הפינה השבועית שלי

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif"אני רוצה, אתה יכול..."

- שיר השבוע (של שייגעצ): אין...
- שיר השבוע (כללי): Alien Ant Farm - Movies Eric Clapton - Leyla
- אלבום השבוע: אין
- האדם שעשה לכם את השבוע: ממממפפ.. אולי רועי חיים :) [מישו מהכיתה] ואולי ולד..
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "נמאס לי"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) בטח משו שרועי אמר
- דבר שהשגתם השבוע: הורדתי 4 קילווווו!!!!!!!!#$^%%&!%*
- מאכל השבוע: סנדוויץ' חביתה בארומה
- משהו שעשה לכם את השבוע: אלכוהול
- משהו שהרס את השבוע: ריבים. ושטול התגייסה.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כולם שונאים אותי.
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומשישי.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהיא תתנצל.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ולד וכהן.
סתם:
- תמונה:

AvtipuS

New member
סוף סוף מחשב חדש.

-שיר השבוע (של שייגעצ):משקאות. - שיר השבוע (כללי): היהודים-בסוף תבכו. - אלבום השבוע: היהודים-פורטה. - האדם שעשה לכם את השבוע: שי! שהודיע לי ביום רביעי על ההופעה של היהודים חינם אתמול בראשל"צ. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מסתבר שאנ'לא זוכר מה לשכוח" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): החפירה של תום אתמול בהופעה על השביתה ושאצלהם היו בקושי עיצומים.
- דבר שהשגתם השבוע: הופעה של שייגעצ ובלוך בחינם ברביעי והופעה ענקית של היהודים בחינם אתמול. - מאכל השבוע: אנערף. - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעות. - משהו שהרס את השבוע: שהייתי בלי מחשב. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לכו להופעות חינם. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: היהודים בב"ש בחמישי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יהיו בעיות עם היהודים בב"ש. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נוריאל.
חחח סתם...[כאילו שחוץ משי מישהו פה יודע מה זה נוריאל...וגם שי לא פה.] סתם: - תמונה: המחשב שלי ר-י-ק כרגע. [צריך לחבר תהארד דיסקים הישנים]

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifפינתי היקרה.

כי אנלא יודעת אם אני אהיה מחר בבית... יאללה
. -שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

למעלה