בלאט.נצלשתי אבל

עדי D

New member
ואע. איזה כיפ

1. יש לך כרגע אהבה? לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? בכיתה ט' 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי? אממ חודשיים? 4. והכי קצר? ><" 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? זה בא ביחד 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? אמ מהה. כן 7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת? לא 8. מה עשית? - 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת? שעווווווות 10. באיזה שעות זה היה? בלילה כמובן 11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב? עופו לי מהפנים יא זונותתת אעאעאע אני ישאר רווקה לנצחחח איייככ אני קוףףףףףףףףףףף 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך? לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? חחחחחחחחחחחחחחחחח 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? אנערף.. איזה 100 פלוס 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעה 4. עם מי היא הייתה? מישהי 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? עכשיו 6. עם מי? דנה 7.מתקשרים אליכם הרבה? לא. נראלכם. מי ירצה לדבר איתי. רק אמא 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? בטח.. אחרת לא יצא לי לתקשר עם העולם 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? לא כל כך 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} אמא, חנן ודנה 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? - שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? מאוד. אל תשאלו.. 2. אתה אוהב ללמוד? הדבר האהוב עלי 3. מה ממוצע הציונים שלך? 70 ככה 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? כמה שאפשר 5. האם מורות אוהבות אתכם? מאוד 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? כע 8. האם אתה מבריז משיעורים? כע 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? לא סופרת 10. פעם רבת מכות בבית ספר? ביסודי:) 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? אני ישנה הרבה בכיתה אז לא יוצא לי 12. אתה מתחצף למורה? משתדלת שלא.. אבל אם הן ממש מציקות לי... שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? צופים.. חברים מוזיקה.. 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? צופים זה לא חוג. 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? כיתה ח' 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כל המאגניבים 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? שלישי ושישי.. וגם כל שאר הימים 6. זה עולה כסף? יותר מידי:S 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? חחחחחחחחחחחחחחחח. הלוואי 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה כיפ 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? עד י"ב 10. מה אנשים חושבים על זה? שזה מאוד חינוכי 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? מה פתאום 12. למה? כובע זה או זה? אבטיח או ענבים : ענבים פירותת או ירקות : פירותתתתתתת ברקים או רעמים: ברקים [זה זה שעושה אור כע?] קיצר מה שעושה אור אח או אחות : אח. לא שהייתי מתנהגדת לאחות כע? מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות : תלוי חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? אחת טובה כאב בטן או ראש? בטן מגרש ביתי או האו סי? האלופה בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? פעם ראיתם את רוני סופרסטאר עם קרחת? אני חושבת שבריטני היא אטרקציה גדולה יותר הוואי או ארצות הברית? אנערף לאפה או פיתה: מה שיותר משמין בנים או בנות? בנים?:O תלתלים או חלק? תלוי אמפי או אייפוד? שניהם:) סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? להוריד. צבעים: צבע שיער: שטני צבע ציפורנים: לפי המצברוח חחחח צבע קיר בחדר: כתום אפרסק? חח.. עם פסים תכלתת. צבע מצעים: כתום צבע מקלדת: לבן צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: כחול צבע בלוג: נראלי הוא היה ורדרד צבע חולצה: לבן צבע מכנס: אדום משובץ חחח צבע תחתונים: תכלת צבע גרביים: אין האם יש לך: אחים/אחיות: אח דיסקמן: 2 אפילו.. איפשהו חיית מחמד: חתולייייייייייי:) שמן טלוויזיה בחדר: כע מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: לא><" חברים סטרייטים: אכן חברים הומוסקסואליים: אכן מערכת סטריאו: לא בחדר האם אי פעם: התחבקת: ואו. כן נמשכת למישהו תפוס: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת: כן התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: ><"לא ניהלת רומן סודי: לא מזה פה האלופה התחרמנת על קופי אנאן: ><" ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:ברור. שלא אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: יש מצב. מתאים לי הלכת מכות: בכיתה ו' קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: אכן דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: בטח בישלת: חביתה עשית בייביסיטר: לבני דודים שלי הרגת מישהו: חרקים פגעת במישהו: ישמצב מישהו הציל את חייך: O: איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: אח שלי הגדול החג האהוב עלייך: לג בעומר, שבועות, חנוכה..יום העצמאות הסרט האחרון שראית: שרק3 הסדרה האחרונה שראית: הבורר הדבר האחרון ששתית: ראיתי הבורר חחח המחשבה האחרונה שלך: הוא הומו:( שיתקשררררררררררררררררררררררררררררר השיר האחרון ששמעת: ואו איזה אבסורד- הג'ירפות עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: אכן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: כן מאוהב/ת: דלוקה אכלת כלי כתיבה: בוודאי נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: חחח כן שם: עדי פירסינג: אין קעקועים: אין מידת נעליים: 38 בת כמה את נראית: אנערף..17.. גשר? אין בעד\נגד.. מערכת יחסים ממרחקים: בכיפ כאילו. אבל זה לא באמת עובד עישון אצל בני עשרה: בכיפ של כל אחד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כנל כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 שברו לך את הלב? 1 שברת ללבות? אנערף התחרטת על דבר שעשית? המון האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אני הצחיק אותך: דניאלה גרם לך לחייך במבוכה: האמ וסתם מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה? אנערף אתה משועמם/ת? מאוד מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? האממממממממ:(

