סופשבוע מגניב, אנשם.

פרקשון

New member
סליחה גברת רוסיה

את פה השחורה לא!? הכי טוב לבדוק מי יותר שחור אורגינל זה להשוות צבע תחת אלא אם כן את משתזפת בעירום בקיבוץ

keeeren

New member
אהההה אני כזאת צעירה פעורה ../images/Emo9.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: 30 seconds to mars- a beautifu liel - האדם שעשה לכם את השבוע:שחר לפני הגיוס יעל אחריו - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אתה עוד תגלה את העולם, אם תרצה או לא תרצה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כל המשפטים המפגרים של המפקדות האהבלות שלי - דבר שהשגתם השבוע: אהמ הגיוס שלי... - מאכל השבוע: האוכל של אמא היום!! - משהו שעשה לכם את השבוע: כל הפרידות לפני הגיוס והבנות המגניבות שהכרתי:] - משהו שהרס את השבוע: זה שאמא כיבסה עכשיו את האמ פי החדש והאוזניות החדשות המאוד מאוד מאוד יקרות מספיק גרוע? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שימו לב מה יש בכיסים לפני שאתם מכניסים את הבגדים לכביסה? אה כן ולקחת הכל הכל הכל בכיף ובהומור לא משנה מה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ההופעה מחר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אצליח לצאת להופעה של שבק סחמישי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את כל מי שלא יצא לראות כבר שבוע סתם: - תמונה: מחשב חדש אז אין עדיין כלום

ManRed

New member
אהההההההההה אחוות צעירים!

תעלי תמונה שלך עם מדים מדי שיהיה לך יא חיילת חתיכה!

animal bar

New member
../images/Emo211.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): דנה וניו יורק רפיח.
- שיר השבוע (כללי): דפנה פיק- דפנה והעוגיות והרגלים רעים- יוני בלוך.
- אלבום השבוע: יחסים פתוחים- מוניקה סקס.
- האדם שעשה לכם את השבוע: מוצ!!!
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): -
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) -
- דבר שהשגתם השבוע: באס!!1!
- מאכל השבוע: פסק זמן.
- משהו שעשה לכם את השבוע: קיבלתי את הבאס סוף סוף.
- משהו שהרס את השבוע: בערך כל דבר אחר..
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יש לי באס!!
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: יותר מידי דברים..
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יש, באמת..
סתם:
- תמונה:

B a m b o o k

New member
להלהלה

-שיר השבוע (של שייגעצ): בואי ונרקוד - שיר השבוע (כללי): הכל כשורה-הבנות נחמה
- אלבום השבוע: אין
- האדם שעשה לכם את השבוע: המווווווווווווווווון
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מאה אחוז גשם ינקה אותנו" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אממ וואו היו הרבה, אבל אני לא זוכרת... - דבר שהשגתם השבוע: הדיסק של הבנות נחמה!!!!!!!!!!!!!!!!!
- מאכל השבוע: בייגל טוסט - משהו שעשה לכם את השבוע: ניצנים
- משהו שהרס את השבוע: שלא הלכתי לעיר הבירה
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: דין דין אביב מוזרה, אבל טובה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ליסוע לירושלים לבקר את אחותי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כיףכיףכיף -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המוווווון סתם: - תמונה: אין לי כוח עכשיו

B a m b o o k

New member
חחח יאו אביק לא נמאס לך לראות אותי?../images/Emo3.gif

קבענו שיא חדש! 4 פעמים בשבוע

למעלה