When I Fall In Love With You

../images/Emo204.gif../images/Emo228.gifWhen I Fall In Love With You

פרק רביעי. (יקירותיי, אני מתוסכלת ועצובה. היום היה לבנות שלי מבחן ב-grammar, פרזנט סימפל ופרזנט פרוגרסיב וסטייטיב וורבס, ולמרות שהסתובבתי בין הבנות כדי למנוע העתקות, ראיתי 2 בנות שכל המבחן התלחששו. והיו עוד כמה. מה אני עושה עם המבחן שלהן? אני דווקא שואלת אתכן מנקודת המבט של התלמידה, כי למרות שאני מסוגלת לתפוס אותן בהעתקה לא רציתי לבייש אותן לפני כל הכיתה, וגם הן היו מכחישות. הצעות כלשהן?
) פרטים, למרות שאני מהזה לא במוד. ;; אורך: 23,183 מילים, 43 עמודים. שיפ: קצת רייני. וג'יו / טום. וטל / הארי. ממ. ודאגי / מנדי כשיפ ראשי! אני פשוט אוהבת אותם יחד. D: [אפשר לקרוא לדאגי ומנדי דאנדי, או שזה יותר מדי 'קרוקודיל דנדי' כזה? Oם] ז'אנר: קצת מכל דבר: אנגסט, רומאנס, פלאף, RPF... דירוג: G. להלהלה. ^^'' הצהרה: הבנים לא שלי, לצערי הרב מאד. אחרת הייתי יותר משמחה לנחם את דאגי ברגעי משבר. *אנחה* גם רייצ'ל לא שלי, וכל הקונספט שלה שייך לסיון. שכחתי משהו?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתפסלי

תראי,אם תעלימי עין זה יחזור על עצמו,אז עדיף שתפסיקי את התופעה עכשיו,או שהן פשוט ידאגו להעתיק יותר טוב שלא תדעי. ואם את לא תגני את זה עכשיו,אז מה יהיה כשהן יגשו לבגרות?זה לא נעים לא לגשת למבחן במשך 3 שנים כי נתפסת על העתקה.או שהעתיקו ממך.(כן גם אם מעתיקים ממך ואתה לא יודע פוסלים את הבחינה)או שתחלקי את הציון שלהן לחצי.נגיד הן קיבלו 80 שכל אחת תקבל 40.הן עשו את המבחן יחד שיתחלקו בציון ביחד.ובגלל שהן מכחישות את צריכה להתנהג ככה.אם הן היו מספיק אחראיות ונושאות בזה שהן העתיקו הייתי אומרת לך לוותר להן,אבל בגלל שהן שיקרו לדעתי את צריכה לשאול אותן שוב אם הן יודו בהעתקה תוותרי ואם לא תפסלי או תחלקי את הציון.

../images/Emo204.gifתודה

אבל אני חושבת שאני הולכת לתת לכולן לעשות תיקון למבחן הזה בכל מקרה.
הציונים שלהם לא משהו. *אנחה* אוף, אני מרגישה כמו מורה כישלון. ;;

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאוקיי,אבל לדעתי

את לא יכולה לעבור בשתיקה על ההעתקה.אם לא היית תופסת אותן ניחא,אבל זה שראית אותן והן הכחישו?אני מוצאת את זה כדבר חמור שלא צריך לתת לו ביטוי את לא מורה כישלון.תראי,אם הן לא הבינו פשוט תשימי דגש שוב על הטעויות השכיחות,וא"כ הן יבינו יותר.חוץ מזה דקדוק באנגלית זה קשה ומעצבן.(לא אישי
אם כל השאר אני מסתדרת,דקדוק אני לא מצליחה כ"כ)

../images/Emo109.gifיש לי שתי הצעות

בגלל שלא שאלת אותן על המקום לגבי העתקה, אני לא חושבת שאת צריכה לפסול להן, אחרת כמו שאת אמרת בעצמך הן יכחישו, וזה סתם יוביל לזה שהן לא ממש יאהבו אותך
אז או שתקראי להן ל"שיחה" בסוף השיעור ותדברי איתן על זה, תגידי להם שהפעם לא היית בטוחה בהעתקה אז החלקת, אבל מעכשיו תשימי עליהן עין ופעם הבאה שזה קורה המבחנים נפסלים. או שפשוט תעבירי את זה כרגיל, ובמבחן הבא תשמרי עליהן כמו כלב שמירה ובפיפס הראשון שהן מוציאות תעבירי מישהי מקום/תעירי להם/חרטה אחר של מורות

