סופשבועעעע.

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifסופשבועעעע.

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה: לנוחיותכם, המדגישומטיק .

פרקשון

New member
בו

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): דן תורן-לבן על לבן - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:נופר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: כבוד - מאכל השבוע: פסטה - משהו שעשה לכם את השבוע: בירה? - משהו שהרס את השבוע: זקנות בקיוסק באלנבי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תשתו השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ניצנים עם נופר
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אקבל עוד גימלים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שוב נופר נראה לי אני אובססיבי
סתם: - תמונה: טוב אין לי תמונה

../images/Emo181.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ):-
- שיר השבוע (כללי): גאידמק- התקווה 6
- אלבום השבוע: -
- האדם שעשה לכם את השבוע:טל
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):-
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) בנז
- דבר שהשגתם השבוע: מלא דברים
- מאכל השבוע: מה שאמא של טל בישלה
- משהו שעשה לכם את השבוע: ביקור באפק
- משהו שהרס את השבוע: שעופר הבריז
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תשתו זה בריא
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: מסע חוף
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמסע חוף יהיה מעולה
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בבס, נעמאמי ועוד הרבה
סתם:
- תמונה:

טולייצ

New member
עוד לילה עבר..

-שיר השבוע (של שייגעצ): את יפה - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: maroon 5 (הראשון) - האדם שעשה לכם את השבוע: - - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אין - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אין - דבר שהשגתם השבוע: ריתוק
- מאכל השבוע: שזיף - משהו שעשה לכם את השבוע: התוכנית של עדי אשכנזי,"מה זה השטויות האלו,טירונות" צולם בטירונות שלי!! - משהו שהרס את השבוע: שבוע חרא!! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כולם קקות. לא סומכת על אף אחד! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעבור - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להשיג עוד כריש,ושיהיה כיף.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין סתם: - תמונה: אין צורך

וואווו../images/Emo194.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): אין - שיר השבוע (כללי): לכת - ג'ירפות - אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: חברות.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ברבי קקי
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "WOW"
- דבר שהשגתם השבוע: נרקטההה
- מאכל השבוע: לא יודעת - משהו שעשה לכם את השבוע: נרקטה
- משהו שהרס את השבוע: לעבוד ב10 בבוקר שאני מגיעה ב7 הבייתה חחח - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לכו לישון השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

free your mind and join us

-שיר השבוע (של שייגעצ): - - שיר השבוע (כללי): אלביי- דיויד גראי - אלבום השבוע: לייף אין סלוו מושיין.. דיויד גראי - האדם שעשה לכם את השבוע: - - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אם אין אני לא מי לי - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): מה זה האור הזה? אה בטח זה של הטוננה סולולה במלואה. - דבר שהשגתם השבוע: נכות רשמית. - מאכל השבוע: כלום - משהו שעשה לכם את השבוע: לא זוכרת מה היה יום ראשון שעבר שאני אזכור מה עשה לי את השבוע :S:S - משהו שהרס את השבוע: בלונדה אחת - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שום כלום השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אנערף.. יש נסיעה לבאולינג, כפר המוזיקה.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב. "כי אני אומר, שכשכייף - כייף." -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד
סתם: - תמונה: למה אני בעונש?!

keeeren

New member
../images/Emo109.gifSpiderpig, Spiderpig! look aut!

-שיר השבוע (של שייגעצ):דנה - שיר השבוע (כללי):כל השירים של שבק ס':] - אלבום השבוע:אין - האדם שעשה לכם את השבוע: אני אשנה את זה למקום, הגוזניק:] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"תנו לי לשתות, תנו לי לברחו.. תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכםSpider pig spider pig does whatever a spider pig does, can he swing from a web? no he cant hes a pig, lookout he is a spider pig." - דבר שהשגתם השבוע: ראיתי את הסימפסונס סוף סוף - מאכל השבוע: מאנצ'ז - משהו שעשה לכם את השבוע: הסרט.. - משהו שהרס את השבוע: שהגוזניק אולי נסגר - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לכו לראות את הסרט! הוא ענקקקקק... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: המון.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: המון.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא משנה סתם: - תמונה:

עדי D

New member
ידעעעעעעעעעעתי.

