חמודים,לא הייתי כל הסופ"ש בבית..

מיכמיך3

New member
עד עונה שלישית זה היה באמת שוס

אבל עונה רביעית וחמישית ניהיה כבר משעמם בטירוף, חרוש יותר מדי, ניהיה מעפן.

nitzan lei

New member
....!+!$

-שיר השבוע (של שייגעצ): גשם חזק - שיר השבוע (כללי): קול של אלוהים-נושאי המגבעת - אלבום השבוע:אין>< - האדם שעשה לכם את השבוע:שריתD: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):לא זוכרת>< - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): הזיכרון שלי לא משו'>< - דבר שהשגתם השבוע:פסים ורודים בשעירD: - מאכל השבוע: סושי - משהו שעשה לכם את השבוע: פסים בשיערP: - משהו שהרס את השבוע: שעכשיו בקושי רואים את הפסים הסגולים והאדומים;;; אבל לא נורא יש ורודיםXD - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לפני שמצחצחים שיניים לבדוק אם זה באמת משחת שיניים ולא משחה לתחתXDD [אז ככה חברה שלי ישנה אצלי ובבוקר היא באה לצחצח שיניים ובמקום להשים על המברשת משחת שיניים היא שמה את המשחה לטחורים של התחת XDDD ואחרי שצחצחה שיניים היא הרגישה טעם לא טוב ושאלה אותי עם זה משחת שינייםXDDDDDDD וזהו נגמר הסיפור:) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שלישי\חמישי ת"א יום רביעי חולון וזהו לבנתיים>< - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני באמת יגיע לת"א ולא ידחה את זה שוב!!! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לילוש... סתם: - תמונה:

animal bar

New member
../images/Emo211.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): מרלין מונרו.
- שיר השבוע (כללי): האדמה מקולקלת- נושאי המגבעת.
- אלבום השבוע: חיות מחמד- מוניקה סקס.
- האדם שעשה לכם את השבוע: לא יודעת.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): -
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): -
- דבר שהשגתם השבוע: דיסקים.
- מאכל השבוע: קוראסון בארומה.
- משהו שעשה לכם את השבוע: ת''א וכל מה שקרה בה.
- משהו שהרס את השבוע: -
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: העולם מושלם, האנשים רעים.
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: היום, הופעה של אח שלי.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הופעה של קספר.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: קספר!!!!
סתם:
- תמונה: אני והבאס המסוקסת שלי.

animal bar

New member
לא-עשיתי-סלאפים!../images/Emo211.gif

החזקתי אותה טוב טוב כדי שלא תיפול.

לאיור

New member
ליל השבוע אני אבוא אליךך להעיר אותך!../images/Emo23.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): עוגות - שיר השבוע (כללי): קצת של איגי וקסמן..ירמי קפלן ויוני בלוך - אלבום השבוע: בעדינות - איגי וקסמן - האדם שעשה לכם את השבוע: עדייי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): נתתי לעצמי כאפה ואמרתי "אוואה זה כאב" מה חשבתי לעצמי? שזה יהיה נעים?
- דבר שהשגתם השבוע: מה השגעתי השבוע? - מאכל השבוע: וופל במקסס ברנרר
ובראוניזז - משהו שעשה לכם את השבוע: הייתי אצל עדייי
- משהו שהרס את השבוע: הגיטרה האקוסטית שלי נשברה
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: "תולה" החתולה של עדי היא הכי מתוקה בארץ!!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

a d i 8

New member
מותקקקק../images/Emo99.gif

היה כלכך כיף שבאת! והוופל הזה הי בדיוק במקום!
לזה בסדר כי בטח הורדנו את כל הקלוריות האלה כסחבנו את הבס המאוד קלה שלך ברחבי דיזינגוף
ותולה מוסרת תודה

a d i 8

New member
היה*וזה*כשסחבנו*../images/Emo122.gif

מסקנה:לקרוא את ההודעה לפני ששולחים

לאיור

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

היה לי כיף לבוא
תולה הזאת כזאת מותק

ססילייה

New member
בואי! ../images/Emo99.gif

אני צריכה ללמוד את הטכניקה הזו של להעיר אנשים ככה! זה לא עובד לי על אף אחד!!!!