גם לי בא

1. יש לך כרגע אהבה?
2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? לא היתה 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי? חודש 4. והכי קצר? יום 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? שילוב 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? לא הבנתי ת'שאלה... 7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת? לא 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת? כל הלילה 10. באיזה שעות זה היה? בלילה 11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב? יופי להם 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך?לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 80 שקל 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעתיים 4. עם מי היא הייתה? . לא זוכרת בטח מאש 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני דקה 6. עם מי? מאש 7.מתקשרים אליכם הרבה? יש ימים ויש ימים 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? לא 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? פלאפון לא טלפון קצת 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} מאש 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? 2. אתה אוהב ללמוד? 3. מה ממוצע הציונים שלך? 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? 5. האם מורות אוהבות אתכם? 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? 8. האם אתה מבריז משיעורים? 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 10. פעם רבת מכות בבית ספר? 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? 12. אתה מתחצף למורה? | שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לקנות בגדים (שטחיות שליטה) 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? ברוררר 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? שנים 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? נראה לי שכן 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? המוןן 6. זה עולה כסף? כן יותר מידי 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? זה כיף 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? כןןןןןןן 10. מה אנשים חושבים על זה? שסבבה לי 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לאאאא 12. למה? כי למה? זה או זה? אבטיח או ענבים : ענבים פירותת או ירקות : פירות ברקים או רעמים: ברק אח או אחות : אחי הגדול...הוא גיבור לי יש אח מה עדיף לא דעת מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות : הרבה חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? אחת טובה כאב בטן או ראש? ראש מגרש ביתי או האו סי? מגרש בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? בריטני הוואי או ארצות הברית? ארהב לאפה או פיתה: לאפה בנים או בנות? בנים תלתלים או חלק? באמצע אמפי או אייפוד? אייפוד סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: צבע גוף עם סיום של לבן (קיצר בלי לק) צבע קיר בחדר: לבן צבע מצעים: ורוד צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: בבית?ירוק/ורוד צבע פלאפון: ורוד צבע בלוג: אין לי צבע חולצה: אני עם מגבת צבע מכנס: צבע תחתונים: צבע גרביים: האם יש לך: אחים/אחיות: אח דיסקמן: כן חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: לא (אבל מבחירה הוצאתי אותה) מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: לא האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו תפוס: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת: +- כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא התחרמנת על קופי אנאן: מה זה? ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: מלא פעמים אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן הלכת מכות:כן קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: אני רק אומר שמסכן הפלאפון שלי בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: כן פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: כן איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: אני החג האהוב עלייך: סוכות הסרט האחרון שראית: הארי פוטר הסדרה האחרונה שראית: מסכים הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: מה שתיתי השיר האחרון ששמעת: girls just wanna have fun עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: לאא נסעת בכבאית: לאא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: כה נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן שם: ירדן פירסינג: אין קעקועים: אין מידת נעליים: 40 בת כמה את נראית: 40 גשר? היה בעד\נגד.. מערכת יחסים ממרחקים: בעד ונגד עישון אצל בני עשרה: נגד עישון בכלל מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 שברו לך את הלב? 1 שברת ללבות? לא נראה לי ששברתי למישו ת'לב התחרטת על דבר שעשית? יותר מידי פעמים האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: נראה לי שכל האוטובוס שלי בפולין הצחיק אותך: טיושה גרם לך לחייך במבוכה: לא זוכרת וסתם מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה? אתלבש אתה משועמם/ת? כןןןןןןן מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

