"נעלי הבית מקבלות אותי כמו שאני.."

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif"נעלי הבית מקבלות אותי כמו שאני.."

שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יומכיפור: -צמתם?: -מה עשיתם ביומכיפור?: -אתם באים לבראשית?! :) סתם: - תמונה:

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif רק לי לא משעמם? ../images/Emo2.gif

שיר השבוע (של שייגעצ):
- - שיר השבוע (כללי):
פעמוני המאה- אלג'יר. - אלבום השבוע:
אביתר בנאי, אלג'יר [מנועים קדימה]. - האדם שעשה לכם את השבוע:
כל מי שהיה איתי אתמול במסיבה(:) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"חהההההה!!1111 גדול!" >< - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
>< - דבר שהשגתם השבוע:
שני דברים
- מאכל השבוע:
חמניה של שישי + קוטג'. :) - משהו שעשה לכם את השבוע:
כל הביחד שיום כיפור יוצר [: - משהו שהרס את השבוע:
חהה -________- לאדעת. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
מיכל צריכה לעשות הפסקה מאלכוהול. והיא עושה את זה בלב כבד]; השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
בראשיתתתת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
הממממ ^_____^ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
כל מי שבא לבראשית
. יומכיפור: -צמתם?:
לא>< -מה עשיתם ביומכיפור?:
ראיתי סרטים והייתי עם אחותי הגדולה ועם כל החבר'ה. -אתם באים לבראשית?! :)
דההההההההההההה
סתם: - תמונה:
שנייה... מיי לאב
.

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifאמממממ.

שיר השבוע (של שייגעצ): אין
- שיר השבוע (כללי): מלכת הפלקט - את לא יודעת יוני בלוך - סיבה לעזוב הבנות נחמה - ever Fool's Garden - Lemon Tree
- אלבום השבוע: אין
- האדם שעשה לכם את השבוע: כהןןןן :)
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ואין, אינלי כוח! תיקחו אותי מכאן! תיקחו ועם הרוח.. לאמשנה לאן! לא משנה לאאאן!"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) כץ: "דיברתי עם כהן ודבי [שתי חברות שלי שהתגייסו השבוע] עלייך.. על איך תהיי בטירונות..את כזה יושבת ואז המפקד עושה לך 'גלי! להרים נשק!' ואת כזה "כדאי לךךךךךךך!!!@#"
- דבר שהשגתם השבוע: כרטיס לבראשית
- מאכל השבוע: שניצל תירס
- משהו שעשה לכם את השבוע: אממ...ואללה לאדעת.
- משהו שהרס את השבוע: ריבים עם ההורים..ועם כלמיני
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לאדעת
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: המ.בואו נחשוב... בראשית לייק דההה!!!!!!!@$!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה בנזונה בבראשית.ויהיה :)
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כהן..ולד..אלכס :) ..מי שבא לבראשית..
יומכיפור:
-צמתם?:נייט
-מה עשיתם ביומכיפור?:אתמול הייתי אצל טול, שיחקנו מונופול עם אמא שלה ואח שלה.. אח"כ הלכנו להסתובב, ראינו בדרך את כל החבר'ה, ישבנו איתם לסיגריה והמשכנו לנוי..הייתי אצלה עד איזה 1 בלילה וחזרתי הביתה.
-אתם באים לבראשית?! :)דהה:)
סתם:
- תמונה:

ויאלה ויאלה ויאלה בלאגן

שיר השבוע (של שייגעצ):- - שיר השבוע (כללי):Kiss me - NFG - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:סו - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אני לא שרמוטה אני שרטוטה" - דבר שהשגתם השבוע:יומן של התנועה
- מאכל השבוע: פויקה - משהו שעשה לכם את השבוע: שסוף סוף סיפרתי לסו את הכל - משהו שהרס את השבוע:שדאדון לא דיברה איתי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: סו הוא נשמה טהורה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ג'ופרי
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאבא יסכים להסיע אותי ליוסי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:סו, ג'ופרי אביחי הקוף סוק סוקי מיכלצי עופר שוחי
יאעל הדסי מאמי חניק נוי ועוד כל מיני אנשים מהתנועה יומכיפור: -צמתם?:לא -מה עשיתם ביומכיפור?:דיברתי עם סו -אתם באים לבראשית?! :)לצערי לא סתם: - תמונה: ג'ופרי

ססילייה

New member
"לא היה לאן ללכת, בוא איתי אני לא נושכת.../images/Emo8.gif"

