חמודים,לא הייתי כל הסופ"ש בבית..

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifחמודים,לא הייתי כל הסופ"ש בבית..

אז יאללה.
-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה: לנוחיותכם, המדגישומטיק . [אינלי כוח לשים קישור, חפשו לבד כפרות .]

AvtipuS

New member
"בוא תראה את חיליק פורצלינה מסתכל על המצעד"

-שיר השבוע (של שייגעצ): קשה לי לחשוב. - שיר השבוע (כללי): מטרופולין-נפילות קטנות,עברי לידר-לאונרדו\מתחמם,הבילויים-חיליק פורצלינה מסתכל על המצעד,שגר פגר [לא של שייגעצ] - אלבום השבוע: הבילויים-שכול וכישלון. - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני לא זוכר כמעט כלום מהשבוע הזה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ההופעה של היהודים בווליום כנרת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב בווליום. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כמה וכמה. סתם: - תמונה:

פרקשון

New member
רק האהבה תנצחחחח

את כל הדמעותתתת -שיר השבוע (של שייגעצ): שזיף - שיר השבוע (כללי): bob dylan-the story of the hurricane carter - אלבום השבוע: גי'רפות - משוחח עם כיסא - האדם שעשה לכם את השבוע: המיטה שלי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):וואו איזה אבסורדדד - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אז תגידי לי ככה, ישר מהמותן, כשאת שוכבת לישון, את בטח לא לבד...יש מי שלוחש לך....או מיי בייבי בייבי בייבי...ואני חושב עלייךךךך כל הזמןןןןן - דבר שהשגתם השבוע: כבוד - מאכל השבוע:חביתה עם טונה - משהו שעשה לכם את השבוע: אכוהול, כליות וגליצ'ה על הבוקר - משהו שהרס את השבוע: כל מיני ריבים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יש לי 2 כליות!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: רביעי חמישי:) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אקבל גימלים במקום פרופיל 24 -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נופר סתם: - תמונה: באבולעפיה

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif|תות"Love Like Winter"|טיפה|

-שיר השבוע (של שייגעצ):אין
- שיר השבוע (כללי): Alkaline trio - Smoke Avril Lavigne - when youre gone
GWEN STEFANY - 4 in the morning Maroon 5 - Kiwi Take That - Holding Back The Tears אביב גפן - אהבנו
- אלבום השבוע: אין
- האדם שעשה לכם את השבוע: ולדסאן. ואפי, גרין, דבי.. :]
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "וזה כואב...זה מפריע לתנועה." [לא את כל השבוע, רק חלק קטן ממנו]
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אממ..המון משפטים שנאמרו ביומשישי
- דבר שהשגתם השבוע: סטלה בתזונה
[שאח"כ הפכה לבאסה קטנה אבל..בקטנה
]
- מאכל השבוע: בייגלה
- משהו שעשה לכם את השבוע: יומשישי בפאב. למרות שבסוף היה באסה, כולם היו שפוכים, בלאגן...
- משהו שהרס את השבוע: בכי.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תעשו דברים שאתם לא אמורים לעשות
[מעדיפה לא לפרט.לא כדאי.]
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: סלקוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווום.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה בנזונה^.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את ולד ואת רונית אישתי.היפה בנשים כפרעלייהנשמהשלאגזוזברעירקי
.
סתם:
- תמונה: ממממ.. בדרך חזרה מת"א. :]

ססילייה

New member
היי לוליטה, עכשיו הזמן לטעום מעט מכאוב..

היי לוליטה! ואת יודעת כמה רע עושה לך טוב.
-שיר השבוע (של שייגעצ): הגרסא של שייגעצ לשיר לוליטה של מאיר אריאל
. - שיר השבוע (כללי):רק לנו-שילה פרבר. - אלבום השבוע: שילה פרבר-מתוק שחור.
- האדם שעשה לכם את השבוע:נועם. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אולי לא." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"הסקרנות הרבה את החתול, או במקרה שלך....את הכלבה?"
- דבר שהשגתם השבוע:מחברת קטנה כזו של טינקרבל ו70 שקל מבייביסיטר :) - מאכל השבוע: הפיצות של עמית
- משהו שעשה לכם את השבוע: סוף השבוע שהיה בת"א
. - משהו שהרס את השבוע: קטיה >< - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: מעליות זה דבר מלחיץ. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר עיר הנוער, יום שלישי אני אצל נועם, בחמישי יש הפנינג באנקורי ואולי קעקוע שלישי ואחרון ושישי בחולון. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא משהו ספציפי :) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נועם. סתם: - תמונה:

nobody99

New member
ככה יא מגעילה! נועם? לכי לכי !