יאללה סבבה ../images/Emo9.gif../images/Emo194.gif

להלהלהלהלהלהלה 1. יש לך כרגע אהבה? לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? בכיתה י' גיל 16.. 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי?
4. והכי קצר? לא זוכרת 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? גם גם
6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? מבחינה מינית? חח לא 7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת? לא 8. מה עשית? כלום
9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת? וואי המון לא יודעת כמה אבל הרבה זמן... 10. באיזה שעות זה היה? אממ בעיקר בערב בלילה ככה וגם בצהרים יש כל מיני 11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב? איכס?
סתם נו לא יודעת מי חושב על זה 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך? אממ סוג של.. |
שאלון טלפון:
1. יש לך דור שלישי? לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 120 כולל איזה 40 שקל של חידוש... 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעה? חחחחח 4. עם מי היא הייתה? . בטח חברה
5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? היום 6. עם מי? אבא 7.מתקשרים אליכם הרבה? לא כלכך
8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? ככה ככה 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? לא כלכך 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} לא יודעת 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? נאמ |
שאלון בית ספר:
1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? כמובן שלא.. אבל עכשיו שסיימתי אני מתגעגעת
2. אתה אוהב ללמוד? כנ"ל 3. מה ממוצע הציונים שלך? 70 + 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? כשיצא
5. האם מורות אוהבות אתכם? כן!
7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? אממ כן 8. האם אתה מבריז משיעורים? כשבא לי
9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? לא זוכרת 10. פעם רבת מכות בבית ספר? כן
11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? כן
12. אתה מתחצף למורה? לא
שאלון תחביבים:
1. מה התחביב הכי גדול שלך? אין משהו מיוחד 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? 6. זה עולה כסף? 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? 10. מה אנשים חושבים על זה? 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? 12. למה?
זה או זה?
אבטיח או ענבים : איכס |: פירותת או ירקות : ירקות ברקים או רעמים: ברקים
אח או אחות : אחי הגדול...הוא גיבור ;[[[ מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות : גם גם
חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? אחת טובה כאב בטן או ראש? חח אך אחד |: מגרש ביתי או האו סי? איכס בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? אם כבר אז בריטני הוואי או ארצות הברית? USA DUDE לאפה או פיתה: לאפוש בנים או בנות? שניהם תלתלים או חלק? חלק :] אמפי או אייפוד? אייפוד
סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? לראות בבית
צבעים:
צבע שיער: חום ככה ככה צבע ציפורנים: רגיל? צבע קיר בחדר: שמנת נראה לי צבע מצעים: אדום צבע מקלדת: אפור? צבע טלפון: בבית? כסף צבע פלאפון: כסף צבע בלוג: אין צבע חולצה: כחול כהה צבע מכנס: אדום צבע תחתונים: ורוד :] צבע גרביים: לבן
האם יש לך:
אחים/אחיות: כע דיסקמן: א חיית מחמד: גדי זהב טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: אוי ה' חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: נראה לי
מערכת סטריאו: כן
האם אי פעם:
התחבקת: כן נמשכת למישהו תפוס: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת: כן התאהבת בידיד: וואי כן נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי:
לא התחרמנת על קופי אנאן: על מה?
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן!
הלכת מכות: כן
קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: ברור בישלת: כן
עשית בייביסיטר: עשיתי?! אני מגיל 12 עושה
אני זונת הבייביטרים של השכונה!
הרגת מישהו: נמלה? פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: חחח ברור הברזת מבית-ספר: כנ"ל הבנאדם שאתה הכי אוהב: לא יודעת החג האהוב עלייך: חנוכה הסרט האחרון שראית: רטטוי
הסדרה האחרונה שראית: האלופה הדבר האחרון ששתית: נס קפה המחשבה האחרונה שלך: ? השיר האחרון ששמעת: Glamorous של פרגי
|*עוד קצת עלייך:
שתית אלכוהול: ברור נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: כן נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן חחחח שם: קרן פירסינג: עגילים באוזנים חח קעקועים: עדיין לא מידת נעליים: 40 בת כמה את נראית: חלק אומרים יותר קטנה חלק יותר גדולה גשר? לא
בעד\נגד..
מערכת יחסים ממרחקים: לא עישון אצל בני עשרה: מי שרוצה למה לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כן
כמה פעמים...
היית מאוהבת: לא יודעת שברו לך את הלב? הרבה שברת ללבות? 0 התחרטת על דבר שעשית? הרבה
האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך: לא זוכרת ראה אותך בוכה: אמא הצחיק אותך: חברה גרם לך לחייך במבוכה: אנשים בעבודה
וסתם
מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה? לראות טי וי אתה משועמם/ת? כלכךךך מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? חברה

