בלאט.נצלשתי אבל

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif../images/Emo32.gifבלאט.נצלשתי אבל

זה לא קפץ אז..שוב :]. נעשה הסבת פורום ל...פורום סקרים ושאלונים?!
נו, תתחשבו.אני בעבודה.משעמם.אש. יאללה.כפרות. 1. יש לך כרגע אהבה? 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי? 4. והכי קצר? 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? 7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת? 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת? 10. באיזה שעות זה היה? 11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב? 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך? שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? 4. עם מי היא הייתה? . 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? 6. עם מי? 7.מתקשרים אליכם הרבה? 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} 11. יש לך טוקמן? 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? 2. אתה אוהב ללמוד? 3. מה ממוצע הציונים שלך? 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? 5. האם מורות אוהבות אתכם? 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? 8. האם אתה מבריז משיעורים? 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 10. פעם רבת מכות בבית ספר? 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? 12. אתה מתחצף למורה? שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? 6. זה עולה כסף? 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? 10. מה אנשים חושבים על זה? 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? 12. למה? זה או זה? אבטיח או ענבים : פירותת או ירקות : ברקים או רעמים: אח או אחות : אחי הגדול...הוא גיבור מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות : חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? כאב בטן או ראש? מגרש ביתי או האו סי? בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? הוואי או ארצות הברית? לאפה או פיתה: בנים או בנות? תלתלים או חלק? אמפי או אייפוד? סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? צבעים: צבע שיער: צבע ציפורנים: צבע קיר בחדר: צבע מצעים: צבע מקלדת: צבע טלפון: בבית? צבע פלאפון: צבע בלוג: צבע חולצה: צבע מכנס: צבע תחתונים: צבע גרביים: האם יש לך: אחים/אחיות: דיסקמן: חיית מחמד: טלוויזיה בחדר: מחשב בחדר: מחלה סופנית: חברים סטרייטים: חברים הומוסקסואליים: מערכת סטריאו: האם אי פעם: התחבקת: נמשכת למישהו תפוס: נמשכת למישהו פנוי: התאהבת: התאהבת בידיד: נמשכת למורה בבצפר: ניהלת רומן סודי: התחרמנת על קופי אנאן: ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: הלכת מכות: קיבלת פנס בעין: הרכבת עדשות: דחפת מזלג לשקע חשמל: הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: בישלת: עשית בייביסיטר: הרגת מישהו: פגעת במישהו: מישהו הציל את חייך: איחרת לבית-ספר: הברזת מבית-ספר: הבנאדם שאתה הכי אוהב: החג האהוב עלייך: הסרט האחרון שראית: הסדרה האחרונה שראית: הדבר האחרון ששתית: המחשבה האחרונה שלך: השיר האחרון ששמעת: עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: נסעת בכבאית: אוסף משהו: מאוהב/ת: אכלת כלי כתיבה: נפגעת מאוד ממישהו: זרקו עלייך מאכל: שם: פירסינג: קעקועים: מידת נעליים: בת כמה את נראית: גשר? בעד\נגד.. מערכת יחסים ממרחקים: עישון אצל בני עשרה: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כמה פעמים... היית מאוהבת: שברו לך את הלב? שברת ללבות? התחרטת על דבר שעשית? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הצחיק אותך: גרם לך לחייך במבוכה: וסתם מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה? אתה משועמם/ת? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? וכמובן, המדגישומטיק
.

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifיאללה. אני אתחיל.

