רוק עצמאות!!!!

ס ט י י ק

New member
גמני שואלת את זה../images/Emo7.gif

הקופה שמוכרת את הכרטיסים-'קופות גרבר' ושי גרבר...אז תחשבי לבד

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gifמאיפלי מה השם משפ'

שלו!? אגב, גרבר... זה לא הזה של התינוקות שאת אוכלת? ><

../images/Emo121.gifמיכלי מיכלי מיכלי

כשתגדלי, תגידי לכיתה י' ותעשי בגרות בלשון <או שתנשרי מהבצפר ותברחי לאשקלון עד אז> את תלמדי להבדיל בין גָרבר <שם משפחתי> לבין גֶרבר <האוכל שהדר אוכלת> הבנת?

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif שי שי שי..

כשתקטן ותהיה ילד קטן בכיתה ח' ותפתח הודעה של הדרי שאוכלת גרבר בפורום ותשים לב שאפחד לא ניקד, תוכל לדעת שאני לא אנשור ואעשה בגרות ושאם אתה לא מנקד מאיפלי לדעת?!?!?!
סעמק.

horse girl1

New member
../images/Emo48.gifאני באה, וגם מייחצנת...

כרטיסים לראשל"צ, אצלי
מסנג'ר- [email protected] [רמת גן והסביבה, כולל ת"א, גבעת שמואל וכד'...] יאללה בלאגן!

dsol

New member
כמה עולה בכלל ?!_../images/Emo189.gif

באתר של וואלה רשום 149 אבל אמרו לי שיחצנים 120

whit the time

New member
מיחצן לרוק עצמאות באזור המרכז

רוק-עצמאות 2006! רק עצמאות 2006 שייערך באמפיארק ראשל"צ ביום עצמאות בין האומנים המופיעים:אביב גפן,שייגעצ,בית הבובות,אינפקציה ועוד.. לריכשת כרטיסים באזור המרכז : 0528-696732 (ת"א,חולון,ראשל"צ) המחיר הוא מחיר של מכירה מוקדמת כלומר יותר זול מהקופות. יש לפנות בהקדם,מספר הכרטיסים מוגבל!!

יחציתמאזור המרכז-רוק"צ בראשון

אנשים כמו שכולכם יודעים יום העצמאות מתקרב וכמובן רוק עצמאות! השנה רוק עצמאות מתקיים גם בראשון וגם בחיפה, אבל אני מייחצנתץ רק לראשון. זאת רשימת האומנים: בראשון: אביב גפן עברי לידר משינה דנה ברגר יוני בלוך בית הבובות משינה מטרופולין שייגעצ מוניקה סקס אינפקציה ודן כרמל המחיר הוא 120 שקלים כל מי שמעוניין בכרטיסים או צריך עוד פרטים או כמובן מי שרוצה כרטיסים,מוזמן לשלוח הודעה בעיקרון אני מייחצנת רק באזור המרכז [בת-ים,[אני היחצנית היחידה בבת-ים]ראשון,חולון,ת"א, רמת גן, וכו'...] מי שצריך בירור על יחצנים מהאזור שלו שישלח הודעה. באייסיקיו-169066444 מסנג'ר [email protected] בטלפון: 0524548396 וניתן גם במסרים. תודה וחג שמח קרן.

נץhawk

New member
מייחצן לחיפה...

רוק עצמאות חוזר לחיפה! הדג נחש היהודים אביב גפן והתעויוט כנסיית השכל מוניקה סקס שייגעצ וסקאזי חיפה חוף הכרמל 2.5 כרטיסים באיזור הצפון אצלי: 163657193 0526773385 יומטוב שיהיה. ערן.

JALULA2

New member
אני באה../images/Emo45.gif

אני מקווה שזה לא יהיה חרא כמו שנה שעברה=\

לירון 162

New member
כרטיסים אצליי

מייחצנת בתל אביב רמת גן והסביבה למעוניינים: רז- פלאפון:0546484669 מסנג'ר: [email protected] אייסייו:334813540 יום מעולה לכולםםם

למעלה