שאלה לפסח:

../images/Emo204.gif../images/Emo219.gif שאלה לפסח:

איזה *חמץ* הייתם מבארים מהחיים שלכם היום?

ToryMaster

New member
האמת שכבר לא הרבה

אבל אתמול נגעתי עם הפסיכולוגית בנקודה שממנה נובעות כל החרדות שלי, וזה אי היכולת שלי להתמודד עם כעס שמופנה אלי. אפשר לבער משהו שלא קיים? זה מה שהייתי רוצה.

SaintJohn

New member
לא הרבה

הייתי מבער איזו בעיה אישית שמלווה אותי די הרבה זמן, חבל שאי אפשר באמת לעשות את זה. מעבר לזה אני לא חושב שהייתי מבער שום דבר אחר בחיים שלי.

The Guardian17

New member
את כל הטעויות שלי

שנבעו בעיקר בגלל שלא שמעתי לאינטואיציה שלי. הייתי מבער את הזמן, זה מה שמכשיל אותי. לו הייתי יכול לחזור קצת אחורה... חג שמח.

את כל השבועיים האחרונים

נהניתי מהם כ"כ, אבל גם סבלתי מהם המון. ואני אסבול במשך חודש וחצי, כי אני פשוט לא רוצה להרפות
מה עושים כשלא רוצים להרפות, אבל בתוך תוכך יודעים שחייבים [ואם לא עכשיו, אז בעוד חודש וחצי]?

Dizen

New member
בעיקר

להשתלט על הרגשות שלי, שבוגדים בי כל פעם מחדש. ומהמחשבות האלה.... חג שמח

hodayoyo

New member
זה קשה.

בעיקרון הייתי מבערת את הטעויות המטומטמות האלה שאני עושה פשוט כי אני לא חושבת שניה לפני שאני עושה או אומרת משהו, אבל מצד שני גם מהטעויות האלה לומדים, אז לפחות לבער את הרגשות אשמה וחרטה שמייסרים אותי כל פעם אחרי טעות כזאת.

AndreaCorr ©

New member
כעסים מיותרים, מחשבות טורדניות,

מחשבות על העבר, ואת אי ההשלמה שלי עם עצמי.

noosh

New member
בעיקר הכעסים שלי כלפי עצמי

אני מאמינה שלומדים מכל דבר, אז לא הייתי מבערת טעויות או אנשים שפגעו בי.

noosh

New member
הא, ועוד משהו

את התחושה הזאת שאינ לא טובה מספיק, שמה שאני עושה הוא לא מספיק טוב גם אם זה נכון - אי אפשר לחיות כל החיים בתחושות כאלה.

הממ..

כל פעם שחשבתי על מה לבער - גם ראיתי את הייתרון שלו בחיי. למשל, בהתחלה רציתי לבער את אותה התנסחות "רזה" ו"יבשושית" שיש לי שגם רואים אותה לפעמים פה בפורום, שנתפסת כחוסר סבלנות או משהו לא מספיק מקבל warm and fuzzy שכזה... אבל אז הייתי מפסידה את כל התגובות הזועמות שאחר כך עושות חושבים ובסוף איזה תפנית ממש ממש מקסימה. אז רק שתדעו שאני מתה עליכם

yuval k

New member
אני דווקא די אוהב את הניסוחים שלך

הם לא "יבשושיים" או "רזים" - הם פשוט החלטיים וחדים. וממש לא "יבשושיים", למרות הקיצור... (ותודה לך, על ההשקעה שלך
)

למעלה