. יש לך כרגע אהבה? אההא
2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? מממ..לא ידוע
3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי? בקשר של סתם-שנה וחודש, ברציני-הנוכחי..3 וחצי חודשים
4. והכי קצר? 5 דק' בכיתה ד' או משו [איזה קטע, בנדוד של זה שהיה החבר שלי ל5 דק' האלה, יושב פב מולי! מטורררררף
]
5. מה יותר חשוב אופי או יופי? הסה"כ.
6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים?אממ...כן[?]
7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת? לא
8. מה עשית? --
9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת?המווווווווווון
10. באיזה שעות זה היה? לאדעת
11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב? חחח אני וחברה שלי תמיד צוחקות עלזה ואומרות אתזה...-"הוא לא פה. אז למה אתם מתגרים בי?!
"
12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך?לא
שאלון טלפון:
1. יש לך דור שלישי? אההא
2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? בין120 ל300 בערך
3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? לא זוכרת
4. עם מי היא הייתה? .-"-
5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?לפני...מממ..שעה.
6. עם מי? אמא
7.מתקשרים אליכם הרבה? כן..בערך..
8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? לפעמים
9. אתה אוהב לדבר בטלפון? לא.
10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} אממ..טול, ולד...
11. יש לך טוקמן? לא
12. של כמה כסף? --
שאלון בית ספר:
1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? לא, אבל שנה הבאה [בע"ה
] אני אוהב.
2. אתה אוהב ללמוד? לא, אבל שנה הבאה [בע"ה
] אני אוהב.
.
3. מה ממוצע הציונים שלך? לאדעת..70 כזה
4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?אההא
5. האם מורות אוהבות אתכם? חחחח.
7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? היו.חבורה של זונות.
8. האם אתה מבריז משיעורים? אההא
9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? בלתי ניתן לספירה. [אבל שנה הבאה זה לא יקרה!]
10. פעם רבת מכות בבית ספר? בכיתה ה' וגם לא ממש מכות. רק אכלתי כאפה
.
.
11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? אההא
12. אתה מתחצף למורה? חחח כלכך כן. [אבל שנה הבאה לא.]
שאלון תחביבים:
1. מה התחביב הכי גדול שלך?הכי גדול? מממ..לאדעת..לרקוד? לנגן? נגיד לנגן.
2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא
3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 14
4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? אההא
5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? פעם ביומ בד"כ למשך רבע שעה-חצי שעה-שעה...כמה שיוצא...
6. זה עולה כסף? אממ..יש בזה דברים שעולים כסף..
7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? כרגע לא
8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה שלמוּת.
9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? מקווה
10. מה אנשים חושבים על זה? מחמיאים?
11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לאא
12. למה? כי זה כיף
זה או זה?
אבטיח או ענבים : אבטיח
פירות או ירקות : גם וגם
ברקים או רעמים: ברקים.רעמים זה מלחיץ.
אח או אחות|:סדגש|אחות
מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות : תלוי
חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? אחת טובה
כאב בטן או ראש? כלום!
מגרש ביתי או האו סי? גם וגם
בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? אם אני חייבת אז בריטני
הוואי או ארצות הברית? מממממ..לונדון
לאפה או פיתה: פיתה נראלי
בנים או בנות? תלוי..
תלתלים או חלק?חלקקקק.
אמפי או אייפוד?אייפוד יותר שווה
סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? להוריד
צבעים:
צבע שיער:כרגע שחור והחלק התחתון,מעל העורף-ורוד
צבע ציפורניים: כרגע כתומ מקולף
צבע קיר בחדר: 3 לבנים ואחד כחול
צבע מצעים: לא זוכרת..משו עם ירוק
צבע מקלדת:אממ...מין לבן-קרםכזה..לאדעת איך להסביר.רגיל כזה.
צבע טלפון: בבית?לבן
צבע פלאפון: אדומ
צבע בלוג: שחור-ירוק
צבע חולצה:חום
צבע מכנס: ג'ינס כחול כהה
צבע תחתונים:אממ...רגע יש פה מישו.אנלא יכולה לבדוק כרגע
.קיי, תכלת עם פסים צבעוניים ומיקימאוס.
צבע גרביים:אין

