"קרח, נמס מבפנים..."

...

שיר השבוע (של שייגעצ): משקאות חריפים - שיר השבוע (כללי): ארקדי דוכין - אוהבת לא אוהבת - אלבום השבוע: כנסיית השכל - רוץ ילד - האדם שעשה לכם את השבוע: שובל - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ... - דבר שהשגתם השבוע: ת.ז - מאכל השבוע: שניצל - משהו שעשה לכם את השבוע: לא משהו מיוחד - משהו שהרס את השבוע: סתם מישהי זונה (סליחה על המילה הגסה) - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כלום... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כלום... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את שובל חח אבל זה לא יקרה... סתם: - תמונה:

מיכמיך3

New member
חרא של אנשים יש בעולם הזה.

שיר השבוע (של שייגעצ): ----- שיר השבוע (כללי): נוף אחר - יוני בלוך. אלבום השבוע: ----- האדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "העם מטומטם - העם משלם" [משיח לא בא] משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ----- דבר שהשגתם השבוע:|פלאפון חדש דור 3. מאכל השבוע: לאפה עם שיפודים. משהו שעשה לכם את השבוע: הפלאפון. משהו שהרס את השבוע: האנשים שמסתבר הם לא באמת החברים שלי. מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: בסוף אצל כל אחד מתגלה הפרצוף האמיתי. השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: לפגוש את ידיד שלי. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתיגמר השביתה. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ידיד שלי מנתניה. סתם: תמונה: אמממ.... אין לי כוח להעלות עכשיו תמונה.

B a m b o o k

New member
גשם יורד על הלב הבודד

שיר השבוע (של שייגעצ): אינטרקום - שיר השבוע (כללי): התקווה6-קוקוריקו (ליל, מזכיר לך משו
?) - אלבום השבוע: שלומי שבן-עיר
- האדם שעשה לכם את השבוע: הדסססס - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):הוו יש כמה היה שבוע מצחיק למדי... 1. "אנחנו לא גזעניות, אנחנו פשוט לא אוהבות את מי ששונה מאיתנו" ((מור מסבירה לאחי הקטן שאנחנו לא גזעניות) 2. "איזה עוד מגמות יש?" "פסיכולגיה, כרימונולגיה... נו מלשון כרימינלי" (אני נותת לאחותי אפשרויות של מגמות נוספות...) 3. "תורידי אלאדין! לאלא בעצם לא. הם בדואים..." (מור שוב מפגינה ברבים את אי-גזענותה) - דבר שהשגתם השבוע: נסעתי להדס
- מאכל השבוע: תירס - משהו שעשה לכם את השבוע: נסעתי להדס לקיבוץ
רמב"ם..-אבל היה קצת משעמם בהתחלה, אבל אח"כ היה מצחיק עד בלי די. - משהו שהרס את השבוע: לא עולה לי משו לראש... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: טרמפים זו דרך קצרה וחסכונית להגיע למקומות! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: התקווה6 בבארקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יברוכו הבארקה א-מ-ן
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כיף
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא
סתם: - תמונה:

../images/Emo113.gif

שיר השבוע (של שייגעצ): ניו יורק רפיח - שיר השבוע (כללי): אחלום לנצח של קספר - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: קוקי [עופר] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אנחנו לא הומואיות אנחנו אוהבות בנים - דבר שהשגתם השבוע: חיבוקי מקוקי - מאכל השבוע: העוגת שוקולד חמה בקונדס - משהו שעשה לכם את השבוע: קונדס ביום חמישי ולפגוש שם את כל הילדים מאפק אבל בעיקר את סוק וקוקי - משהו שהרס את השבוע: שהם הלכו אחרי שעתיים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אני צריכה לעבור לאפק השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חג מעלות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שכל געמא 5 יגיעו לחג מעלות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל געמא 5 קוקי וסוק סתם: - תמונה:

עדי D

New member
לעמוד ערום באמצע המדבר, ולצעוק

שיר השבוע (של שייגעצ):
אין לי כוח - שיר השבוע (כללי):
Stephen Marley Ft Damian Marley & Buju Banton - The Traffic Jam - אלבום השבוע:
זבל- הולדת תינוק - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
תוריד נעליים. רוצה צ'אייייייייי?! - דבר שהשגתם השבוע:
פוני - מאכל השבוע:
איכ. שלא נדבר על זה - משהו שעשה לכם את השבוע:
המסיבה בכרמליה.. - משהו שהרס את השבוע:
האוכל בפסטו חח. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
אל תאכלו בפסטו לעולם. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
להוציא ת"ז כבר ><" - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שאני אוצי ת"ז. ויעשה גם שיעורי בית זה לא יזיק -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה:

AvtipuS

New member
הפוך

שיר השבוע (של שייגעצ): מקי סכינאי - שיר השבוע (כללי): Foo Fighters-The Pretender,Foo Fighters-Let It Die - אלבום השבוע: Foo Fighters-Echoes, Silence, Patience & Grace - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "Same old story" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: שלא הלכתי אתמול למעגן מיכאל להופעה של היהודים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: האנשים ברחובות מ-ו-ז-ר-י-ם. [יותר מהאנשים בת"א.] השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: פארק הירקון בחמישי? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: פארק הירקון בחמישי? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

למעלה