../images/Emo204.gif../images/Emo24.gif

אין לכן מושג כמה זה מעודד לקבל תשובות כאלו. XD אמ. כן. זה רעיון טוב. תודה, רוני! ^^

../images/Emo228.gifחלק I

תקשיבו לזה, על זה כל הפאנפיק מתבסס. http://www.youtube.com/watch?v=GfAb0gNPy6s ~ שבועיים עברו מבלי שעשיתי כלום. מספר הטלפון הנייד שלה שכן אחר כבוד בתוך הסלולארי שלי, וכל פעם שגללתי את המספרים וראיתי אותו, מרצד מול עיניי בממזריות, לא היה לי אומץ לעשות כלום. פשוט השתפנתי, וכעסתי על עצמי בשל כך. מעולם לא הייתי פחדן, כל שכן שזה נגע לבחורות. לפעמים הייתי יותר אמיץ מדני, בייחוד אם שתיתי קפה לפני-כן. אבל עם מנדי, משום מה, לא הצלחתי לגייס את האומץ הדרוש כדי ללחוץ על "חייג" ולדבר איתה. יכול להיות שפשוט פחדתי מדחייה. פחדתי שכשהיא תזהה את הקול שלי – או כשאני אזדהה בפניה – היא פשוט תנתק לי בפנים, ואז, כל פעם שאני אתקשר, היא תסנן אותי. העדפתי לחכות לימים רגועים יותר, ימים בטוחים יותר, כשזיכרון הנשיקה מוונדי ידהה קצת במחשבותיה והיא לא תחשוב על זה הרבה. כשהמחשבה הזו עברה בראשי מיד נזפתי בעצמי; ומי אמר שהיא חושבת עליי בכלל? בינתיים התאמנתי עם הבנים על השירים החדשים שלנו; טום כתב שירים לאלבום החדש, וגם אני עזרתי קצת. כמובן, העובדה שמנדי די התעלמה ממני שיפרה פלאות את יכולת הליריקה שלי, שלא הייתה משהו בימים כתיקונם. טום הרים גבה כשהצעתי לעשות קאבר לשיר When I Fall In Love With You של נייט קינג קול. "חשבתי שהחלטנו שלא עושים יותר קאברים," הוא אמר בבלבול. הוא הציץ בי מתחת לערימת השיער הבלונדי שלו והסיט את הפוני בחוסר סבלנות. "מה קרה, דאגי? יש לך סיבה מסוימת?" "חשבתי שזה מתאים לסגנון שלנו עכשיו," התחמקתי, "וזה שיר ישן ודי אהוב, אז—" "המ." טום נשך את שפתו התחתונה בספקנות. "נראה כבר. בינתיים תמשיך לכתוב את החומר שלך; נראה מה קורה עם כל החומרים בסוף. אני צופה לנו אלבום מזהיר," הוא הוסיף בחיוך. הארי תופף מקצב מהיר, ומיד השתיק את המצלתיים. עיניו היו מהורהרות. "אני דווקא חושב שזה רעיון טוב," הוא אמר, קולו מחוספס מעט. "אפשר לעשות לזה טוויסט חדשני קצת, אבל בסך-הכול להשאיר את זה כמו שהוא; שיר אהבה מתקתק עם טעם של פעם." הוא חייך לעברי וקרץ. "גם אני גדלתי על השיר הזה." "רק אני לא מכיר אותו?" דני שאל, מבולבל מעט. "איך הוא הולך?" טום פרט מספר אקורדים לניסיון, ואז כחכח בגרונו והתחיל, "When I fall in love," הוא שר חרישית. "it will be forever," הצטרפתי בשקט. " Or I`ll never fall in