Fallen Leaves

New member
|פרפר

האם יש לך:
אחים/אחיות:אחות
דיסקמן:אממ צריך להיות איפשהוא
חיית מחמד: לא
טלוויזיה בחדר:ברור
מחשב בחדר:נקודת רגישה
מחלה סופנית: חלילה.
חברים סטרייטים: אההא
חברים הומוסקסואליים: אההא
מערכת סטריאו: אההא
האם אי פעם:
התחבקת: אההא
נמשכת למישהו תפוס: אההא!
נמשכת למישהו פנוי: אההא
התאהבת: אההא
התאהבת בידיד: אממ..לא הייתי קוראת לזה "להתאהב"...
נמשכת למורה בבצפר:בע.
ניהלת רומן סודי: חח לא
התחרמנת על קופי אנאן: נו מה, הוא כוסון על
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:לא נראלי
אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: בחיים לא. ישלי הפרעה בדברים האלה. גם אם נשאר יומ אחד לתוקף אנלא אוכל.
הלכת מכות:לא נראלי.לא ברצינות לפחות.
קיבלת פנס בעין: לא
הרכבת עדשות: Every Day...
דחפת מזלג לשקע חשמל: No
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: חחחחחחח..Yes, all the time
בישלת: אמממ..הכנתי פתיתים אם זה נחשב..
עשית בייביסיטר: אההא
הרגת מישהו: לא
פגעת במישהו: אממ..כן..ישמצב..אבל לא בכוונה
מישהו הציל את חייך: מממ..לאדעת
איחרת לבית-ספר: חחח כן
הברזת מבית-ספר: אההא
הבנאדם שאתה הכי אוהב:כלמיני
החג האהוב עלייך:כל חג שיש בו חופש
הסרט האחרון שראית:מממ..נראלי "זרוקים". סרט מעולההה.
הסדרה האחרונה שראית: הפיג'מות
הדבר האחרון ששתית: מים
המחשבה האחרונה שלך: אני מתה ללכת לאמא למשרד.לאכולל.לשתות קפה של בוקר. אח"כ לצאת לסיגריה של בוקר. עבודה זה איכ.
השיר האחרון ששמעת: The Used -All That Iv'e Got.בפלאפון.כשאמא התקשרה
.
עוד קצת עלייך:
שתית אלכוהול: אההא
נסעת בכבאית: לא
אוסף משהו: ממ..לא שזכור לי
מאוהב/ת: אההא
אכלת כלי כתיבה: בטח לעסתי עטים וכאלה..
נפגעת מאוד ממישהו: אכן
זרקו עלייך מאכל: חחחח כן
שם: גלי
פירסינג: אוזניים, שני נזמים, בקרוב בע"ה טראגוס.
קעקועים: שניים, אחד [שמש כזאת החלק הקדמי כזה..מעל החזה] מ...במבה,ביסלי, מה זה היה?
... והשני מצאתי בחדר [משו שחור יפה על הגב]
מידת נעליים: 39-40-41
בת כמה את נראית: נתנו לי כבר 20 וגם היוכ אלה ש-16
גשר? אין
בעד\נגד..
מערכת יחסים ממרחקים: בעד
עישון אצל בני עשרה:תלוי כמה "עשרה" נגיד אחת עשרה-נגד..
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד, למה לא?
כמה פעמים...
היית מאוהבת:כנראה 1
שברו לך את הלב? פעם אחת רצינית.. אבל הוא לא כלכך ידע
שברת ללבות? אממ..לאדעת.. פעמיים-שלוש כזה..
התחרטת על דבר שעשית? המון
האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך:אני, אלא מי?
ראה אותך בוכה: ממממ..ולד..וחבר שלו.. אהה בעצם גוּש ראתה אותי בוכה עוד אחרי זה..
הצחיק אותך:עידני
ואפי..
גרם לך לחייך במבוכה::X [מזכיר לי ת'משפט "יכולנו לשתוק במבוכה ולתכנן עוד מהפכה.."]
וסתם
מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה?ללכת לאמא.לאכול.לשתות קפה וכו'..
אתה משועמם/ת? בטירוווווווווווווף חושים.
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?אממממ..כלמיני.

טולייצ

New member
בוקר טוב עולם!! ../images/Emo42.gif

1. יש לך כרגע אהבה? לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? אממ..משהו רציני אף פעם לא היה. אבל אני זוכרת 3 אנשים שממש רציתי,בתקופות שונות בחיים : כיתה ו',כיתה י',וכיתה י"ב 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי? שבועיים,ו 9 ימים מתוכם הייתי בחו"ל
4. והכי קצר? זה לא מספיק קצר?! 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי. היופי עובר.. 6. מה את מעדיפה - שיהיו לך הרבה חברים? או..?
7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת? אממ..בערך 8. מה עשית? כלום 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת? עם בת?! 10. באיזה שעות זה היה? - 11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב? שיהנו. 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך? לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 350 פלוס מינוס 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעתיים 4. עם מי היא הייתה? זה קרה כמה פעמים. גם עם עדי שמטיילת בתאילנד עכשיו
5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני כמה דקות 6. עם מי? אורטל,חברה 7.מתקשרים אליכם הרבה? לא תמיד 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? לא ממש,אני סנובית 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? תלוי עם מי 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? ברק 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? - שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? אהבתי,מאוד! 2. אתה אוהב ללמוד? זה היה קשה בשבילי להתרכז בשיעורים 3. מה ממוצע הציונים שלך? 80 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? העתקתי 5. האם מורות אוהבות אתכם? דיי 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? כן 8. האם אתה מבריז משיעורים? הברזתי המון,אבל באלגנטיות 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? הייתיי מבריזה 5-6 בשבוע 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? יאפ 12. אתה מתחצף למורה? לפעמים שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? סרטים,ספרים,גיטרה 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא ממש 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? מאז שאני זוכרת את עצמי,והגיטרה בשנים האחרונות 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כן 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? כיום ממש מעט 6. זה עולה כסף? לעיתים 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי הוא עושה לי טוב 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? כן 10. מה אנשים חושבים על זה? שזה מגניב 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא 12. למה? - זה או זה? אבטיח או ענבים : ענבים פירותת או ירקות : פירות ברקים או רעמים: מה זה משנה? זה גם ככה בא יחד... אח או אחות : אח. שי!! מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות : תלוי חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? אחת טובה כאב בטן או ראש? ראש מגרש ביתי או האו סי? מגרש ביתי בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? בריטני כפרע עליה הוואי או ארצות הברית? ארצות הברית,נראה לי.. לאפה או פיתה: פיתה בנים או בנות? בנים תלתלים או חלק? חלק אמפי או אייפוד? אייפוד סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? להוריד צבעים: צבע שיער: בלונד צבע ציפורנים: שקוף צבע קיר בחדר: טורקיז צבע מצעים: ירוק צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: בבית? כסף צבע פלאפון: ברונזה צבע בלוג: שחור צבע חולצה: לבן צבע מכנס: בורדו צבע תחתונים: צהוב צבע גרביים: אין לי האם יש לך: אחים/אחיות: כן דיסקמן: כן חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: לא
חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו תפוס: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת: לא ממש התאהבת בידיד: סוג של.. נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא התחרמנת על קופי אנאן: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן
הלכת מכות: לא קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן
בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: ג'וקים! פגעת במישהו: יש מצב מישהו הציל את חייך: כן איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: שי,והמשפחה שלי החג האהוב עלייך: פסח. הרבה חופש! הסרט האחרון שראית: הכי דומה לאהבה הסדרה האחרונה שראית: - הדבר האחרון ששתית: נס קפה המחשבה האחרונה שלך:
השיר האחרון ששמעת: Linkin Park - Numb עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת:
אכלת כלי כתיבה: כן נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: לא שם: אורטל פירסינג: - קעקועים: בקרוב,אולי.. מידת נעליים: 36 בת כמה את נראית: השבוע לא האמינו לי שאני בת 19. נתנו לי בגג 16 גשר? לא בעד\נגד.. מערכת יחסים ממרחקים: נגד עישון אצל בני עשרה: שיעשו מה שבא להם מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כנ"ל כמה פעמים... היית מאוהבת: - שברו לך את הלב? לא הרבה שברת ללבות? לא יודעת התחרטת על דבר שעשית? - האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: מור ראה אותך בוכה: לא זוכרת הצחיק אותך: עומרי גרם לך לחייך במבוכה: - וסתם מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה? לא יודעת אתה משועמם/ת? כרגע דיי מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

