סופשבוע מגניב, אנשם.

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifסופשבוע מגניב, אנשם.

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה: לנוחיותכם, המדגישומטיק . [אינלי כוח לשים קישור, חפשו לבד כפרות .]

a d i 8

New member
"איזו שביזות פיזיולוגית, משהו לא אנושי.

ונמאס לי לומר שאני מבולבל.." -שיר השבוע (של שייגעצ): המילים הכי יפות. - שיר השבוע (כללי): אני לא זוכרת איך קוראים לו, אבל משהו של כפיר אפשטיין.
- אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע:אופק אופיר ואיתי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אין לי זמן, עוד אשלם על זה במזומן.אני שואל אותך עכשיו לאן?אין לי כבר כוחות.לא יכול להיות." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "חלמתי שיש לי זנב.כמו לדוקסית מ''חתולים בצמרת.'' יואו.בא לי זנב." >><< - דבר שהשגתם השבוע: עיר הבירה? >< - מאכל השבוע:משקה השבוע, יותר נכון.גולדסטאר עם מים.אלוהים ישמור זה היה נ-ו-ר-א-י. - משהו שעשה לכם את השבוע: עיר הבירה, למרות שהיה טיפה טיפה מעפן. - משהו שהרס את השבוע: הזקן הזה
ימחשמו. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תלכו לבד במקומות המוניים!אנשים זקנים יתחילו לגעת בכם. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שייגעצ במוצ"ש.עבודה בעיר הנוער. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כיף, זה הכל. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ליאוריש!!!!
סתם: - תמונה: O-ס מו.

פרקשון

New member
אנשם...

שיר השבוע (של שייגעצ): את דומה לכלב - שיר השבוע (כללי): כולם אומרים - אלבום השבוע: פורטיס ושלומי שבן, בהופעה שלהם מפסטיבל הפסנתר - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): עכשיו הכל בסדר, תן לי עוד משקה, עדיין לא הקאתי, אבל אני רוצה (ישראלים\פעולה\סקס) - דבר שהשגתם השבוע: שמשיה של גולדסטאר - מאכל השבוע: אבולעפיההה - משהו שעשה לכם את השבוע: בירה - משהו שהרס את השבוע: המים שדחפו לגולדסטאר - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כל הבנות... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שאני אמצא 200 שקל - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אמצא 200 שקל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: 200 שקל סתם: - תמונה:

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifזה כדאי לך לחשוב ש..

200 שקל זה אדם!!!!@!@#!$
טיפש קטני.

../images/Emo121.gifאורווווות כחוליייייים, ירדוווו על עיר

והווווא דופק ת'תשדיייייייייר.

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifפםפםפםפםפםפם.

-שיר השבוע (של שייגעצ): אמ.נראלי שאין.
- שיר השבוע (כללי): TAKE THAT - Nobody Else Take That - Holding Back The Tears היהודים - לעולם מצידי שרון הולצמן - לא לבד שלומי שבן - דניאלה
- אלבום השבוע: אין
- האדם שעשה לכם את השבוע: נו כרגיל, הקטני שלי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אממממממממממממממממממממממממממממממ. לאדעת.
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) *מוציאה לו ריס* -"נפל לך ריס, רוצה לבקש משאלה?" -"אני פה איתך, מה עוד אפשר לבקש?" בוביייייייייייייי!!!!!#%@$^
- דבר שהשגתם השבוע: המון בגדיםםםםםםם!!!!@$, ת"א, שתי ראסטות סינטטיות
- מאכל השבוע: שלוק
- משהו שעשה לכם את השבוע: ת"א
- משהו שהרס את השבוע: אממממ.ואללה לאדעת.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: היה שבוע בנזונה!
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: להתחיל ללמוד. מצלחיץ אותי אבל... נו, יהיה כיף, [נכון?
]
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כיף^
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ת'אנשים שילמדו איתי
סתם:
- תמונה:עודמעט אעביר מהפלאפון.

n e t a 6 9

New member
עונה =]=]=] למטה יש שאלה חשובההה!!!!!!!!!

-שיר השבוע (של שייגעצ):את יפה - שיר השבוע (כללי):את יפה =] - אלבום השבוע:את יפה חח סתם של ביט 69.. - האדם שעשה לכם את השבוע:גפילטעע שליי (חחח חברה שלי טל....) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):תרשו לי שיר של שייגעצ.... "חשבתי ששמעתי אותך בוכה אבל כנראה שטעיתי חלמתי שראיתי אותך מרגישה אבל יש לך לב מפלסטיק באמת תודה רבה לך שהרסת לי את היום" מי שלא הבין זה "לב מפלסטיק" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):זה מיני סיפור כזה.. המציל שלנו בבריכה (במקרה זה בבריכה) אמר לי שהוא בא לזרוק את הזבל של הבריכה כשהוא בא לסגור אז זה שהפח ליד הבית שלו אומר לו "תפסיקו לזרוק פה את הזבל שלכם,בגללכם אני שוטף את הפח כי הוא מסריח" אז המציל אומר לי הוא אידיוט הפח אמור להיות מסריח אם הוא לא יהיה מסריח אז למה הוא פח??? חח עזבו אותי זה מצחיק.. =] - דבר שהשגתם השבוע:לא נראה לי שיש כזה דבר .... :/ - מאכל השבוע:לא יודעת.... :| - משהו שעשה לכם את השבוע:לא יודעת :| - משהו שהרס את השבוע:הרבההה אנשיםםם..!! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:היה שבוע בסדר.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה:---------> תגידווו מישהו יודע מתי יוצא הקליפ שלא לא בא לה??