../images/Emo121.gifi'll be yours

1. יש לך כרגע אהבה?
2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? ממ אוגוסט שנה שעברה 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי? 4 חודשים ו9 ימים 4. והכי קצר? שעתיים?
5. מה יותר חשוב אופי או יופי? גם וגם, מן הסתם 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים?או ש..? 7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת?חחח
8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת?כמה שעות טובות אני מעריך 10. באיזה שעות זה היה? לילה 11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב?אממ "הנה זוג" ?! 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך?חחחחחחחחחחח
שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?היה, העפתי אותו 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? הרבה, חודש אחרון היה780
3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שלוש שעות בערך 4. עם מי היא הייתה? ידידה 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?לפני דקה 6. עם מי? אבא 7.מתקשרים אליכם הרבה? בערך 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? בערך כמו שמתקשרים אלי 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? כן 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} מממ נראה לי שאבא 11. יש לך טוקמן? חחחח לא 12. של כמה כסף?
שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?
2. אתה אוהב ללמוד?
3. מה ממוצע הציונים שלך?נמוך 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?
5. האם מורות אוהבות אתכם?
7. יש לך הרבה חברים מבית הספר?
8. האם אתה מבריז משיעורים?
9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? ממ הרבה 10. פעם רבת מכות בבית ספר?
11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?
12. אתה מתחצף למורה?
שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?מוסיקה 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?נגינה..? ועכשיו נהיגה
3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? שנתיים וחצי אחורה מהיום 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?
5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? כל יום, משתדל 6. זה עולה כסף? חח כן 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף?
8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? וואי התשתם אותי 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?
10. מה אנשים חושבים על זה? שאני לסבית, עזבו אותי 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? כן 12. למה? כי אמא שלכם זונה זה או זה? אבטיח או ענבים : אבטיח! פירותת או ירקות : פירות ברקים או רעמים: ביחד אח או אחות : יש לי רק אח, אז שיהיה אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות : הרבה חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? אחד כאב בטן או ראש? ראש מגרש ביתי או האו סי? האו סי? בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? פקאצה הוואי או ארצות הברית? מזרח לאפה או פיתה: פיתה בנים או בנות? בנות תלתלים או חלק? חלק אמפי או אייפוד?
אמפי(3) זה סוגשל קובץ ואייפוד זה סוגשל נגן.. סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? מחשב צבעים: צבע שיער: בהיר צבע ציפורנים: יעני לק? שחור צבע קיר בחדר: הכל חוץ מלבן וצבעים זוהרין צבע מצעים: אדום עמוק צבע מקלדת:לבן, למרות שהיא כבר אפורה מליכלוך צבע טלפון: בבית? כחול כהה צבע פלאפון: כסוף צבע בלוג: חחח צבע חולצה: שחור צבע מכנס: אדום צבע תחתונים: צבעוני צבע גרביים: לבן האם יש לך: אחים/אחיות: אח דיסקמן:
חיית מחמד:
טלוויזיה בחדר:
הוצאתי אותה מחשב בחדר:
מחלה סופנית:
חברים סטרייטים:
חברים הומוסקסואליים:
מערכת סטריאו:
האם אי פעם: התחבקת:
נמשכת למישהי תפוסה:
נמשכת למישהי פנויה:
התאהבת:
התאהבת בידיד:
נמשכת למורה בבצפר:
ניהלת רומן סודי:
התחרמנת על קופי אנאן: אע?
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:
הלכת מכות:
קיבלת פנס בעין:
הרכבת עדשות:
דחפת מזלג לשקע חשמל:
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:
בישלת:
עשית בייביסיטר:
הרגת מישהו:
פגעת במישהו:
מישהו הציל את חייך:
איחרת לבית-ספר:
הברזת מבית-ספר:
הבנאדם שאתה הכי אוהב: החג האהוב עלייך: חג המולד הסרט האחרון שראית:Next הסדרה האחרונה שראית:
לא רואה טלויזיה הדבר האחרון ששתית: עדיין שותה.. היינקן המחשבה האחרונה שלך: "מתי אבא חוזר ומביא לי אוכל" השיר האחרון ששמעת: עדיין שומע.. Lazarus/Porcupine Tree עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:
נסעת בכבאית:
אוסף משהו:
מאוהב/ת:
אכלת כלי כתיבה:
נפגעת מאוד ממישהו:
זרקו עלייך מאכל:
שם: שי חח פירסינג: כבר לא קעקועים:
מידת נעליים:40 בת כמה את נראית: 16 גשר? נהגתי על אחד כזה היום בעד\נגד.. מערכת יחסים ממרחקים:
עישון אצל בני עשרה: תלוי מאיזה סיבות מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 שברו לך את הלב? 1 שברת ללבות? לא יודע התחרטת על דבר שעשית?
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חוץ ממני? לא זוכר ראה אותך בוכה:
הצחיק אותך: אבא גרם לך לחייך במבוכה: ממ וסתם מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה? לנגן אתה משועמם/ת?
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

