../images/Emo121.gifi'll be yours
1. יש לך כרגע אהבה?
2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? ממ אוגוסט שנה שעברה 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר של מישהי? 4 חודשים ו9 ימים 4. והכי קצר? שעתיים?
5. מה יותר חשוב אופי או יופי? גם וגם, מן הסתם 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים?או ש..? 7. האם קרה מצב שהיית חבר של מישהי אבל היית מאוהב במישהי אחרת?חחח
8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בת?כמה שעות טובות אני מעריך 10. באיזה שעות זה היה? לילה 11. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהבים ברחוב?אממ "הנה זוג" ?! 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך?חחחחחחחחחחח
שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?היה, העפתי אותו 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? הרבה, חודש אחרון היה780
3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שלוש שעות בערך 4. עם מי היא הייתה? ידידה 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?לפני דקה 6. עם מי? אבא 7.מתקשרים אליכם הרבה? בערך 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? בערך כמו שמתקשרים אלי 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? כן 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} מממ נראה לי שאבא 11. יש לך טוקמן? חחחח לא 12. של כמה כסף?
שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?
2. אתה אוהב ללמוד?
3. מה ממוצע הציונים שלך?נמוך 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?
5. האם מורות אוהבות אתכם?
7. יש לך הרבה חברים מבית הספר?
8. האם אתה מבריז משיעורים?
9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? ממ הרבה 10. פעם רבת מכות בבית ספר?
11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?
12. אתה מתחצף למורה?
שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?מוסיקה 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?נגינה..? ועכשיו נהיגה
3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? שנתיים וחצי אחורה מהיום 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?
5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? כל יום, משתדל 6. זה עולה כסף? חח כן 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף?
8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? וואי התשתם אותי 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?
10. מה אנשים חושבים על זה? שאני לסבית, עזבו אותי 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? כן 12. למה? כי אמא שלכם זונה זה או זה? אבטיח או ענבים : אבטיח! פירותת או ירקות : פירות ברקים או רעמים: ביחד אח או אחות : יש לי רק אח, אז שיהיה אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות : הרבה חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? אחד כאב בטן או ראש? ראש מגרש ביתי או האו סי? האו סי? בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? פקאצה הוואי או ארצות הברית? מזרח לאפה או פיתה: פיתה בנים או בנות? בנות תלתלים או חלק? חלק אמפי או אייפוד?
אמפי(3) זה סוגשל קובץ ואייפוד זה סוגשל נגן.. סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? מחשב צבעים: צבע שיער: בהיר צבע ציפורנים: יעני לק? שחור צבע קיר בחדר: הכל חוץ מלבן וצבעים זוהרין צבע מצעים: אדום עמוק צבע מקלדת:לבן, למרות שהיא כבר אפורה מליכלוך צבע טלפון: בבית? כחול כהה צבע פלאפון: כסוף צבע בלוג: חחח צבע חולצה: שחור צבע מכנס: אדום צבע תחתונים: צבעוני צבע גרביים: לבן האם יש לך: אחים/אחיות: אח דיסקמן:
חיית מחמד:
טלוויזיה בחדר:
הוצאתי אותה מחשב בחדר:
מחלה סופנית:
חברים סטרייטים:
חברים הומוסקסואליים:
מערכת סטריאו:
האם אי פעם: התחבקת:
נמשכת למישהי תפוסה:
נמשכת למישהי פנויה:
התאהבת:
התאהבת בידיד:
נמשכת למורה בבצפר:
ניהלת רומן סודי:
התחרמנת על קופי אנאן: אע?
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:
הלכת מכות:
קיבלת פנס בעין:
הרכבת עדשות:
דחפת מזלג לשקע חשמל:
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:
בישלת:
עשית בייביסיטר:
הרגת מישהו:
פגעת במישהו:
מישהו הציל את חייך:
איחרת לבית-ספר:
הברזת מבית-ספר:
הבנאדם שאתה הכי אוהב: החג האהוב עלייך: חג המולד הסרט האחרון שראית:Next הסדרה האחרונה שראית:
לא רואה טלויזיה הדבר האחרון ששתית: עדיין שותה.. היינקן המחשבה האחרונה שלך: "מתי אבא חוזר ומביא לי אוכל" השיר האחרון ששמעת: עדיין שומע.. Lazarus/Porcupine Tree עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:
נסעת בכבאית:
אוסף משהו:
מאוהב/ת:
אכלת כלי כתיבה:
נפגעת מאוד ממישהו:
זרקו עלייך מאכל:
שם: שי חח פירסינג: כבר לא קעקועים:
מידת נעליים:40 בת כמה את נראית: 16 גשר? נהגתי על אחד כזה היום בעד\נגד.. מערכת יחסים ממרחקים:
עישון אצל בני עשרה: תלוי מאיזה סיבות מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 שברו לך את הלב? 1 שברת ללבות? לא יודע התחרטת על דבר שעשית?
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חוץ ממני? לא זוכר ראה אותך בוכה:
הצחיק אותך: אבא גרם לך לחייך במבוכה: ממ וסתם מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את זה? לנגן אתה משועמם/ת?
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?