פרקשון

New member
צמאאאאאא

1. יש לך כרגע אהבה? לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? לא היתה 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי? מעט 4. והכי קצר? עוד יותר מעט 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? לשניהם יש חשיבות 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? כן 7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת? לא 8. מה עשית? לא היה נו 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת? 7 שעות אם אני זוכר נכון 10. באיזה שעות זה היה? מהערב עד הלילה 11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב? למה פה חבר'ה?! 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך? לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 400 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? 7 4. עם מי היא הייתה? . 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני שעה 6. עם מי? 7.מתקשרים אליכם הרבה? רגיל 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? רגיל 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? כן 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} נופר 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? 2. אתה אוהב ללמוד? 3. מה ממוצע הציונים שלך? 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? 5. האם מורות אוהבות אתכם? 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? 8. האם אתה מבריז משיעורים? 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 10. פעם רבת מכות בבית ספר? 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? 12. אתה מתחצף למורה? שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לשיר ולרקוד 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? ברור 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 11 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כן 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? שעתיים ביום אצל מורה ועוד שעתיים בבית 6. זה עולה כסף? כן 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? בעתיד כשאני אופיע בטלויזיה 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה מביא בחורות 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? כן כמו צביקה פיק 10. מה אנשים חושבים על זה? שאני הומו 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? כן 12. למה? הומופוביה זה או זה? אבטיח או ענבים : אבטיח פירותת או ירקות : פירות ברקים או רעמים: ברקים אח או אחות : אח מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות : הרבה חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? אחד טוב כאב בטן או ראש? בטן מגרש ביתי או האו סי? מגרש בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? בריטני הוואי או ארצות הברית? הוואי לא שייכת לארצות הברית? לאפה או פיתה: לאפה בנים או בנות? בנות תלתלים או חלק? גלי אמפי או אייפוד? אייפוד סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? מחשב צבעים: צבע שיער: שחור צבע ציפורנים: צבע קיר בחדר: לבן צבע מצעים: כמו של הנחל צבע מקלדת: לבן צבע טלפון: אדום צבע פלאפון: כסוף צבע בלוג: צבע חולצה: חום צבע מכנס: ג'ינס צבע תחתונים: אדום צבע גרביים: לבן האם יש לך: אחים/אחיות:
דיסקמן:
חיית מחמד:
טלוויזיה בחדר:
מחשב בחדר:
מחלה סופנית:
חברים סטרייטים:
חברים הומוסקסואליים:
מערכת סטריאו: |לא האם אי פעם: התחבקת:
נמשכת למישהו תפוס:
נמשכת למישהו פנוי:
התאהבת: התאהבת בידיד: נמשכת למורה בבצפר:
ניהלת רומן סודי:
התחרמנת על קופי אנאן: ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:
אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:
הלכת מכות:
קיבלת פנס בעין:
הרכבת עדשות: דחפת מזלג לשקע חשמל: הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:
בישלת:
עשית בייביסיטר:
הרגת מישהו: פגעת במישהו:
מישהו הציל את חייך: איחרת לבית-ספר:
הברזת מבית-ספר:
הבנאדם שאתה הכי אוהב:
החג האהוב עלייך: פסח הכי ארוך הסרט האחרון שראית: מת לצעוק 3 הסדרה האחרונה שראית: איך פגשתי את אמא הדבר האחרון ששתית: חלב המחשבה האחרונה שלך: מתי זה יגמר השיר האחרון ששמעת: רמי מואשם באחזקת סמים קלים עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:
נסעת בכבאית: אוסף משהו: מאוהב/ת: אכלת כלי כתיבה:
נפגעת מאוד ממישהו:
זרקו עלייך מאכל:
שם: עידן פירסינג: קעקועים: מידת נעליים: 46 בת כמה את נראית: 21 גשר? בעד\נגד.. מערכת יחסים ממרחקים: עישון אצל בני עשרה: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
כמה פעמים... היית מאוהבת: שברו לך את הלב? שברת ללבות? התחרטת על דבר שעשית? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: הצחיק אותך: סבתא שלי גרם לך לחייך במבוכה: וסתם מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה? להתאבד!!! אתה משועמם/ת? כן מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