אפרת P

New member
שאלון מטופש להפליא../images/Emo112.gif

1. יש לך כרגע אהבה? כן 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? עכשיו 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי? שלושה ומשהו חודשים 4. והכי קצר? לא היה 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? ברור 7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת? לא 8. מה עשית? קקי 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת? הממ 12 שעות ככה 10. באיזה שעות זה היה? כל מיני אני מדברת איתה פול 11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב? יהה איזה יופי 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך? לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? לא דעת 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? בטלפון? הממ 4-5 שעות בעצם אולי אפילו 6 4. עם מי היא הייתה? גלעד\זיו 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני דקה 6. עם מי? אורי 7.מתקשרים אליכם הרבה? מספיק 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? לא כזה 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? לא כלכך 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} אממ חושבת שדין 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? 346789 שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? תכלס, כן 2. אתה אוהב ללמוד? דברים מעניינים 3. מה ממוצע הציונים שלך? אין לי שמץ, בטח לא משהו ממש גבוה 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לא 5. האם מורות אוהבות אתכם? לא >< רק איזה שתיים 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? כן 8. האם אתה מבריז משיעורים? לעיתים 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? לא הרבה 10. פעם רבת מכות בבית ספר? בנוכחי לא חחחח 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? רק כשממש משעמם וגם זה לא תמיד 12. אתה מתחצף למורה? אם תשאלו אותה היא תגיד שכן... אני חושבת שלא שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? להנות 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? ברור 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 3 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? דווקא לא 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? 2773553912856 6. זה עולה כסף? המון 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי הוא כיף 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? כן 10. מה אנשים חושבים על זה? שלא אכפת לי מכלום 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא 12. למה? ככה זה או זה? אבטיח או ענבים : אבטיח
אבל ענבים אדומים זה גרר פירותת או ירקות : יאמי! ברקים או רעמים: ביחד. אבל עדיף קיץ אח או אחות : מה שבא מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות : שונא מתנות יחיה חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? חברים טובים כאב בטן או ראש? בטן קל יותר לפתור מגרש ביתי או האו סי? שו? בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? לא דעת הוואי או ארצות הברית? הוואי לאפה או פיתה: לאפה בנים או בנות? בנים תלתלים או חלק? לכל אחד מה שהוא נולד אמפי או אייפוד? דיסקמן סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? בבית יותר כיף צבעים: צבע שיער: שחור ומאחורה חום צבע ציפורנים: אממ שקוף כזה. אה וברגליים נצנצים
! צבע קיר בחדר: לבן צבע מצעים: סדים עם עיטורים ירוקים שמיכות בכל הצבעים כריות בכל הצבעים צבע מקלדת: שחור וכסוף צבע טלפון: אחד לבן ואחד שחור כסוף כזה צבע פלאפון: ורוד
צבע בלוג: לבן צבע חולצה: שמלה - גוונים של כחול צבע מכנס: אין צבע תחתונים:ירוק בית חולים ואדום צבע גרביים: אין האם יש לך: אחים/אחיות: כן דיסקמן: כן חיית מחמד: כן טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: קטן כזה האם אי פעם: התחבקת: לא נמשכת למישהו תפוס: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת: כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא התחרמנת על קופי אנאן: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין:לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: אהמ מחשב בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: כן פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: כן איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: החג האהוב עלייך: שבועות טו בשבט הסרט האחרון שראית: הארי פוטר 5 הסדרה האחרונה שראית: לא ראיתי הדבר האחרון ששתית: מיץ לימון המחשבה האחרונה שלך: יש אורי השיר האחרון ששמעת: טי אן טי עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: שטויות בעיקר מאוהב/ת: כן אכלת כלי כתיבה: ברור נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן שם: איפרת פירסינג: לשון גבה פופיק קעקועים: אין מידת נעליים:לא דעת בת כמה את נראית: אנשיםפ עקומים גשר? יש בעד\נגד.. מערכת יחסים ממרחקים: כל עוד זה הולך עישון אצל בני עשרה: כל אחד יחליט לעצמו מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בכיף שלהם כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 שברו לך את הלב? 0 שברת ללבות? 0 התחרטת על דבר שעשית? מספיק האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: זיו ראה אותך בוכה: אורי הצחיק אותך: אח שלי גרם לך לחייך במבוכה: אישי וסתם מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה? להכין תיק אתה משועמם/ת? לא מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אורי

