"יוב גאט טו בליב מיייי"

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif"יוב גאט טו בליב מיייי"

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

פרקשון

New member
שבת שלוםםםם

-שיר השבוע (של שייגעצ): ניו יורק רפיח - שיר השבוע (כללי): התבלינים-צועקת - אלבום השבוע: בדיוק ראיתי ב24 תוכנית על סיפורים מהקופסא, אז סיפורים מהקופסא! - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): חכי לי שאחזורררר - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): וואקף! - דבר שהשגתם השבוע: חמשוש - מאכל השבוע: שניצל תירס עם קוטג', פינוק! - משהו שעשה לכם את השבוע: היציאה - משהו שהרס את השבוע: שזה היה ב6 בערב! -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? אתמול שוובלה היום בצרה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שתו המון השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא נעשה כלום! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: א יודע אבל רצוי שהוא לא יהיה ממוצא ערבי סתם: - תמונה: זוכרים שהייתי מלא זמן בגימלים? השגתי את התמונה של אותו בוקר שגיליתי שמשהו מוזר בצוואר שלי שמים לב?

AvtipuS

New member
נראה לי שההבעה שלך היא

ההגדרה המדויקת של שבוז.

פרקשון

New member
נראה לך

הייתי בדרך להוציא גימלים איך אני אהיה שבוז?! וזה לא הגרגרת! אני מדבר על צד ימין של עצמי אולי לא רואים טוב אבל בטפסים הרפואיים היה כתוב 4 ס"מ נפיחות

animal bar

New member
../images/Emo211.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ):
- שיר השבוע (כללי): שלומי שבן.
- אלבום השבוע: עיר- שלומי שבן. - האדם שעשה לכם את השבוע: פיטר רוט פיטר רוט פיטר רוט!!!! DDD: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - - דבר שהשגתם השבוע: זהב- שרון הולצמן.
- מאכל השבוע: קוראסון.
- משהו שעשה לכם את השבוע: חופש של ארבעה ימים, מודיעין ות''א!!! אבל בעיקר ת''א.
- משהו שהרס את השבוע: שלא הלכתי להופעה של שלומי שבן ולא קניתי את הדיסק שלו. >: - מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? שאלה טובה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: - השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: פסח יא מאן! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא יודעת.
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שום בן אדם מיוחד. סתם: - תמונה: -

Johnni456

New member
../images/Emo187.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): מרלין מונרו - שיר השבוע (כללי): into the night של Nickelback - אלבום השבוע:Riot! של Paramore - האדם שעשה לכם את השבוע: אורלנדו
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"איך זה מרגיש, אין עתיד באופק, אין מקום שיש סיבה טובה להיות בו" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
- דבר שהשגתם השבוע:
- מאכל השבוע: חביתה
- משהו שעשה לכם את השבוע:
- משהו שהרס את השבוע:
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? מקווה ש-SOS.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אנשים מעצבים אותי. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: פסח זה השבוע?
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הוא
סתם: - תמונה: החיים שלי

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifאממ..כן.

-שיר השבוע (של שייגעצ): אין
- שיר השבוע (כללי): שלום חנוך - הדרכים הידועות רמי מואשם באחזקת סמים קלים Macy Gray - I Try Goo Goo Dolls - Here Is Gone Damien Rice - Woman Like A Man
- אלבום השבוע: אין
- האדם שעשה לכם את השבוע: ממממ...מממ...לאדעת
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): I Lost Myself
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) -"תחזיקי מעמד בייבי, אוהב אותך".
- דבר שהשגתם השבוע: מסיבה מעולללללה! וסרגיי.האגדי [לכל מי ששמע עליו ממני] אמר לי שלום! ונתן לי נשיקה!!!!@$|דד|
- מאכל השבוע: בורקסים חיים
- משהו שעשה לכם את השבוע: הדירה המהממת שלנו..והמסיבה אתמול
- משהו שהרס את השבוע: השיעור בימוי
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? אתמול הייתי במסיבה בסיטיהול, היומ אני יוצאת להוביט [פאב] עם כולם-יומולדת לידיד ומחר בערב אני חוזרת לדירה בכרמיאל.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: סרגיי אמר לי שלום! אפילו ראה אותי רוקדת עם מישו!!! [עזבו...........]
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: נממ..לאדעת
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה בסדר בלימודים
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את כל שותפיי היקרים. פתאום כלכך מוזר לא לראות אותם 3 ימים..
- תמונה:

ססילייה

New member
לא מתעסקים ברגשות יותר מידי....../images/Emo14.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): דנה!!!
.התאהבתי בשיר הזה מחדש! - שיר השבוע (כללי): הינך יפה-הפרוייקט של עידן רייכל\בואי הביתה-ג'נגו - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: ממ...אדיר אביב ודניאלי. :) נשמות שלי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני נגנב משתי עינייך ששורפות אותי כאש הלהבה.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "פומבה!!!" "נראה לי התבלבלת קצת.." "אחותי, תוציאי את הפופקורן מהכיסים וצאי מהסרט!!"
- דבר שהשגתם השבוע: קצת שברון לב, קצת לשבת עם חברים..הכל מהכל.
- מאכל השבוע:בלינצ'ס עם שוקולד שאבא הכין. - משהו שעשה לכם את השבוע: כל האנשים שפגשתי כל לילה בב"ח! וגם וורה.(ברבי.
) - משהו שהרס את השבוע:איתמר.
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש?יום חמישי קצת שתינו אצל אסתי, ובשישי קצת הסתובבנו בקריות.וזהו, לא יותר מידי.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: מה שצריך לקרות...יקרה.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סוף שבוע!! ח ג י ג ו ת !
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה נחמד..ושיהיה עם מי לשבת בערב!! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כולם :) אח, כמה אני מתגעגעת אליהם. סתם: - תמונה:

למעלה