ManRed

New member
חחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי עם התחביבים

תפסיק לענות רק על חצי שאלון נעשה לך שאלון צבא כמה פעמים צעקו עלייך כמה פעמים נדפקת כמה פעמים דפקת כמה פעמים יצאת בגימלים כמה מהגימלים באמת היית חולה כמה פעמים הפלת את הסבון באמבטיה עם עיניים גדולות כמו תינוק שמצפה לקבל סוכריה, הא?

פרקשון

New member
סבבה

כמה פעמים צעקו עלייך - 100? כמה פעמים נדפקת - NON כמה פעמים דפקת - NON כמה פעמים יצאת בגימלים - בינתיים 62 יום כמה מהגימלים באמת היית חולה - 12? כמה פעמים הפלת את הסבון באמבטיה עם עיניים גדולות כמו תינוק שמצפה לקבל סוכריה, הא? - רק פעמיים

B a m b o o k

New member
בלופ

1. יש לך כרגע אהבה?
2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? לא הייתה 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי? חודש 4. והכי קצר? יום 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? שילוב
6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? אממ כן? 7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת?
8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת? ואו הרבה זמן... בל זאת, בנות מדברות הרבה
10. באיזה שעות זה היה? לאדעת 11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב? חמודיייים 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך?
שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?
אבל הוא לפחות הוחלף!!! 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? יש לי טוקמן 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעה וחצי אולי 4. עם מי היא הייתה? יש מצב שזוהר 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? אממ אתמול 6. עם מי? הדס 7.מתקשרים אליכם הרבה? לפעמים 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?
9. אתה אוהב לדבר בטלפון?
10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} זוהר 11. יש לך טוקמן?
12. של כמה כסף? 150 שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?
2. אתה אוהב ללמוד? תלוי מה 3. מה ממוצע הציונים שלך? 75 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?
5. האם מורות אוהבות אתכם? יש כמה 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר?
8. האם אתה מבריז משיעורים?
9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 8 בערך 10. פעם רבת מכות בבית ספר?
11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?
12. אתה מתחצף למורה?
שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לטייל 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?
3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? לאדעת 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? מתארת לעצמי שכן 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? אממ לא הרבה 6. זה עולה כסף? לפעמים 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף?
8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה כיף 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? מקווה 10. מה אנשים חושבים על זה? שזה כיף 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? חלילה 12. למה? זה או זה? אבטיח או ענבים : אבטיח
פירותת או ירקות : ברקים או רעמים: ברקים אח או אחות : אני רוצה אח גדול
מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות: הרבה מתנות חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? חברה אחת טובה כאב בטן או ראש? ראש מגרש ביתי או האו סי? בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? הוואי או ארצות הברית? הוואי לאפה או פיתה: לאפה בנים או בנות? בנים תלתלים או חלק? תלתלים אמפי או אייפוד? דיסקמן
סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע (למרות שעכשיו אני בחרם על הקולנוע) צבעים: צבע שיער: חום נוטה לשחור צבע ציפורנים: רגיל צבע קיר בחדר: סגלגל צבע מצעים: סגול צהוב כתום אדום צבע מקלדת: בז' כזה צבע טלפון: חום צבע פלאפון: כסוף צבע בלוג: אין
צבע חולצה: לבנה צבע מכנס: ורדרד צבע תחתונים:סגול צבע גרביים: אין
האם יש לך: אחים/אחיות:
דיסקמן:
חיית מחמד:
טלוויזיה בחדר:
מחשב בחדר:
מחלה סופנית:
חברים סטרייטים:
חברים הומוסקסואליים: לא שידוע לי
מערכת סטריאו:
האם אי פעם: התחבקת:
נמשכת למישהו תפוס:
נמשכת למישהו פנוי:
התאהבת:
התאהבת בידיד:
נמשכת למורה בבצפר:איכ לא ניהלת רומן סודי:
התחרמנת על קופי אנאן:
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:
הלכת מכות:
קיבלת פנס בעין:
הרכבת עדשות:
דחפת מזלג לשקע חשמל:
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:
בישלת:
עשית בייביסיטר:
הרגת מישהו:
פגעת במישהו:
מישהו הציל את חייך:
איחרת לבית-ספר:
הברזת מבית-ספר:
הבנאדם שאתה הכי אוהב: קשה החג האהוב עלייך: פורים הסרט האחרון שראית: גבר מי שמטפלת הסדרה האחרונה שראית: משו בערוץ 6 הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: אני רעבה ויש עוד 7 וחצי שעות לצום השיר האחרון ששמעת: so far של הבנות נחמה
עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:
נסעת בכבאית:
אוסף משהו:
כבשיייייייייייים מאוהב/ת:
אכלת כלי כתיבה:
נפגעת מאוד ממישהו:
זרקו עלייך מאכל:
שם: צליל פירסינג: 3 לובים רגילים קעקועים:
מידת נעליים:38-9 בת כמה את נראית: 18 אולי גשר?
בעד\נגד.. מערכת יחסים ממרחקים: תלוי עישון אצל בני עשרה:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בכיף שיהיה להם כמה פעמים... היית מאוהבת: 1-2 שברו לך את הלב? 2-3 שברת ללבות? לאדעת התחרטת על דבר שעשית? הוו המון פעמים האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמא אולי הצחיק אותך: דודי גרם לך לחייך במבוכה: לאדעת וסתם מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה? להמשיך לשוטט באינטנרט אתה משועמם/ת?
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? ליל

מושכים את הסופים...