keeeren

New member
מחנ"ק 2007 שליטה../images/Emo13.gif

1. יש לך כרגע אהבה? לא אהבה.. משו יותר מאכזב 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? לא הייתה עדיין 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי? כמה חודשים... 4. והכי קצר? וואו, ממש קצת.. 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? בסופו של דבר אופי.. 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? ואיפה האופציה השניה? חחחח 7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת? לא, אני לא אתן לעצמי להישאר עם בנאדם אם אני לא מרגישה אליו כלום או מרגישה יותר למישו אחר 8. מה עשית? ... 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת? עם בת? שעות.. עם בן גם שעות.. שאלה מצחיקה 10. באיזה שעות זה היה? השיחות הכיא רוכות מתנהלות בלילה 11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב? לא יודעת.. תלוי 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך? לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא
2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? אני יודעת.. 400 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? בטלפון? היו גם שיחות של שעות אבל לא מהפלא שלי... חחחח 4. עם מי היא הייתה? . הרבה אנשים.. לא עולה לי מישו ספציפי 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לא מזמן 6. עם מי? המורה נהיגה 7.מתקשרים אליכם הרבה? תלוי מתי אני יודעת 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? אותה תשובה 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? תלוי 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} עם אנשים מהצופים ואמא 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? סיימתי בצפר!! 2. אתה אוהב ללמוד? חחחח לא 3. מה ממוצע הציונים שלך? אין לי מושג עדיין 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?לא 5. האם מורות אוהבות אתכם? לא יודעת 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? היו.. עכשיו כבר פחות, קשה לשמור על קשר 8. האם אתה מבריז משיעורים? הברזתי המון 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? לא יודעת 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? כה 12. אתה מתחצף למורה? כה שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?נגיד וצופים זה תחביב כי אין לי משו אחר? חחחח 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? ממממ לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? שנתיים 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? חחחחח המוןןן 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? הוא היה על בסיס יומי 6. זה עולה כסף? המון 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? ממש ממש לא.. רק שריטות וחבלות ובגדים שנעלמים ונהרסים 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? בגלל התחושה שאתה עושה משו אמיתי ובגלל האנשים 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? האמת שאתמול סיימתי ועכשיו אני כבר בוגרת אבל בטוח שזה לא ישכח במהרה 10. מה אנשים חושבים על זה? תלוי מי 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? היו רגעי שבירה כן 12. למה? הרבה סיבות זה או זה? אבטיח או ענבים : אבטיח-אבטיח, לא משמין, לא מרזה.. רק מגדיל את החזה!! פירותת או ירקות : גם וגם.. ברקים או רעמים: ברקים אח או אחות : אחי הגדול...הוא גיבור יש לי אח אחד גדול וזה הכל מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות : תלוי ממי... עדיף מתנה משמעותית ומתנה שהשקיעו עליה זמן מאשר מתנות בכסף זה בטוח חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? אחת טובה כאב בטן או ראש? עדיף כאב ראש כי כאב בטן בא פעם בחודש עם המחזור והוא בלתי נסבל מגרש ביתי או האו סי? לא יודעת.. נראה לי מגרש ביתי בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? בריטני הוואי או ארצות הברית? ארה"ב לאפה או פיתה: פיתה בנים או בנות? בנים.. חחחח תלתלים או חלק?עלי? חלק.. על אחרים תלתלים אמפי או אייפוד?אייפוד סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? סינמה סיטי צבעים: צבע שיער:חום כהה צבע ציפורנים: כרגע אדום בגלל המחנה.. שבט דן בת ים-אימפריה באדום:] צבע קיר בחדר: ורוד צבע מצעים: כחול צבע מקלדת: לבן וכחול צבע טלפון: בבית?שחור ואפור צבע פלאפון: אפור צבע בלוג: אין צבע חולצה:צהוב צבע מכנס: שחור צבע תחתונים:לבן ותכלת צבע גרביים:אין

keeeren

New member
המשך...

האם יש לך: אחים/אחיות:אח אחד דיסקמן:לא חיית מחמד: כן, כלבה טלוויזיה בחדר:כן מחשב בחדר:לא מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו תפוס: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת: לא התאהבת בידיד: נדלקתי/נמשכתי לידיד כן נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: רומן? לא.. התחרמנת על קופי אנאן: אה? ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא הלכת מכות:לא קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: כן דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן | הבנאדם שאתה הכי אוהב:הרבה.. החג האהוב עלייך:פסח.. הסרט האחרון שראית: וואו לא זוכרת.. זה היה מזמןןןן הסדרה האחרונה שראית: הרווק חחחח הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: בלתי נתפס שנגמרה תקופה.... השיר האחרון ששמעת: לא זוכרת.. אבל אינטרקום דבוק לי בראש עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: חחחח כה נפגעת מאוד ממישהו: כה זרקו עלייך מאכל: כה | שם: קרן פירסינג: כבר לא קעקועים: אחד.. של כוכב מידת נעליים: 36-37-38 בת כמה את נראית: לא יודעת.. נראה לי 16 ככה גשר? לא בעד\נגד.. מערכת יחסים ממרחקים: נגד בכללי אבל אי אפשר לדעת עישון אצל בני עשרה:אין לי זכות דיבור מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהיה בכיף כמה פעמים... היית מאוהבת:אף פעם שברו לך את הלב? נפגעתי כמה פעמים שברת ללבות? לא יודעת.. התחרטת על דבר שעשית? הרבה פעמים לצערי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה: וואי כל השבט שלי במפקד סיום הצחיק אותך:לא יודעת.. צחקתי המון המחנ"ק אז אני כבר לא זוכרת גרם לך לחייך במבוכה: מישו וסתם מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה?לא יודעת אתה משועמם/ת? חחחח כה.. שונאת לחזור לשגרה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? מישו

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif שאלון נורא ארוך...

