סופשבועעעע.

a d i 8

New member
תאילנדדדדדד!!../images/Emo7.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ):מרלין מונרו
- שיר השבוע (כללי):"עמוק בתוך הים"-יוני בלוך
- אלבום השבוע:"הרגלים רעים"-יוני בלוך
- האדם שעשה לכם את השבוע:כל מי שפגשתי בתאילנד
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"שכחתי כמה להרגיש זה כואב"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"אני מתגעגעת אלייך..."
- דבר שהשגתם השבוע:עקיצה מקיפוד ים
- מאכל השבוע:פאתאי
- משהו שעשה לכם את השבוע:תאילנד!
- משהו שהרס את השבוע:החזרה מתאילנד
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:יש מקומות יפים בעולם הזה
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:התנחלות צפויה של ליל
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:כיף
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ליל!
סתם:
- תמונה:

a d i 8

New member
הי!

הודעת לי על הגעתך אחרי שפירסמתי את זה
אתה בא

gaining control

New member
../images/Emo131.gif עונה

-שיר השבוע (של שייגעצ): את יודעת - שיר השבוע (כללי): נפוליאון-יוני בלוך - אלבום השבוע: ניו יורק רפיח,משקאות חריפים - האדם שעשה לכם את השבוע: חן שמר (טוש). - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):לא מרגיש כלפייך כלום הכל כבר השתנה,ואין לי מה לומר לך יותר,וגם אם היה לי לא היית מבינה,אף פעם לא תביני אותי. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): --- - דבר שהשגתם השבוע:חולצות.תיק.קלמר.גינסים וזה. - מאכל השבוע:שניצל DDDDDDD: - משהו שעשה לכם את השבוע:השיחות טלפון עם טוש עד 3 בלילה. - משהו שהרס את השבוע:שייגעצ עדיין לא עובדים על אלבום חדש .. אני נואשת. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שייגעצ הלהקה הכי פאקר ביקום!הכי טובה שיש.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ללכת לאולפנים של כוכב נולד,מחר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אראה את יובל מנדלסון. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:יובל מנדלסון,וכל זה. סתם: - תמונה:

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif"יו האב סטולן מיי..הארטט!"

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה: לנוחיותכם, המדגישומטיק . [אינלי כוח לשים קישור, חפשו לבד כפרות
]

למעלה