1. יש לך כרגע אהבה?... 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? .. 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי? חודש ושבוע 4. והכי קצר? חודש או משהו כזה 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? הא? 7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת?
8. מה עשית? היה בא לי למות 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת? לבנות עם בן? אז אמ, 9 שעות 10. באיזה שעות זה היה? 2 בלילה עד 11 בבוקר 11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב? לאב איז אין די איר 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך?
שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?
2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 100-150 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעתיים-שלוש 4. עם מי היא הייתה? . אנערף 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? אתמול 6. עם מי? נועם 7.מתקשרים אליכם הרבה? פחות או יותר 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?
9. אתה אוהב לדבר בטלפון?
10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} : לא יוצא כ"כ סחפ"ש לאחרונה.. 11. יש לך טוקמן?
12. של כמה כסף?
שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? לפעמים 2. אתה אוהב ללמוד?
3. מה ממוצע הציונים שלך? 80 ומשהו 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?
לא| 5. האם מורות אוהבות אתכם?
7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? |מה זה החרא הזה, יחסית 8. האם אתה מבריז משיעורים?
9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 1 בקושי וגם הוא חופשי 10. פעם רבת מכות בבית ספר?
11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?
12. אתה מתחצף למורה?
שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לישון 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?
בטח מה 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? מאז שנולדתי 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? חחח נראהלי 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? פעם עד פעמיים 6. זה עולה כסף? חח לא 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? כן 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה כיף 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? חחחח כן 10. מה אנשים חושבים על זה? ._. 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? חס! 12. למה? ככה זה או זה? אבטיח או ענבים : ענבים פירותת או ירקות : ירקות ופירות ברקים או רעמים: רעמים אח או אחות : לא יודעת אף פעם לא היה לי אח מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות : אחת גדולה חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? חברה טובה כאב בטן או ראש? בטן מגרש ביתי או האו סי? הא? בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? רוני הוואי או ארצות הברית? הוואי לאפה או פיתה:הפעם האחרונה שאכלתי אחד מהם... בנים או בנות? בנים תלתלים או חלק? חלק אמפי או אייפוד? אנערף סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? ספרית וידאו צבעים: צבע שיער: חום-שטני- בלונדיני-שחור (בשביל מיכלי - גם ג'ינג'י) צבע ציפורנים: שקוף? oO צבע קיר בחדר: קרם או משהו צבע מצעים: לבן צבע מקלדת:שחור כסוף צבע טלפון: בבית? אממ הטלפון בקו הראשון כסופים לגמרי ושל הקו השני כסוף-שחור צבע פלאפון: כחול כהה אני חושבת צבע בלוג: נראהלי אפור-לבן צבע חולצה: אני בלי צבע מכנס: גם צבע תחתונים: מנמרות>< צבע גרביים: בלי האם יש לך: אחים/אחיות: 2 דיסקמן:
חיית מחמד:נמלים טלוויזיה בחדר:
מחשב בחדר:
מחלה סופנית:
או שאולי.. חברים סטרייטים:
חברים הומוסקסואליים:
מערכת סטריאו:
האם אי פעם: התחבקת:
נמשכת למישהו תפוס:
נמשכת למישהו פנוי:
התאהבת:
התאהבת בידיד:
נמשכת למורה בבצפר:
! ניהלת רומן סודי:
התחרמנת על קופי אנאן: אה? ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:
לא נראה לי הלכת מכות:
קיבלת פנס בעין:
הרכבת עדשות:
דחפת מזלג לשקע חשמל:
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:
בישלת:
עשית בייביסיטר:
הרגת מישהו:
בע"ח בעיקר פגעת במישהו:
מישהו הציל את חייך:
איחרת לבית-ספר:
הברזת מבית-ספר:
הבנאדם שאתה הכי אוהב: ._. החג האהוב עלייך: חנוכה או סוכות שכחתי מי מהם הסרט האחרון שראית: בקולנוע? מישהו לרוץ איתו לפני שנה הסדרה האחרונה שראית: האלופה 1 לפני שנה וחצי הדבר האחרון ששתית: קפה המחשבה האחרונה שלך: אני מאחרת השיר האחרון ששמעת: אקדח/אביתר בנאי עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:
נסעת בכבאית:
אוסף משהו:
מאוהב/ת:
אכלת כלי כתיבה:
נפגעת מאוד ממישהו:
זרקו עלייך מאכל:
שם:מאיה פירסינג: נזם לשעבר, גבה פופיק והליקס קעקועים:
מידת נעליים: 39-40 בת כמה את נראית: בד"כ אומרים 17 גשר?
! בעד\נגד.. מערכת יחסים ממרחקים:
עישון אצל בני עשרה:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
כמה פעמים... היית מאוהבת: פעמיים שברו לך את הלב? פעמיים שברת ללבות? מה אני סופרת התחרטת על דבר שעשית? לא הרבה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:נעה בטח ראה אותך בוכה: אילן נראהלי הצחיק אותך: אנערף גרם לך לחייך במבוכה: .. וסתם מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה? להתלבש מהר אתה משועמם/ת?
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? :)

ים ים המקום המושלם ../images/Emo179.gif../images/Emo176.gif

לנקות את הראש אחי, או לבוא סתם...
1. יש לך כרגע אהבה? תמיד יש לי אהבה..
2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? לא לפני המון המון המון זמן.
3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי? 4 חודשים.
4. והכי קצר? שבועיים
5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי
6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? שאלות של העדפה לא אמורות להיות מורכבות מ2 דברים?
7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת? לא
8. מה עשית? ><
9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת? הווו המון המון.
10. באיזה שעות זה היה? בלילה המאוחרות
11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב? שהלוואי שתעבור משאית עליהם :)
12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך? לא
שאלון טלפון:
1. יש לך דור שלישי? לא
2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? יותר מידי
3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? המון
4. עם מי היא הייתה? . רוי
5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? היום באיזה 4
6. עם מי? נעם
7.מתקשרים אליכם הרבה? אני הכי מקובלת y2!ל0
8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? לא האמת.
9. אתה אוהב לדבר בטלפון? המ כן.
10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} רוי
11. יש לך טוקמן? לא
12. של כמה כסף?
שאלון בית ספר:
1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? מתה.
2. אתה אוהב ללמוד? מתה.
3. מה ממוצע הציונים שלך? לא בדקתי.
4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לא
5. האם מורות אוהבות אתכם? אללה נוגההה
7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? יש יש
8. האם אתה מבריז משיעורים? יש יש
9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? יש יש
10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא 0_ם
11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? יש האומרים ש.. כן.
12. אתה מתחצף למורה? חס
שאלון תחביבים:
1. מה התחביב הכי גדול שלך? מוזיקה וזה
2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? אללה באס!
3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? מכיתה א', גיל 6
4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? אני משערת שכן...
5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? המון.
6. זה עולה כסף? לא ממש
7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? לא
8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי ככה יצא. ואם לא הייתי אוהבת אותו אז הוא לא היה חביב ואז הוא לא היה תחביב.
9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? אכן
10. מה אנשים חושבים על זה? שזה סבבה
11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא
12. למה? כי לא היה בא לי!
זה או זה?
אבטיח או ענבים : ענבים, לא בעצם אבטיח לא ענבים.אבל רק ירוקים כאלו
פירותת או ירקות : אוווו שניהם
ברקים או רעמים: ברקים ורעמים [בליל חורף קר..]
אח או אחות : אחי הגדול...הוא גיבור המ טוב...
מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות : דייי |מתנה|
חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? חברה טובה אחת
כאב בטן או ראש? ראש
מגרש ביתי או האו סי? שו?
בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? בריטני |בלונדה|
הוואי או ארצות הברית? אותו דבר בעצם לא? בכל מקרה, הוואי
לאפה או פיתה:אף אחד
בנים או בנות? בנים.. מסתבר.
תלתלים או חלק? חלק
אמפי או אייפוד? מהזהמשנה
סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע
צבעים:
צבע שיער: חום קקי
צבע ציפורנים: רגיל נראהלי
צבע קיר בחדר: ירוק
צבע מצעים: כרגע המממ כחולים כאלו
צבע מקלדת: לבן
צבע טלפון: שחור
צבע פלאפון: אפור
צבע בלוג: אין
צבע חולצה: לבנה
צבע מכנס: ירוק
צבע תחתונים: פסים אדומים וצהובים ועוד כל מיני
צבע גרביים: אין למה אני בעונש? :)
האם יש לך:
אחים/אחיות: אכן
דיסקמן: אכן
חיית מחמד: סטננננננננלי
טלוויזיה בחדר: עוד שבועיים
מחשב בחדר: לא
מחלה סופנית: אולי...
חברים סטרייטים: כן
חברים הומוסקס