1. יש לך כרגע אהבה? נופ. 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? בחופש הגדול בין כיתה י"א לי"ב. 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי? חודשיים. 4. והכי קצר? חודש וחצי. 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי. 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או..? 7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת? נופ. 8. מה עשית? --- 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת? מן הסתם P: 10. באיזה שעות זה היה? כל שעה שהיא... 11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב? "איזה כייף להם" 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך? נופ. שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? יאפ. 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 250 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שלוש שעות 4. עם מי היא הייתה? מישהי שעבדה איתי 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? אתמול ברב 6. עם מי? עם חברה מהבסיס 7.מתקשרים אליכם הרבה? בערך 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? בערך 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? יאפ! 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} אמא 11. יש לך טוקמן? לא. 12. של כמה כסף? --- שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? החלק הזה של חיי נגמר ממזמן 2. אתה אוהב ללמוד? --- 3. מה ממוצע הציונים שלך? --- 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? --- 5. האם מורות אוהבות אתכם? ---- 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? --- 8. האם אתה מבריז משיעורים? --- 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? --- 10. פעם רבת מכות בבית ספר? ---- 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? ---- 12. אתה מתחצף למורה? --- שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לכתוב. 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? הייתי בחוג לפני כמה שנים.. 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? מגיל 10 בערך 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? יש מספר לא מועט של אנשים 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? אממ משתדלת לכתוב הרבה 6. זה עולה כסף? לא 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? יאפ 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה עושה טוב.. מוציא מעצמך את כל מה השאפשר. 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? כן 10. מה אנשים חושבים על זה? מקווה שהם אוהבים 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא 12. למה? --- זה או זה? אבטיח או ענבים : אבטיח פירותת או ירקות : פירות ברקים או רעמים: ברקים אח או אחות : אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות : לא משנה. חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? חברה אחת טובה כאב בטן או ראש? בטן מגרש ביתי או האו סי? או סי בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? אף אחת! הוואי או ארצות הברית? ארה"ב לאפה או פיתה: לאפה בנים או בנות? --- תלתלים או חלק?חלק אמפי או אייפוד? אייפוד סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע!!! צבעים: צבע שיער: אדום צבע ציפורנים: רגיל צבע קיר בחדר: לבן צבע מצעים: תכלת צבע מקלדת: אוף וויט צבע טלפון: לבן צבע פלאפון: שחור-כסוף צבע בלוג: אדום צבע חולצה: חולצה של צבא כזה צבע מכנס: מכנס גם של צבא צבע תחתונים: ורווד צבע גרביים: לבן האם יש לך: אחים/אחיות: יאפ דיסקמן: יאפ חיית מחמד: יאפ טלוויזיה בחדר: יאפ מחשב בחדר: יאפ מחלה סופנית: חס וחלילה חברים סטרייטים: יאפ חברים הומוסקסואליים: יאפ מערכת סטריאו: יאפ האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו תפוס: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת: כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא התחרמנת על קופי אנאן: מה?!?!? ממש לא! ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא הלכת מכות: לא קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: כן דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן. בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: לא מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: אמא ומישמיש החג האהוב עלייך: פורים הסרט האחרון שראית: הרובוטריקים! הסדרה האחרונה שראית: ורוניקה מארס נראה לי הדבר האחרון ששתית: מיים המחשבה האחרונה שלך: "באסה שאני ערה בשעה כל כך מוקדמת" השיר האחרון ששמעת: יוני בלוך- נוף אחר עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: בוודאי נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: יאפ מאוהב/ת: נופ אכלת כלי כתיבה: לא... נפגעת מאוד ממישהו: יאפ זרקו עלייך מאכל: לא.. שם: נעמה פירסינג: באף קעקועים: יאפ. מידת נעליים: 39 בת כמה את נראית: בגילי נראה לי גשר? היה פעם. בעד\נגד.. מערכת יחסים ממרחקים: בעד עישון אצל בני עשרה: שיעשו מה שבראש שלהם מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד כמה פעמים... היית מאוהבת: הרבה שברו לך את הלב? המון שברת ללבות? לא נראה לי שזה קרה התחרטת על דבר שעשית? לא הרבה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמא הצחיק אותך: צחי גרם לך לחייך במבוכה: מישו בעבודה וסתם מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה? לנסוע לבסיס איכשהו... שביתה ארורה!!! אתה משועמם/ת? יאפ מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? מישמיש =(

