"נעלי הבית מקבלות אותי כמו שאני.."

B a m b o o k

New member
קוויקי

שיר השבוע (של שייגעצ): אוי ואבוי - שיר השבוע (כללי): צל כבד-כשניקו תתחיל לדבר - אלבום השבוע: מטרופולין-הסליל
- האדם שעשה לכם את השבוע: שני - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "צליל צליל יש לי שאלה: למה חסידה עומדת על רגל אחת?" אני:"כי אם היא תעמוד על שתיים היא תיפול"
פאק כמה שיצאתי טיפשה
- דבר שהשגתם השבוע: כלום - מאכל השבוע: ביסקוויטים - משהו שעשה לכם את השבוע: שום דבר>< - משהו שהרס את השבוע: מחלות מחלות - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אויייייייייייייייייייייייר השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ראשון-להקות צעירות, שלישי-צעיר במול וסוכות
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אהיה בריאה סוף-כל-סוף -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בר יומכיפור: -צמתם?: דא
-מה עשיתם ביומכיפור?: יצאתי קצת בערב והייתי עסוקה בלהשתדל לא למות
-אתם באים לבראשית?! :) נופ
סתם: - תמונה: אין כוח

אכככככככככככככן ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

שיר השבוע (של שייגעצ): נהנהנהנה - שיר השבוע (כללי): שיז אלקטריק, של אואזיס - אלבום השבוע: זה - האדם שעשה לכם את השבוע: זה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אל תטוסי רחוק מידי, אין גבול בשמייייייייייים - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): בנות, אלוהים נתן לכן חור לפיפי עשיתן מזה עסק!!! - דבר שהשגתם השבוע: כאב בטן - מאכל השבוע: אוכל - משהו שעשה לכם את השבוע: זה - משהו שהרס את השבוע: זה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: די השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חופפפפפפפפפש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: חופפפפפש -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חופפפפפפפפפפפש יומכיפור: -צמתם?: למה אני בעונש? -מה עשיתם ביומכיפור?: כפרתי כ"כ -אתם באים לבראשית?! :) ישמצב. סתם: - תמונה: פחחחפחפחח

AvtipuS

New member
דודי סלע עושה בושות

שיר השבוע (של שייגעצ): חמישה רבעים. - שיר השבוע (כללי): מטרופולין-כל האלבום החדש. - אלבום השבוע: מטרופולין-הסליל. - האדם שעשה לכם את השבוע: אנערף. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אנערף. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): היו הרבה. - דבר שהשגתם השבוע: היום\מחר-אייפוד חדש. - מאכל השבוע: כל מה שאכלתי ביום כיפור. - משהו שעשה לכם את השבוע: אנערף. - משהו שהרס את השבוע: אנערף. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אנערף. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אייפוד\האנגר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתצא עברית לאייפוד. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אנערף. יומכיפור: -צמתם?: לא. -מה עשיתם ביומכיפור?: טיילתי עם אנשים. -אתם באים לבראשית?! :)-לא. סתם: - תמונה: מי מתעסק...[יום כיפור]

AvtipuS

New member
הבאת פה חתיכת זילזול

נראה לך שהמצלמה שלי מצלמת בכזאת איכות? צילמתי את התמונה עם המצלמה שבטלפון.

AvtipuS

New member
תשכחו מהכותרת

נתן עכשיו את הנקודה הכי יפה שראיתי

אפרת P

New member
קוקים קוקים!../images/Emo112.gif

שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): טריליליי - אלבום השבוע: כזה של אוףספרינג - האדם שעשה לכם את השבוע: ישי ומאיה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "בסופו של דבר, כל מה שקורה - קורה לטובה." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אני אוהב אותך, אבל אני מאוד אתעצבן אם יגיע חמש בבוקר ואני לא אשן ואעשה את כל מה שאני רוצה" - דבר שהשגתם השבוע: כל-כך הרבה דברים ברוך השם! - מאכל השבוע: כריות - משהו שעשה לכם את השבוע: מאיה אהובתי וכל הישגינו המרשימים
וכמובן סופ"ש - משהו שהרס את השבוע: שום דבר.. היה טוב. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: החיים יפים כלכך השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: רביעי עד סופ"ש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כיף וסטלה ותענוגות של החיים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מאיה כמובן יומכיפור: -צמתם?: לא -מה עשיתם ביומכיפור?: כיף בעיקר -אתם באים לבראשית?! כן
סתם: - תמונה:

ברא אלוהים את השמים ואת הארץ

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אין אני /שוטי הנבואה - אלבום השבוע:פצעים ונשיקות - האדם שעשה לכם את השבוע:נופר ואיפ - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: ברד - מאכל השבוע:>< - משהו שעשה לכם את השבוע: הכל מסתדר:) - משהו שהרס את השבוע: סתם - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הכל לטובה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כיף -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:איפרת!(L) יומכיפור: -צמתם?:כן -מה עשיתם ביומכיפור?: הסתובבתי -אתם באים לבראשית?! :) כן סתם: - תמונה:

ברוך245

New member
../images/Emo110.gif

שיר השבוע (של שייגעצ): ניו יורק- רפיח שיר השבוע (כללי): ידיים למעלה-כנסייצ השכל אלבום השבוע: ------- האדם שעשה לכם את השבוע: אנשים... משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): דבר שהשגתם השבוע: לק אדום ברגליים
מאכל השבוע: כדורי שוקלד רעילים במיוחד שבמקום שוקלד יש קפוצ'ינו (WTF?) ובמקום בסקוויטים יש וופלים (אני חוזרת ואומרת WTF?) משהו שעשה לכם את השבוע: השבוע שעבר היה מצחיק... משהו שהרס את השבוע: ששמו לי לק אדום ברגליים מתוך השינה בניגוד לרצוני!!!!!! וגם צבעו לי את אצבעות הרגליים בלק אדום
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כשמים לכם לק אדום ברגליים מתוך שינה כדי לכם להיות מודעים לכך! השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: להופעה של יוני בבארבי וחופש כמובןן משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיתבטל הבוחן בפיזיקהה האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא? יומכיפור: צמתם?: ככה יצא.. מה עשיתם ביומכיפור?: בעיקר סיבובים מסביב לשכונה.. אתם באים לבראשית?! :) לא סתם: תמונה:

עדי D

New member
הוא נפל כמו מכה אפורה..

שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): Rise Against - Swing life away - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): If it makes you happy It can't be that bad - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: סיני - משהו שעשה לכם את השבוע: יום כיפור - משהו שהרס את השבוע: המצברוח נאחס. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: חורב זה מבלבל השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות אותו.. אני מניחה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה ת'בראשית הכי טוב בעולם -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שגיא.. יומכיפור: -צמתם?: לא -מה עשיתם ביומכיפור?: עליתי לחורב.. ואז הלכתי לפגוש אותו. ואז קוף באה לישון אצלי. -אתם באים לבראשית?! :) בוודאי סתם: - תמונה:

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif כן פוצק?!*#%^*#$../images/Emo46.gif

אותי את לא רוצה לראות בבראשית יאתחת?!
נפגעתי.]];

עדי D

New member
ברורררר שכןןן!)*&!)*!

פשוט יש דבריםש אני צריכה לספר לך ועוד לא סיפרתי....

../images/Emo121.gifיאללה בלגאן

שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי):כמה של הבנות נחמקה. - אלבום השבוע:הבנות נחמה - האדם שעשה לכם את השבוע:דור, גל, אדם. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): היו הרבה.ניתן כמה: "אני קילר, אני גנגסטר-מה אתה עושה בת"א?-אני יתום מאבא אני מטפל באמא שלי." "אני לא רואה בעיניים!"
באוטובוס. "כמה אנשים עומדים- הם יכולים לשבת... על הזין שלי!" - דבר שהשגתם השבוע: כוסות משוק הפשפשים? - מאכל השבוע: פלאפל - משהו שעשה לכם את השבוע:הרבה מוזיקה - משהו שהרס את השבוע:כלום - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תתעסקו איתי, אני לא רואה בעיניים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:צחוקים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לא הרבה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אהוד,תמר יומכיפור: -צמתם?:כן -מה עשיתם ביומכיפור?: תפילות, ריקודים, היה טוב. -אתם באים לבראשית?! :) לא. ממש לא סתם: - תמונה:

animal bar

New member
סלחו לי על הדיליי..../images/Emo211.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ): לקפץ. - שיר השבוע (כללי): לייב אין בית שמש, טקסט פוליטי- נושאי המגבעת. - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: - - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "זו פרה שמנה למרחקים ארוכים.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): יא שמנה. - דבר שהשגתם השבוע: - - מאכל השבוע: פאנקייק.
- משהו שעשה לכם את השבוע: צימר. - משהו שהרס את השבוע: יום כיפור. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שמנים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חופש. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ת''א. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ת''אניקים. >< יומכיפור: -צמתם?: חחחחחחחחחחחחחחח. -מה עשיתם ביומכיפור?: צימר. -אתם באים לבראשית?! :) לא. :( סתם: - תמונה: אללה.. אני צילמתי. ^^

למעלה