love.." הארי המהם לעצמו ותופף ברכות. "נצטרך כינורות," אמרתי בהתרגשות, העיניים שלי נוצצות. "וטום, אתה תצטרך לנגן על הפסנתר; דני ואני נצטרף עם פריטות, והארי מדי פעם יוסיף תיפוף, וזה יהיה מושלם." חייכתי אליהם באושר. "זה יצא ממש טוב, אני יודע." "זה באמת נשמע כאילו זה הולך להיות קאבר טוב," דני המהם לעצמו והרים עיניו כדי להביט בטום. "מה אתה אומר, פלטצ`ר? נלך על זה?" השתררה שתיקה ארוכה, במהלכה טום שקל את הרעיון. יכולתי לראות ממש את הגלגלים במוח שלו עובדים, מהר יותר ומהר יותר. לבסוף הוא נאנח ושפשף את עורפו. "אני מתאר לעצמי שזה יכול להיות רעיון טוב," הוא אמר באיטיות. "כן, זה יהיה מעניין. רק נבקש אישור, והכול יהיה בסדר." הוא חייך אל כולנו. "אוקי, אנחנו עושים את הקאבר הזה," הוא אמר לבסוף, וכולנו הרענו. אז התאמנו גם על השיר הזה, בין כל השאר. אני המשכתי לכתוב ליריקה, טום המשיך לכתוב ליריקה, הארי ודני המשיכו לכתוב ליריקה (כל אחד לבד, כמובן)... היינו מביאים את החומרים לשולחן העבודה ועוברים עליהם יחד כל כמה ימים, בערך, ואז מסננים את מה שנראה לנו, ומה שלא היינו שומרים בצד, לפעמים אחרות. בינתיים המשכתי לתהות לעצמי אם להתקשר למנדי או לא. עבר כבר קרוב לחודש וחצי מאז הפעם האחרונה שראיתי אותה, ודי התגעגעתי לחוש ההומור היבש שלה, ולעיניים האפורות שלה, שהצליחו לקרוא אותי, למרות שהיא ראתה אותי רק פעמיים – או שלוש, אם מחשיבים את התאונה המעציבה עם וונדי. מדי פעם הייתי מסתובב באזור בו היא עבדה וגרה, ואומר לעצמי שזה לא סטוקריות, זה פשוט סקרנות. רק רציתי לראות אותה; ידעתי שאם אני אראה אותה פעם אחת, אני אירגע. אני אדע שהיא בטוחה ולא חוטפת זעזוע מוח או נדרסת על-ידי נהג לא זהיר. אני רק אראה אותה פעם אחת, ואז אעזוב אותה לנפשה, הבטחתי לעצמי. אני לא אעשה כלום, אני אפילו לא אנסה לדבר איתה. אני רק אראה אותה, עם השיער הארוך והשחור הזה שלה נשפך לה על הגב כמו מפל של חוטים כהים, העיניים האפורות שלה מבזיקות באותו ניצוץ שובב, השפתיים שלה הרכות מתעקלות בחיוך מתוק, ואז אני אדע שהיא בסדר ואוכל ללכת משם ולהמשיך בחיי האומללים והבודדים. לפעמים, כשהייתי מתעשת, הייתי נוזף בעצמי על המלנכוליה שאני שוקע בה. אז בחורה כועסת עליך, ביג דיל, אמרתי לעצמי בחומרה. זה קרה לך לא פעם, מה כל-כך שונה בה? ולא ידעתי לענות לשאלה הזאת. היא הייתה מופיעה מול עיניי, עם הזרועות המנומשות שלה וחיוך העקום והמשועשע, ואני הייתי נלכד. ועצם העובדה שהיא לא ידעה את זה, גרם ללב שלי להתכווץ.

