"קרח, נמס מבפנים..."

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif"קרח, נמס מבפנים..."

-שיר השבוע (של שייגעצ):
ניו יורק-רפיח - שיר השבוע (כללי):
מטרופולין - הסליל מטרופולין - קרח Mr. Big - Wild World Fool's Garden - Lemon Tree Air - All I need - אלבום השבוע:
מטרופולין - הסליל - האדם שעשה לכם את השבוע:
טול
והבנים המאגניבים שהכרנו אתמול :) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
לאדעת.אינלי כוח לחשוב. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
אמממממ...לא זוכרת - דבר שהשגתם השבוע:
שתי חולצות חדשות
- מאכל השבוע:
ממ..לא כזה אכלתי השבוע - משהו שעשה לכם את השבוע:
אתמול
- משהו שהרס את השבוע:
היומ! העבודה המזויינת הזאת - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
א-ל תמלצרו באולמות אירועים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
לראות אותו - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שאספיק ללמוד למבחנים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
ולד סתם: - תמונה:
ממ טוב.

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifחחחח כדאי לי../images/Emo6.gif. הנה הריק:

שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

ססילייה

New member
:)

שיר השבוע (של שייגעצ):דנה. - שיר השבוע (כללי):התבלינים-נמאס לי ממך. - אלבום השבוע: ממ..אין.
- האדם שעשה לכם את השבוע: אסתי, היום.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כל כך מתסכל." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "ליל!לא!תיזהרי!את מתקלקלת!" :X יופי אסתי.
- דבר שהשגתם השבוע: אסתי הוציאה אותי קצת מהבית :) ומצאתי דיסקים ישנים. - מאכל השבוע: משהו מוזר שאסתי אכלה בגרג. - משהו שעשה לכם את השבוע:איזו שיחה לפני יומיים בערך. - משהו שהרס את השבוע: יום רביעי בלילה |: זה היה נוראי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אם אתם עקשניים, כל הכבוד.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הרבה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:הרבה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה: חח ואו.זו תמונה כזאת ישנה, מאוסטריה. אני בצד שמאל.ממש ממש בשמאל. ><

week

שיר השבוע (של שייגעצ): הקטע בסוף השלישי - שיר השבוע (כללי): הכעס/רוקפור - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: מנהחמה - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: טוב לבד השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

להלהלה יום רביעי אני טסה../images/Emo9.gif../images/Emo194.gif

אללה ניו יורק סיטי :] שיר השבוע (של שייגעצ): אין - שיר השבוע (כללי): הבנות נחמה - LIES או איך שלא כתובים את זה
- אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: אין - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ניו יורק - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ניו יורק -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה

לאיור

New member
"הכל בסדר זה רק בליל הסדר.. "

שיר השבוע (של שייגעצ):
- שיר השבוע (כללי): כל מיני של שוטי הנבואה, מטרופולין ואיפה הילד - אלבום השבוע: מטרופולין- הסליל, שוטי הנבואה- שני האלבומים - האדם שעשה לכם את השבוע: הוא
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הכל בסדר זה רק בליל הסדר" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אפילו שאני שיכור, ואני שיכור! אני רוצה לבוא" - דבר שהשגתם השבוע: נשיקה - מאכל השבוע:מרק תימני של סבתא
- משהו שעשה לכם את השבוע: מסיבה של שני ידידים טובים ביום חמישי
- משהו שהרס את השבוע: אוח.. היא
ומבחן מעצבן בלשון! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תחיו את הרגע ..! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מפגשפורום איגי וקסמן - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהכל יסתדר בינינו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הרבה
סתם: - תמונה:

באיחור קל ../images/Emo221.gif

שיר השבוע (של שייגעצ): משקאות חריפים - שיר השבוע (כללי): ואנילה סקיי - אמברלה (ריהאנה קאוור) - אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: יאנה יותם הילה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לאיודעת - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אבל אם מפוצצים כור, הוא לא יתפוצץ?!?" הילה ברגעי חוכמה - דבר שהשגתם השבוע: 2 אייסבלנד - מאכל השבוע: אייסבלנד נחשב - משהו שעשה לכם את השבוע: יונתן - משהו שהרס את השבוע: יונתן - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אייסבלנדים זה טוב. תזכרו לנקב. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חג מעלות@ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא הרבה שיעורים? (עלק) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המ סתם: - תמונה:

AvtipuS

New member
וולקאם

את מוזמנת להצטרף לפורום באופן רשמי. [שם,גיל,מיקום וכאלה] ד"א קאבר נחמד לאמברלה [אלה אלה אלה אה אה אה] בדיוק היום גיליתי אותו ושלחתי לכמה אנשים....[יש גרסא יותר "כבדה" ויותר טובה לדעתי]

למעלה