-שיר השבוע (של שייגעצ): הפוך מהתחתD: - שיר השבוע (כללי): Plain White T's - Hate - אלבום השבוע: פאנקייק - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): I want you to want me - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) למותתתתת למתתת למותתתת. וכמובן: ידעעעעעעעעעעעעעעעעעעתי - דבר שהשגתם השבוע: כרטיס חינם לסיטי הול? D: - מאכל השבוע: - - משהו שעשה לכם את השבוע: סיטי הול. - משהו שהרס את השבוע: מה שקרה שם. ><" - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא טוב. לא טוב בכלל. שחרת בעניים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סיטי הול. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אנערף. שיהיה טוב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כלמני סתם: - תמונה:

B a m b o o k

New member
להלהלהלההה

שיר השבוע (של שייגעצ): אינטרקום - שיר השבוע (כללי): ידיים למעלה- כנסיית השכל - אלבום השבוע: דפנה והעוגיות - האדם שעשה לכם את השבוע: אתם
וכמה מהבנות פה
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"אהה עכשיו הבנתי מזה נתב"ג"
(אחותי הגאון שתהרוג אותי ברגע שהיא תראה את זה
) - דבר שהשגתם השבוע: הורדתי עוד קילו
ואממ היה נחמד השבוע - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: מפגש ובריכה בבית - משהו שהרס את השבוע: חוסר מעש - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אממ לאדעת נו השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אוהו! שני-מאור כהן
שלישי-יוני בלוך
חמישי-ניצנים
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כיףכיףכיףכיףכיףכיף -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא
סתם: - תמונה:אין לי כוח

AvtipuS

New member
בחזרהההההההההההה

-שיר השבוע (של שייגעצ): המילים הכי יפות - שיר השבוע (כללי): אנערף. - אלבום השבוע: אנערף. - האדם שעשה לכם את השבוע: אנערף. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "פאנןןןןןןן יהיה בסדררר פאנןןןןןן יהיה פאנןן פאנן פאנן" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "ידעעעעעעעעתי" "למעעעעעעעלה" ושאר ציטוטי תימנים ומנדלסון. - דבר שהשגתם השבוע: הופעה גדולה של שייגעצ. - מאכל השבוע: אנערף. - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה אתמול. - משהו שהרס את השבוע: חרם. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יהיה פאנן.פאנן.פאנן. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ניצניייייייים. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שסינרגיה יתפרקו עד יום חמישי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עברי. סתם: - תמונה:

מיכמיך3

New member
איזה כיף לי!!! ../images/Emo9.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): אין. - שיר השבוע (כללי): בועז שרעבי - אם את עדיין אוהבת אותי. - אלבום השבוע: אין. - האדם שעשה לכם את השבוע: אח שלי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אין. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) גם אין. - דבר שהשגתם השבוע: שינוי החדר שלי. - מאכל השבוע: פלפלים ממולאים. - משהו שעשה לכם את השבוע: שינוי החדר. - משהו שהרס את השבוע: כלום. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לעשות שינוי בחיים זה עושה כ"כ הרגשה טובה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומולדת של חברה מחר בים כל הלילה וההופעות של קוקה קולה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב אפילו יותר מעכשיו. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ידיד טוב מנתניה. סתם: - תמונה: אני אוותר על זה הפעם.

animal bar

New member
אנשים שמנים יושבים לי על הראש.../images/Emo211.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): חייל.
- שיר השבוע (כללי): הבא בתור הוא סוס!!!!!!!!!
- אלבום השבוע: הכחול של קספר. ><
- האדם שעשה לכם את השבוע: מוצ וכו'.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אם את עוברת ברחוב שלי צלצלי לי באינטרקום, ואז אני אקום ואפתח לך את הדלת.
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): -
- דבר שהשגתם השבוע: הרבה דברים.
- מאכל השבוע: חביתה. :| או קוראסון. :p
- משהו שעשה לכם את השבוע: ת''א.
- משהו שהרס את השבוע: קשה לי לחשוב על משהו כזה.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לכו לראות את הסרט של סימפסון!!!!!!!! D:
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: מקווה מקווה מקווה מקווה שכפר המוזיקה.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כפר המוזיקה. :p
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שייגעצ, מוניקה וחברות בכפר המוזיקה! D:

ססילייה

New member
ידעעע'תי! ../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif.

