"יוב גאט טו בליב מיייי"

week me

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): בואי דינה/קספר - אלבום השבוע: אוסף קלאסי אחד - האדם שעשה לכם את השבוע: שירלי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ירבו כמוך! - דבר שהשגתם השבוע:תעודה שווה אבל שבוע שעבר - מאכל השבוע:שניצל תירס - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? קספר ואריזת תיק - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טיולשנתי ומבחןבהיסטורריה דה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:יהיה כיף בטיול השנתי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מאבטח חתיך סתם: - תמונה:

צוות צח"י מודיע:

-שיר השבוע (של שייגעצ): פים פים פים - שיר השבוע (כללי): שושנים עצובות - עידן רייכל - אלבום השבוע: Thick as a brick - האדם שעשה לכם את השבוע: המממ לאאדעת - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): 4 לפנות בוקר לא נרדמת, לבד קשה לי ללכת לישון.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא הבנתי, למה נוצרים מתפללים בכנסיה של יהודים? - דבר שהשגתם השבוע: כלומי - מאכל השבוע: פשטידת תיררררררס - משהו שעשה לכם את השבוע:שהוא נגמר - משהו שהרס את השבוע: כלומי -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? לישוןן - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:(: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיגמררר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיגמר מהרררררררר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שיבוא ברוך הבא. סתם: - תמונה:

a d i 8

New member
../images/Emo16.gif These Is the Day The Music Died../images/Emo16.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ):
- שיר השבוע (כללי):הרבההההה - אלבום השבוע:הרביעי של זפלין - האדם שעשה לכם את השבוע:אין מישו ספציפי:) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "things have never been so swell i have never failed to fail pain you know your right" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): *אחרי הופעה[מדהימה!
]של קספר אני באה לאורן* אני:"הייתה הופעה מעולה!" הוא:"תודה רבה" *מסתכל עליי כמו שצריך* הוא:"הי!אני זוכר אותך מההופעה האחרונה בבארבי!" אני:"מהזאת שכמעט התעלפתי בה הא...?..
.." - דבר שהשגתם השבוע:הופעה מדהימה מדהימה וצחקוים עם אנשים חדשים ומגניבים
- מאכל השבוע:אוכל של בית:) - משהו שעשה לכם את השבוע:ההופעה!
- משהו שהרס את השבוע:היום?..למרות שזה לא ממש להרוס..יום עצוב.
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש?:יצאתי עם חברות בחמישי,אתמול ההיתי בהופעה של קספר,והיום יש ספשייל על קורט קוביין ביס...אז אני הולכת לחברה לראות... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:החיים טובים..
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אין משו ספציפי... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שוב... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מי שבא
סתם: - תמונה:

מיכמיך3

New member
שבוע כיפיייייייייי לכווווווולם! ../images/Emo13.gif

שיר השבוע (של שייגעצ):
שיר השבוע (כללי): עברי לידר - ניסים. אלבום השבוע: הדג נחש - לזוז. האדם שעשה לכם את השבוע:
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): החיוך הוא קו עקום שמיישר הכל.
דבר שהשגתם השבוע: את המחשב בחזרה. מאכל השבוע: שיפודי פרגית. משהו שעשה לכם את השבוע: המצלמה החדשה שיש לי, מצלמה כזאת טובה. משהו שהרס את השבוע: שחזרתי מהטיול, מהמסע בראשית, זה היה טיול כזה כיפי. מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? היה לידיד שלי יומולדת. מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לאבד את כל הדברים שהיו במחשב זה לא כיף. השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסופ"ש. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שילך לי טוב ב-4 מבחנים שיש לי השבוע. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא!
סתם: תמונה: נוותר להפעם...

B a m b o o k

New member
דו לייק

-שיר השבוע (של שייגעצ): אין לי אוויר - שיר השבוע (כללי): הדורבנים-בפורים הזה - אלבום השבוע: הדורבנים-לוי - האדם שעשה לכם את השבוע: כל מיני חברים
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כי בפורים הזה אני בליינד קאבוי" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "חכי חכי בערב יצמח לך זנב מהעלבת יתר!" אני כ"כ אוהבת את שני
- דבר שהשגתם השבוע: בגדים לחג
והייתי מסטולה פעם ראשונה (משתיה!)
- מאכל השבוע: גמבה עם קוטג' - משהו שעשה לכם את השבוע: יומולדת של עדיאל, ערב להקות צעירות - משהו שהרס את השבוע: אממ אין משו>< -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? השתעממתי רוב הזמן... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: פרפרים זה יפה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: צו ראשון (שיעבור...), ג'רוזלם (אולי) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה נחמד כמו שבוע שעבר
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא
סתם: - תמונה:

a d i 8

New member
שלום לך גברת.../images/Emo11.gif

את מתבקשת לדבר איתי כבר ולהגיע למרכז!
אני מתגעגעת..

AvtipuS

New member
אז מה כבר רע בקצת לברוח...

-שיר השבוע (של שייגעצ): חמישה רבעים,אינטרקום. - שיר השבוע (כללי):פינק פלויד-וויש יו וור היר,שרון הולצמן-הקיר הזה. - אלבום השבוע: שרון הולצמן-זהב. - האדם שעשה לכם את השבוע: מאיה! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כמה גבוה הקיר הזה,כמה הוא גבוה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: כרטיס לבומבמלה,שרון הולצמן-זהב,הדרכים הידועות-אלבום מחווה לחתונה לבנה של שלום חנוך,מתקדם קצת בגיטרה... - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: שפירסמו את ההופעות של רוקעצ ובומבמלה ושיש הופעה של שייגעצ סוף סוף. - משהו שהרס את השבוע: שלא הייתי בקספר ובג'ירפות.ההפסד של הפועל בבית. -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? יצאתי פה ושם. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: בדרך הנכונה... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של היהודים בתיאטרון במוצ"ש. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: רק טוב. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

למעלה