יושב הלב שלי פועם וזה כואב

כי אין לך מושג כמה ת'ים אני אוהב.. אחחחחחחח נושם אוויר צחח..
האם אי פעם:
התחבקת: לא!
נמשכת למישהו תפוס: חח כן
נמשכת למישהו פנוי: חח כן
התאהבת: כן
התאהבת בידיד: כן
נמשכת למורה בבצפר: לא
ניהלת רומן סודי: לא
התחרמנת על קופי אנאן: לא :S
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: הגיוני..
אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא
הלכת מכות: לא ממש
קיבלת פנס בעין: לא
הרכבת עדשות: לא
דחפת מזלג לשקע חשמל: לא
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן
בישלת:כן
עשית בייביסיטר:כן
הרגת מישהו:כן
פגעת במישהו: אני משערת שכן..
מישהו הציל את חייך: הגיוני..
איחרת לבית-ספר: כן
הברזת מבית-ספר: כן
הבנאדם שאתה הכי אוהב: וואלה.
החג האהוב עלייך: פורים. כולם שיכורים בבצפר ><
הסרט האחרון שראית: שודדי הקריבים
הסדרה האחרונה שראית: לא רואה טלויזיה
הדבר האחרון ששתית: מים
המחשבה האחרונה שלך: כלבלב הוו בידי בםבם
השיר האחרון ששמעת: לאדעת. משהו בחליבה
עוד קצת עלייך:
שתית אלכוהול: מתי?
נסעת בכבאית: לא
אוסף משהו: לא
מאוהב/ת:
אכלת כלי כתיבה: כן
נפגעת מאוד ממישהו: כן
זרקו עלייך מאכל: כן
שם: אביטל?
פירסינג: אין
קעקועים: אין
מידת נעליים: 38-39
בת כמה את נראית: לאדעת כבר. בד"כ הממוצא היה 18, אבל היה גם פעם אחת 20+ אמאלה.
גשר? אין
בעד\נגד..
מערכת יחסים ממרחקים: נגד כנראה.
עישון אצל בני עשרה: בעד ונגד
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהיה בכיייף
כמה פעמים...
היית מאוהבת: 1?!
שברו לך את הלב? תגדירו.
שברת ללבות? לא קרה נראלי
התחרטת על דבר שעשית? מלאנתאלפים
האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך: דור
ראה אותך בוכה: דור
הצחיק אותך: רוי
גרם לך לחייך במבוכה: אוו הממ?
וסתם
מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה? ב"ש
אתה משועמם/ת? לא סבבה דווקק
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? יש

פרקשון

New member
וואי וואי וואי

השמש זורחת מעליילייליי כמו דג במים אני חי חי חי לפי הקצב של המטקות אני זז ומשהו יותר מדי...

גוטשה

New member
הוא מנס ציונה

לא ידעתי שעוד מישהו חוץ מנס ציונים ואביק מכיר אותו. ><

עדי D

New member
גמני מכירה אותו. O:

הוא היה גם באורבן מוטו מיוזיק... זה שזכה.

למעלה