מוקי תעשה לי ילד!!@$!4

הדסיייייי ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

תמסרי למותק הזאת את אהבתי.. אני צריכה לבוא לבקר בקרוב..

ים כחול מפרץ לבן ../images/Emo180.gif../images/Emo179.gif

- שיר השבוע (כללי): אוזו ולוקוס - קנגרו - אלבום השבוע: מנועים קדימה - אלג'יר - האדם שעשה לכם את השבוע: המממ - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): הככככככככככל יהיה בסדר, הכללללל יהיה פנאן, פנאן פנאן... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): [: - דבר שהשגתם השבוע: מחזור - מאכל השבוע: אוכל - משהו שעשה לכם את השבוע: מלא - משהו שהרס את השבוע: בצפר - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: בני השש ובני השבע א ב א ב מציירים בגיר וצבע א ב א ב ויוצאות במחול מחניים א א ב אותיות 22 א ב!!!!!!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיגמר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיגמר מהר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סלאחחח סתם: - תמונה: מזה לא

שבוע

שיר השבוע (של שייגעצ):קשה לי לחשוב - שיר השבוע (כללי): אני טקסט פוליטי - אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):כלום - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) כלום - דבר שהשגתם השבוע:כלום - מאכל השבוע: סנדוויץ - משהו שעשה לכם את השבוע: כלום - משהו שהרס את השבוע:מספיק - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לישון השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שינה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שינה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: האיש מהחלום סתם: - תמונה:

למעלה