שאלה לפסח:

Lost Lullaby

New member
את העובדה שלא משנה מה אני עושה,

אני תמיד מוצאת אח"כ סיבה להתחרט על זה:/

netaK

New member
אה....וואו

חצי מהעבר שלי לפחות הייתי מבערת, באמת שכן. את הפחדים שלי. החלטות לא נכונות שאין להן השלכות עד עכשיו אבל תמיד יישארו חקוקות בזיכרון. הרבה חלקים...בעצמי....באישיות שלי הייתי שמחה להיפטר מהם זה קשה :\

הו זה קל../images/Emo60.gif

משהו אחד, שסביר להניח שהפתרונות היחידים אליו הם זמניים, ובגללו נמנעים ממני ואני מונעת מעצמי כ"כ הרבה דברים, ועכשיו זה לא כ"כ נורא - אבל בעוד כמה שנים יימנעו ממני דברים הרבה יותר גדולים - וזה פשוט מרגיש רע, כי זה ממש לא פייר.

yuval k

New member
כמו ששרון אמרה

את אי ההשלמה שלי עם עצמי. וכמו שנועה אמרה, את התחושה שאני לא מספיק טוב.

yuval k

New member
והרחבה, כי נשלח מוקדם מדי (פיירפוקס

) - את התחושה/ידע שאני מסוגל ליותר, אבל לא משיג את זה. (אה, ואת הקיום של השורות האחרונות בחתימה שלי, אבל זה לא ממש תלוי בי.)

noosh

New member
אההה למה אמרת את זה

עכשיו הסתכלתי
זה היה בחתימה שלי במייל בצבא די הרבה זמן. אני שונאת את המשפט הזה, אבל לפעמים הוא ממש נכון.

resputin

New member
מממ.

- את הנטייה שלי להיות קשה לפעמים. - ספציפית להרגע כלמיני רגשות ותחושות לאנשים שכנראה לא מגיע להם ממש, לטוב ולרע. - הנטייה שלי שעד שיש לי משהו שדומה למשהו טוב בידיים, אני דופק אותו. [במע' יחסים, לא שמשהו כזה היה בחצי שנה האחרונה +\-.] מה שכן, אתמול עשיתי צעד ראשון ללתקן משהו שלולא השרשור הזה לא הייתי עושה, מעיין צעד ראשון, בו בלמתי את האגו שלי ועשיתי צעד ראשון ללהשלים עם מישהו שהיה מאוד מאוד קרוב אלי ולא דיברנו בארבעת החודשים האחרונים מסיבה מסויימת. פגשתי אותו במקרה אתמול וקבענו שנלבן את העניינים ביננו השבוע.

למעלה