שיר השבוע (של שייגעצ): עושה ביד. - שיר השבוע (כללי): אחד מהטובים-קרח9 - אלבום השבוע:קרח9-קרח9. - האדם שעשה לכם את השבוע:המון אנשים :] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כשאנשים קטנים עושים צל גדול, זה סימן שהשמש שוקעת." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אני לא אוהב את סאבלימינל." "אני מסכים." ~שקט~
- דבר שהשגתם השבוע: היה ממש מצחיק אתמול בלילה בגן חיות. - מאכל השבוע: :X - משהו שעשה לכם את השבוע:הפרצוף של אסתי כשהיא ראתה את הזיפו שקניתי לה.
- משהו שהרס את השבוע: שום דבר.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תפנימו שהקיץ נגמר, והגיע החורף.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מחר !תמונע! D: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את כל החבר'ה שבאים ביום ראשון, ואת חבורת הנקבות מפורום איגי
יומכיפור: -צמתם?: כן, אבל רק באוכל. >< -מה עשיתם ביומכיפור?: ישבתי עם רז מתן וג'קו בגן חיות.
-אתם באים לבראשית?! :) מזה לא.
סתם: - תמונה: אני בטלוויזיה.

ססילייה

New member
חח לא באמת הייתי בטלוויזיה. ../images/Emo3.gif

הטלוויזיה צולמה בזמן שהראו אותי בקליפ סיום י'ב.

ראית מזה...../images/Emo8.gif../images/Emo194.gif

חחח כשכתבתי את זה לא היה כתוב את ההודעה שלך! ואת כתבת אותה יומיים לפני XD

a d i 8

New member
Life Is Out There......

But I Do'nt Know The Address
-שיר השבוע (של שייגעצ):לב מפלסטיק
- שיר השבוע (כללי):Wish You Were Here-pink floyd
- אלבום השבוע:Three Cheers for Sweet Revenge-MCR
- האדם שעשה לכם את השבוע:חברות שלי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"וואווו...איזה אבסורד אותו מקרר וגישה כלכך שונה"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"היא בנאדםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם""אה,באמת?
"
- דבר שהשגתם השבוע:הליכה לרחוב הירדן
- מאכל השבוע:פיצה משקד
- משהו שעשה לכם את השבוע:ההליכה לירדן
- משהו שהרס את השבוע:ההליכה חזרה מהירדן
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:לעולם אבל לעולם אל תסתובבו על הרגליים שעה וחצי לפני שאתם דופקים הליכה של חצי שעה ובחזרה...כולל חרישה של רחוב ארוך במיוחד....לא נעים ברגליים
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:בראשית!!!D:
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:בן...ליאור...ליל...
יומכיפור:
-צמתם?:כן בטח
-מה עשיתם ביומכיפור?:בעיקר ישנתי
-אתם באים לבראשית?! :)ברור!!DDD:
סתם:
- תמונה:

מיכמיך3

New member
יואווו... כמה כופרים ../images/Emo6.gif

שיר השבוע (של שייגעצ): מאמי. - שיר השבוע (כללי): ברי סחרוף - עבדים.
- אלבום השבוע: ----- - האדם שעשה לכם את השבוע: אח של חברה שלי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "את צמה?" "אני לא צמה, אני עושה צמה." - דבר שהשגתם השבוע: ----- - מאכל השבוע: תירס. - משהו שעשה לכם את השבוע: זה שטחנתי שינה בכיפור. - משהו שהרס את השבוע: השיעמום של יום כיפור. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לישון זה הכי, אחי!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סוכות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: המפגש פורום. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אתכם, במפגש פורום שיהיה. יומכיפור: -צמתם?: כן. -מה עשיתם ביומכיפור?: אתמול בערב סתם הסתובבתי עם חברה ברחובות פ"ת ומ-2 בלילה טחנתי שינה. -אתם באים לבראשית?! :) לא. סתם: - תמונה: צילום אומנותי שלי

פרקשון

New member
היידי הו

שיר השבוע (של שייגעצ): לא מרגיש כלפייך כלום הכל כבר השתנה ואין לי מה לומר לך יותר וגם אם היה לי לא היית מבינה אף פעם לא תביני אותי את עשית את החיים שלי כל כך קשים עשית מהם סיפור אחד גדול לילדה כל כך קטנה עם פנים כל כך יפות....... - שיר השבוע (כללי): ברי-האחר - אלבום השבוע: האחר - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): (עצוב שזה כבר שיר שני שאני מצטט של שייגעצ) לא יכול לקום מהמיטה והראש שלי מרגיש כמו שק תפוחי אדמה. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אוחטי זרזי משהו - דבר שהשגתם השבוע: האנגאובר נוסף - מאכל השבוע: קולה - משהו שעשה לכם את השבוע: לשתות - משהו שהרס את השבוע: הבקרים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תעשו בשכל השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בראשית - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהכרס תרד עד אז -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: גלי כאילו דה יומכיפור: -צמתם?: לא -מה עשיתם ביומכיפור?: הלכתי לפארק הלאומי, שיחקנו מחבואים, תופסת עכברים, קווה קווה, "העיירה", 123 דג מלוח, פינוקיו. היה בנז -אתם באים לבראשית?! :) כן סתם: - תמונה: זה לא יגמר בחיים

למעלה