מה אתה מחביא בתוך התחתונים? ../images/Emo23.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ):
- - שיר השבוע (כללי):
שיר הבתולים - אלג'יר - אלבום השבוע:
מנועים קדימה - האדם שעשה לכם את השבוע:
>< - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
בוא לים בוא לים לים בוא! - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
לא זוכרת כרגע - דבר שהשגתם השבוע:
שנאה עזה לקיבוצניקים? - מאכל השבוע:
וואי כ"כ כלום.. - משהו שעשה לכם את השבוע:
כינרת!!!!!!!!!!11111 - משהו שהרס את השבוע:
שאיפרת לא באה.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
קיבוצניקים זה מהשטן. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
מחכים? מתחיל בצפר אין חיים. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שלא יתחיל בצפר.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
מוס סתם: - תמונה:

אל תדברי על שוחי.....

-שיר השבוע (של שייגעצ):מרלין מונרו - שיר השבוע (כללי): שוחי / נעמאמי לבן שחם (מבוסס על אריק של שלומי שבן רק במקום אריק יש שוחי) - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: נעמאמי לבן שחם ודאדוניה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"כשאת במיטה שלי/ אל תדברי על שוחי/ אל תדברי על שוחי/ אני והזה שלי/ לא אוהבים את שוחי/ שוחי גורם לנו להתכווץ" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) כאפות יקירי ברוכים הבאים לממלכת הטימטום של נעמאמי!!!!!!!!!!!!!!!! - דבר שהשגתם השבוע: מדבקות מנעמאמי - מאכל השבוע: פיצה - משהו שעשה לכם את השבוע: נעמאמי ודאדוניה - משהו שהרס את השבוע: שהן הלכו - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: פיצה מכפר יאסיף ופפסי ביחד= סמים לא חוקיים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ווליום כינרת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שסו יצליח למצוא יום לבוא לווליום -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מלא אנשים מהתנועה ועוד כל מיני אנשים סתם: - תמונה:

shahaf shecter

New member
אז....

שיר השבוע (של שייגעצ): אין - שיר השבוע (כללי): teenagers- my chemical romance - אלבום השבוע:היהודים -פורטה - האדם שעשה לכם את השבוע: יערה!! כל כך!! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "they said all teenagers sceared the kiving shit out of me" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) גדוד :סער צוות: פדידה - דבר שהשגתם השבוע:גיוסים!! - מאכל השבוע:אורז סיני!! - משהו שעשה לכם את השבוע: ימי עבודה!! / מקסיקנים!! - משהו שהרס את השבוע: חברות - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יש אחלה מוזיקה ב100FM השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:יערהה!!! ובצפרר!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיתייחסו אליי!! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:יערהההההההההההה

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif 2..3... הקשב!

שיר השבוע (של שייגעצ): לב מפלסטיק - שיר השבוע (כללי): נוף אחר - אלבום השבוע: --- - האדם שעשה לכם את השבוע: סיוונוש - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לילה, אל תגידי לי כבר מאוחר אל תגידי לי אולי מחר ונדחה את זה לעד ומה אכפת לך את חייבת להבין אותי אם לא תסכימי להיות איתי אצטרך להיות לבד כבר יהיה פחות נחמד כך יומר לך כל אחד - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני: "יו, זה נראה יל כמו מישהו חשוב, יש לו חרבות על הכותפות" המפקד שלי מסתובב, פוער פה ונעמד. אחרי שהאדון החשוב עבר, המפקד הסביר לי שזה לא סתם איש חשוב, זה מפקד חיל האוויר, אופס
- דבר שהשגתם השבוע: פסוטר של המסוק פתן =) מוהאהא - מאכל השבוע: סושי
- משהו שעשה לכם את השבוע: עברנו חדרים בבסיס, סוף סטך אני עם אנשים שאני אוהבת! - משהו שהרס את השבוע: מישהי מהגף שלי החליטה לעבור תפקיד, שבוע הבא היא עוזבת =( - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חניכים חדשים!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהם יהיו אחלה בחלה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את מיש שחוזרת מהקק"צ סתם: - תמונה: --->

ססילייה

New member
2,3 .. מחשב!

אם כבר ואת על המחשב, דארלינג למה את לא שולחת לי הודעה?!
אני מתגעגעת, יפונת!
.

למעלה