AvtipuS

New member
"תמיד על כל דף חלק,צץ איזה כתם..."

-שיר השבוע (של שייגעצ): אבא עו"ד. - שיר השבוע (כללי): קשה. נראה לי אדום של קספר. - אלבום השבוע: "חלומות למבוגרים" של ארקדי. - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"תופס מעלית מלמטה למעלה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"למאיה יש אקדח"-"נכון מאוד!" - דבר שהשגתם השבוע: ניצנים ועיר הבירה. - מאכל השבוע: משו בלמון גראס שם. - משהו שעשה לכם את השבוע: ניצנים ביום ראשון וקספר בעיר הבירה-מטורף. - משהו שהרס את השבוע: אתמול היה צולע. [חוץ מכמה דברים, ההופעות למשל...] - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תשאירו דברים על החוף.ערבים קטנים יגנבו לכם אותם. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: מחר? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

אתה חייכת, חיוך קטן..

בתוכי הדלקת, שלההההההההההבת!!! -שיר השבוע (של שייגעצ): O_ם - שיר השבוע (כללי): זיוה - אלבום השבוע: אווו - האדם שעשה לכם את השבוע: כל מי שראיתי בכפר המוזיקה [עידן, צליל, זוהר, +החברות האדירות שלהן, מאיה, גלי, שי רז כולללללללללם גם מי שלא כתבתי סתם אין לי כוח לכתוב] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אתה חייכת חיוך קטן, ובתוכי הדלקת שלהההההבת - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אילה סטנדגדששש - דבר שהשגתם השבוע: חיים - מאכל השבוע: גלידה אמריקאית - משהו שעשה לכם את השבוע: כפר המוזיקה - משהו שהרס את השבוע: נתב"ג - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אל תטוסי רחוק מידי אין גבול בשמיייים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של ג'טרווווווו - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוווווווווווווב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אנשים בהופעה של ג'טרוווו סתם: - תמונה: יותר מאוחר [באמת אבל!]

שבוע דיכאון

שיר השבוע (של שייגעצ): - - שיר השבוע (כללי): הוא - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: שחר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):- - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) :" אני אתגעגע עליך ואשמור על קשר ובטוח שיהיה לך טוב" שחר שעוזב אותי בשביל ש"ש בגרעין עודד - דבר שהשגתם השבוע: - - מאכל השבוע: מרגריטות - משהו שעשה לכם את השבוע:החתונה של בת דודה שלי - משהו שהרס את השבוע: השיבוצים של גרעין עודד (למה שחר כל כך רחוק!!!!!!) - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שזה לא בסדר ששחר כל כך רחוק מהבית השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ששחר יגיע הביתה לסופ"ש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שסו יחזור הביתה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שחר סתם: - תמונה: עזבו אותי באמא שלכם אני בדיכאון

nitzan lei

New member
בלהבלהבלה...

-שיר השבוע (של שייגעצ):לא בא לה - שיר השבוע (כללי):הקצב הוא המסר-שבק ס' - אלבום השבוע:>< - האדם שעשה לכם את השבוע:תמירP: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"יום אחד הוא התעורר וראה שהוא מחזיק את הפרח הכי יפה" כפרע על אמא שלי3> - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"סיגריות זה בכלל לא טובXDDתפסיקי ומיד" XD [קוףO:] - דבר שהשגתם השבוע:ביקור אצל המכשפה [סוגשל מתקשרת]XD - מאכל השבוע:סושי=== - משהו שעשה לכם את השבוע:ניצנים ועיר הבירהD: - משהו שהרס את השבוע: דווקא אחלה שבוע עבר עלי^^ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תקנו בירות בפסטיבל הבירה!!!זה פיפי זה לא בירהO: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ת"א ביום שניD: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להחזיר לאירי את החזיה שלהXDD -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אורD: ועוד הרבה.. סתם: - תמונה:

פרקשון

New member
אה אני יודע מי את

כאילו, ישבת לידי ברכבת לניצנים ביום של שייגעצ ואת והחברות שלך שיגעתן, מה מתי שייגעצ, איפה שייגעצ, שלא נפספס שייגעצ

nitzan lei

New member
מה?XD

מה מי אתה?ואיך ישבתי לידך לא היה לי מקום ברכבת ישבתי על הרצפה>< אתה בטוח ?XDDDD [יש אולי תמונה לזיהוי?] נ.ב ובגלל המזל המוצלח שלי פספסתי ת'הופעה שלהם בניצנים ובפסטיבל הבירה!!O:

פרקשון

New member
אין לי כוח להעלות תמונה

באתי על מדים ולא ישבת על הרצפה זה בטוח

nitzan lei

New member
אעע אני יודעת...

ישבתי רק בסוף שהרכבת התרוקנה.... וכן אני זוכרת שישב מולי חייל אבל לא ממש הסתכלתי על הפרצוף שלך><

למעלה