השבוע (כללי):So Far להיות-הבנות נחמה - אלבום השבוע:'הבנות נחמה' - האדם שעשה לכם את השבוע:מולאן ןפוקהונטס
[ליאור ומאיה
] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"נבוט,קחי אותי להשתכר בת"א..."בנאדם שני שמבקש ממני..
- דבר שהשגתם השבוע:הופעה של חמי
- מאכל השבוע:אוכל של ג'אנק פוד
- משהו שעשה לכם את השבוע:ההופעה של חמי
- משהו שהרס את השבוע:
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:פרילנד.שם נמצאים החיים!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שבת!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:כל מי שבא ברוך הבא
תמונה- חהחה תקנאו!

ססילייה

New member
"פראיילנד" אללי, הקשיש הזה היה מצחיק..

ואת מודעת לעובדה שאני ואת מתות בשניה שטל רואה שפירסמנו את התמונות?

a d i 8

New member
"זה הקטע של החתיכים והחתיכות בפראיילנד?"

אוי אלוהים.
שלא תתנטשי אותי ככה בשרותים יותר~
אז מה? לפחות נמות עם הישג בידיים תמונה מפורסמת עם טל!

ססילייה

New member
אבל את סימנת לי עם העיניים!

מה הייתי אמורה לעשות? חוץ מזה, הוא נראה סבבה יחסית לקשיש..
ובסוף סיימתי את הערב עם חרובי..
כן, אבל עדיין נהיה מתות. מה זה שווה?

מיכמיך3

New member
../images/Emo15.gif

שיר השבוע (של שייגעצ): מרלין מונרו. שיר השבוע (כללי): עכשיו טוב - גלעד שגב. אלבום השבוע: ----- האדם שעשה לכם את השבוע: המורה שלי לתקשורת. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): רוח ים, שני אחים, רושמים שמות בחול, מתחברים לגלים ולא רואים ת'סוף, עכשיו טוב, עכשיו טוווווב." משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) שווא נח [הכוונה ל"שבי בנוח"] דבר שהשגתם השבוע: הקלטת תוכנית רדיו. מאכל השבוע: ----- משהו שעשה לכם את השבוע: ההקלטה של תוכנית הרדיו. משהו שהרס את השבוע: משהו עם ידיד שלי שדי ביאס אותי. מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תיהיו רעים יותר מדי עם אנשים אחרים, לפעמים גם תעזרו! השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום, מה שיהיה אז בכיף. =] משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתיגמר כבר השביתה הזאת!!! האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד ספציפי. סתם: תמונה: בזמן הקלטת תוכנית הרדיו.

week

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי):כשזה עמוק- ענבל פרלמוטר וקורין אלאל - אלבום השבוע: - קרן פלס/אם אלה החיים - האדם שעשה לכם את השבוע:- - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)'וואי.. איזה מוזר זה סקס...כאילו... נכנס יוצא נכנס יוצא!' - דבר שהשגתם השבוע: מחלה - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: ירושלים >< - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לנשום. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שבת בטח - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

הפכנו להיות צבא - עם מדינה משלו..

שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): הזמנה לחתונה... - אלבום השבוע: אלג'יר אנערף.. - האדם שעשה לכם את השבוע:שמןן - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אהבה וחום, חום ואהבה...
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "סטריליות זאת תכונה של בתולות!" - דבר שהשגתם השבוע: כייף - מאכל השבוע: אוכל וזה - משהו שעשה לכם את השבוע: לאדעת הכל - משהו שהרס את השבוע: גליה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: :) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומולדת 18 של לווו - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יגמר בחיים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כלמי שבא... סתם: - תמונה: למה למה למה? :)

עדי D

New member
לא תוכלו לשבור אותנו 1000 ניידותתת.

שיר השבוע (של שייגעצ):
אלוף בלפשל - שיר השבוע (כללי):
שבק ס - שיר הגאנג'ה - אלבום השבוע:
- - האדם שעשה לכם את השבוע:
עינברי ודנה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
- - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
אנלא שותה יותר בחייייםםםםםםםםםם. כן בטח. - דבר שהשגתם השבוע:
הנגאוור - מאכל השבוע:
עוגיות שוקולדצ'יפס - משהו שעשה לכם את השבוע:
ההופעה של פותת סטאששששש. - משהו שהרס את השבוע:
אין כסףףף. בלעט - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
לא טוב לשתות יותר מידי. לא טוב. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
אנערף. טיול? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שיהיה כיף. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה:

animal bar

New member
סוף סוף!!! אינטרנט! ../images/Emo23.gif../images/Emo211.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ): אממ, עושה ביד. D: - שיר השבוע (כללי): רקוויאם לבלונדינית.
- אלבום השבוע: צפעים ונשיקות. [חדש חדש!!!
] - האדם שעשה לכם את השבוע: אין. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כל השיחה שלי עם ליק וגל. >< - דבר שהשגתם השבוע: דיסקוש. D: - מאכל השבוע: אורז, אני ילדה יבשה.. - משהו שעשה לכם את השבוע: ת''א ושביתה. - משהו שהרס את השבוע: השביתה עקומה, כל יום ארבע שעות במקום לא ללמוד בכלל. :( - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תשדכו לעצמכם את הזרת, זה כואב. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ההורים טסים, אולי זה. P: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלמרות שההורים שלי לא רוצים, הם ייכנעו וחרשו לי ללכת להופעה כשהם בחו''ל. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מישהו מהופעה. סתם: - תמונה: נראה..

למעלה