בחור שאת מכירה יומיים את משתוקקת לראות אותו יותר ממני? הא?...הבושה הבושה חכי חכי אני חשבתי עוד להקדיש לך שיר! פף!

ססילייה

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif!!!!

טל, אתה יודע שלא משנה מה אתה האימו היחיד בחיי.
ואתה תקדיש לי שיר, יא חתיך
שנינו יודעים שלא תוכל להתאפק ^_________^ דארלינג, אנחנו צריכים לדבר גם על מחר D:
.

a d i 8

New member
יש לי קעקוע../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ):דיילת באל על - שיר השבוע (כללי):Hey-Pixies - אלבום השבוע:הרגלים רעים-יוני בלוך
- האדם שעשה לכם את השבוע:יוני בלוך
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"לקחת אויר ולצחוק על כל מה שהיה"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):*ליאור מביאה לעצמה כאפה*"אחחחחחחח זה כאב
" להההההה באמת???|D| - דבר שהשגתם השבוע:קעקוע!!!!
והופעה של יוני בלוך!!!
- מאכל השבוע:קונפלקס - משהו שעשה לכם את השבוע:ההופעה!-יוני,כהנא ושחר אבן צור..כולם בלילה אחד!!
- משהו שהרס את השבוע:איף.מישו ממש ממש ממש דפוק
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:לפעמים צריך לדעת מתי להגיד די. וקעקוע זה כן כואב
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:קספר
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:אין משו ספציפי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אדם סתם: - תמונה:

לאיור

New member
אווץ'!!../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif

הכאפה הזאת כ"כ התלבשה וזה היה כואאב
ובטעות

מיכמיך3

New member
אין לי תקציב לכותרת. ../images/Emo11.gif

שיר השבוע (של שייגעצ): מרלין מונרו. שיר השבוע (כללי): ידיעה - שוטי הנבואה. אלבום השבוע: לזוז - הדג נחש. האדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אומר לך בביטחון, שמתי בקפה אציטון..." לפעמים בא לי להרעיל אנשים מסויימים. משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) החיים זה כמו רכבת הרים, יש ירידות, יש עליות ותמיד יש בחילות. דבר שהשגתם השבוע: כפכפים חדשות. מאכל השבוע: אבטיח. משהו שעשה לכם את השבוע: ביקור במיני ישראל ועל האש. משהו שהרס את השבוע: החברים שלי. מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: הבצפר. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיגמר החופש. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ידיד מנתניה. סתם: תמונה: ממיני ישראל.

B a m b o o k

New member
אני נוסעת לווליום../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): רוצה ללכת - שיר השבוע (כללי): מאה אחוז אור-הבנות נחמה ו-חמאה של יוני בלוך
- אלבום השבוע: הבנות נחמה
- האדם שעשה לכם את השבוע: שי ובר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מאה אחוז גשם ינקה אותנו" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"אהה הוא הרג אותי! אני לאדעת איך אני חיה עכשיו!" - דבר שהשגתם השבוע: דיסק של הבנות נחמה
- מאכל השבוע: פיצה - משהו שעשה לכם את השבוע: יום שני היו פה חברים
- משהו שהרס את השבוע: אממ אין משו - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שאליתאל קוואק=סדרה לא לילדים! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר-חברים באים
ווליום
(אפילו שאני נוסעת רק לרביעי-חמישי) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאולי בכל זאת אמאבא יוותרו לי ויתנו לי להשאר עד יום שישי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המוווון סתם: - תמונה:

ססילייה

New member
אעעעעעעעעעעעע ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif../images/Emo11.gif

ולחשוב שישבתי עם אליל המין הזה בבלום בר וכל מה שעשינו זה לדבר על "פתח את ליבך"
.

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif החרא לא רצה להביא ת'כובע!../images/Emo11.gif

יוווו צלילית! אני אראה אותך בווליום?!

B a m b o o k

New member
כןכןכן../images/Emo99.gif

אבל אני שם רק ברביעי חמישי... אמא לא מרשה גם יום שישי...

למעלה