../images/Emo121.gifיאללה, כי בא לי וקורדין לוחץ עלי

1. יש לך כרגע אהבה? מלא, אבל היא לא יוצאת החוצה. 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? מזמן 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי? אף אחד לא בדיוק סגור על זה 4. והכי קצר? כנ"ל 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? שניהם 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? מה יותר קר או גלידה? 7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת? לא 8. מה עשית? אחלתי בטטה ברוטב אוכמניות 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת? מדדתי עם סטופר, זה רשום איפשהו 10. באיזה שעות זה היה? זוכר רק תאריכים 11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב? על מצב הארטיקים הקובניים ברחובות 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך? לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? לא 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? לא 4. עם מי היא הייתה? .לא 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?לפני כמה שעות טובות 6. עם מי? ליהי 7.מתקשרים אליכם הרבה? לא 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? לא 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? לא 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} לא 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? לא שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? חחח 2. אתה אוהב ללמוד? דא 3. מה ממוצע הציונים שלך? 0 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? מה זה מבחנים? 5. האם מורות אוהבות אתכם? דא 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? בערך 8. האם אתה מבריז משיעורים? לפעמים 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? הרבה 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? לא מפסיקים לדבר 12. אתה מתחצף למורה? פפפ שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לחרבן 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? כל יום שני 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 0 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?כן אך לא באותה רמה 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? לפעמים 1 לפעמים 2 לפעמים בכלל לא 6. זה עולה כסף? רק בתחנה המרכזית 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? 20 לשעה 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? הוא משחרר אותי, הוא נותן לי זמן לחשוב וגורם לי להרגיש קליל 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? אין לי ברירה, זה לטובת האומה 10. מה אנשים חושבים על זה? אני לא מתעסק בתחביבים שלהם אז זה לא מעניין אותם כל כך 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? כן 12. למה? כי זה חרא של ג'וב זה או זה? אבטיח או ענבים : שניהם פירותת או ירקות : פירות ברקים או רעמים: שניהם אח או אחות : כל המשפוחע מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות: דיסקים חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? פפפ כאב בטן או ראש? בטן, אני כבר רגיל מגרש ביתי או האו סי? בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? הוואי או ארצות הברית? הוואי לאפה או פיתה: בגט בלאפה בנים או בנות? מאיפה השאלות האלה? תלתלים או חלק? חצי חצי אמפי או אייפוד?דיסקמן סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע צבעים: צבע שיער:חום בהיר צבע ציפורנים: בורדו צהבהב צבע קיר בחדר: לבן צבע מצעים: צהוב ירקרק צבע מקלדת: לבנבן אפרפר צבע טלפון: בבית? בורדו סגלגל צבע פלאפון: תכלת ארגמני צבע בלוג: צבע חולצה:שחור צבע מכנס: סגול צבע תחתונים:אין צבע גרביים:אין האם יש לך: אחים/אחיות:כן דיסקמן:כן חיית מחמד: כן טלוויזיה בחדר:לא מחשב בחדר:כן מחלה סופנית: 72 חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: חש מצב מערכת סטריאו: לא
האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו תפוס: יש מצב נמשכת למישהו פנוי: דא התאהבת: פעם התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר:לא ניהלת רומן סודי: 72 התחרמנת על קופי אנאן: כל יום שישי ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כל האוכל בבית ספר הלכת מכות:כן קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא, אבל דחפתי אצבעות לבית מנורה הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: יש מצב בישלת: כן עשית בייביסיטר: לא הרגת מישהו: 17 פגעת במישהו:לצערי מישהו הציל את חייך:אילן איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: החג האהוב עלייך:כולם הסרט האחרון שראית:הנסיכה הקסומה הסדרה האחרונה שראית: חברים הדבר האחרון ששתית: לימונענע המחשבה האחרונה שלך: מאיר אריאל גאון השיר האחרון ששמעת: כרגע: שפריץ חרוזים ללואיז עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: 25 ביום נפגעת מאוד ממישהו: הכל עובר זרקו עלייך מאכל: מלחמות אוכל בבית ספר שם: אמפרקסי פירסינג: 43 קעקועים:15 מידת נעליים: 76 בת כמה את נראית: 91 גשר? 5 בעד\נגד.. מערכת יחסים ממרחקים: אנערף עישון אצל בני עשרה:שיעשו מה בראש שלהם מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: טיפשים כמה פעמים... היית מאוהבת: שברו לך את הלב? שברת ללבות? התחרטת על דבר שעשית? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:בעז ורות, נאלצתי לעלות לחדר למעלה ראה אותך בוכה: לא יודע הצחיק אותך:בעז גרם לך לחייך במבוכה: וסתם מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה?לנגן אתה משועמם/ת? כן מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? הרבה

למעלה