-שיר השבוע (של שייגעצ): אבא עורך דין.ללא ספק היה הכי מבדר אתמול. - שיר השבוע (כללי): להלה לנד של עינת אקר והכוכבים. - אלבום השבוע: החדש של The Strokes. - האדם שעשה לכם את השבוע: רוי הכי שבעולם!!!! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אין לי מילים יותר
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ידעעע'תי! רוי מכירה שיר של שריף הילד הדרוזי.:"אני מכירה את כל השירים שלו!!111 "דלהלה דללה..זהו."
- דבר שהשגתם השבוע: הופעה של שייגעצ.רוי לסופ"ש. - מאכל השבוע: אין >< - משהו שעשה לכם את השבוע: כמובן שרוי
. - משהו שהרס את השבוע: סבתא. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ידעע'תי! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סוף שבוע בת"א.כי הבטטה הכורדית [
] חוזרת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:דיקי אדם, ועוד ועוד :) סתם: - תמונה: אחי הקטן ואני, אללי.מה שרעננה עושה לאנשים -_-

nitzan lei

New member
בוO:

-שיר השבוע (של שייגעצ): חייל של מאה שערים - שיר השבוע (כללי): הפוסי של לוסי -וודקה - אלבום השבוע: Tokio Hotel-scream - האדם שעשה לכם את השבוע: איתי הכפרעD: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא זוכרת>< - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): באמת אבל באמת שאני לא זוכרתXDDD - דבר שהשגתם השבוע: עגיל באףD: - מאכל השבוע: מדבוחה [למי שלא יודע זה סוג של מאכל מרוקאי..] - משהו שעשה לכם את השבוע: נאמ הייתי בת"א 4 פעמים השבועXD - משהו שהרס את השבוע: מעניין השבוע הזה היה דווקא סבבה :] - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כשעולים למוניות אז לומר לנהג להפעיל מונה כי אם לא הוא סתם גונב לכם כסףO: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: נאמ ת"א[יום שני] ,הוו>< מה אני לא מתכננת דברים מראש!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לראות אותוO: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את ספיר הפרחה3> סתם: - תמונה: נאמממממ ............טוב:)

AvtipuS

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

מדבוחה
חחחחח סוגשל בדיחה פרטית לא כל כך פרטית.

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifואולי יבוא היומ ונהפוך שווים..."

-שיר השבוע (של שייגעצ):ניו יורק-רפיח
- שיר השבוע (כללי): רן דנקר - בואי נעזוב בן ארצי - קרוסלה Tokyo Hotel - Through the monsoon Timbaland - Come Around [שיר מגניב אשש
] Maroon 5 - Losing My Mind Crossfade - Cold Arctic Monkeys - Florescent Adolescent
- אלבום השבוע:אין
- האדם שעשה לכם את השבוע:ממממ.לאדעת..כלמיני כזה..
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "You have stolen my heart"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ממ כלמיני
- דבר שהשגתם השבוע: צמיד ניטים חדש
שוב ורוד בשיער...טראגוסססססססססססססססססססססס
[+כאבים
]
- מאכל השבוע: פיצה
- משהו שעשה לכם את השבוע:אמ אמ אמ...אה נו, שולדיסלב היה פה
- משהו שהרס את השבוע:לא נראלי שהיה משו מסויים...
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:היומ ישלנו 4 חודשים! :]]] [כאילו, זה כבר היה אתמול.. ב-4 לחודש].
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:שהוא יבוא.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה כיייייף.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ממ.לאדעת.
סתם:
- תמונה:הקטני היפה שלייייי

week

-שיר השבוע (של שייגעצ): אוי ואבוי - שיר השבוע (כללי): הילד הזה הוא אני - אלבום השבוע: .. - האדם שעשה לכם את השבוע:איפרת ורוני - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): הילד הזה הוא אני - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) 'איזה אנשים מיוחדים אנחנו את גונחת אחרי גרעפס והוא מקיא אחרי גרעפס' - דבר שהשגתם השבוע: .. - מאכל השבוע: הכל - משהו שעשה לכם את השבוע:>< - משהו שהרס את השבוע:>< - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הכל לטובה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כל מה שבא - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה טוב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אנערף סתם: - תמונה: :)

למעלה