../images/Emo228.gifחלק II

הימים חלפו באיטיות מייסרת. לפעמים הם חלפו במהירות, ואני לא שמתי לב בעוברם, ולפעמים כל שעה נדמתה כנצח. ולפתע הגיעה שיחת הטלפון מארצות-הברית, ופיטר הודיע בהתרגשות שוונדי ילדה. כששאלתי בסקרנות מה, הוא השיב שעוד בת. צחקתי. "זה לא מפריע לך?" עקצתי אותו, כשאני יוצא מהחדר שלי ופונה לכיוון הסלון. "לא, אני דווקא שמח. כמובן שהייתי מעדיף בן, אבל גם בת זה בסדר," הוא ענה בדיפלומטיות. "בכל מקרה, אתם צריכים להיות פה עוד שבוע, בערך, כשנקרא לה בשם." "יש לכם רעיונות?" "לומר לך את האמת, לא ממש. אנחנו נחשוב על זה. מה דעתך על אלבה?" הוא שאל. "או לוסי? או קלייר? קלייר זה נחמד, נכון?" "תתייעץ עם וונדי, לא איתי," צחקתי, "היא זאת שצריכה להחליט. אני מעדיף את לוסי, אבל זו החלטה שלכם." "בסדר. אז נראה אתכם פה עוד שבוע?" הוא שאל-קבע. "כן, בטח. תודה שהתקשרת!" הוספתי רגע לפני שהוא ניתק, ואז זינקתי על הספה וקראתי, "וונדי ילדה בת!" "היי, מזל-טוב!" דני קרא אוטומטית, לא מסיר את העיניים שלו מהמסך. הוא ליהטט עם שלט ה-Wii ועמד לנצח את הארי. "איך קוראים לה? כמה היא שוקלת? כמה זמן הייתה הלידה? מה המזל שלה?" הוא היה כל-כך עסוק במשחק שהוא לא שם לב שאני בוהה בו בפה פעור. "מאיפה השאלות האלו צצו?" שאלתי בהפתעה. "אני לא יודע לענות על שום-דבר ממה ששאלת! ואנחנו צריכים להיות שם עוד שבוע, רק אז יקראו לה בשם," הסברתי. "אתה חושב שהייתי צריך לשאול את פיטר את כל השאלות האלו?" שאלתי את טום בדאגה. "לא ממש חשבתי על זה..." טום צחק. "לא נראה לי. זה רק דני והסקרנות הטבעית שלו. ורייצ`ל, כמובן, שגורמת לו לחשוב על דברים נשיים—" "שמעתי את זה!" דני רטן, דורס באכזריות עוד חייל של הארי. "צריך להזמין כרטיסים, נכון?" הוא חיכך את לחיו במחשבה. "בסדר, אני אדאג לזה. הארי, אתה אחראי על הוויזות. דני – מזוודות. ודאגי..." טום הביט בי, שוקל בדעתו, "אתה תודיע לבנות." רייצ`ל, ג`יואנה וטל שמחו לשמוע שוונדי ילדה, ועוד בת. הן בטח חשבו שעוד אחת מצטרפת למאפיה שלהן, או לקבוצה המצומצמת של בנות המין העליון בחבורה הקטנה שלנו. כשחושבים על זה, הם עכשיו היוו רוב עלינו, בגלל איימי, ועכשיו עוד יותר בגלל התינוקת החדשה. כשדיברתי עם ג`יואנה בטלפון, הצצתי דרך החלון ונשימתי נעתקה; מנדי הייתה בחוץ. "אני אחזור אלייך, אוקי, ג`יו?" אמרתי בחולשה, וניתקתי את השיחה, מצמיד את אפי אל זגוגית החלון ובוהה בעצב בדמותה הקטנה. אני אומר בעצב, בגלל שהיא לא הייתה לבד. היה איתה בחור גבוה וכהה שיער, שידו הייתה כרוכה ברכושנות מסביב למותניה, וידה הייתה כרוכה ברישול מסביב למותניו. היא נראתה מאושרת, כשהיא משליכה את השיער שלה אחורנית וצוחקת בחופשיות. ממש יכולתי לשמוע איך הלב שלי נסדק. כאילו היה לך סיכוי, ניסיתי לנחם את עצמי, אבל זה לא עזר. ניתקתי את עצמי מהחלון וישבתי על המיטה, מאובן. רק אחרי חצי שעה קמתי, שטפתי פנים, והחלטתי שהאירוע הזה מעולם לא קרה. מעולם לא דרסתי אותה, מעולם לא נישקתי אותה, מעולם לא פגשתי אותה, מעולם לא נתתי לה את מספר הטלפון שלי, ומעולם לא השגתי את מספר הטלפון שלה מהולי. אבל לא מחקתי את המספר שלה מהזיכרון של הנייד. הוא נשאר שם, ומדי פעם, כשהייתי גולל מטה כדי לחפש את הטלפון של מרקורי, הפאב שאהבתי, הייתי נתקל בו, והלב שלי היה נחמץ.

../images/Emo204.gifHEEEE!!!

איזה יופי ששמת לב!
(אני מאוהבת בספר הזה.
הוא אחד האהובים עליי. אם הייתי צריכה לבחור לקחת חמישה ספרים לאי בודד, הוא היה אחד מהם. ^^)

dairy milk

New member
האהא D:../images/Emo99.gif

היית צריכה לגרום לדאגי לאהוב את השם אלבה! היא כזו פושפושית חמודה

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifספר נחמד

אני פשוט לא אוהבת רומנים רומנטיים,זה משעמם אותי.

The Other NS

New member
../images/Emo224.gifאשתו של הנוסע בזמן ../images/Emo23.gif

אני קראתי כבר פעם את הפיק הזה ורק בגלל השורה הזו יש לי חשק לקרוא אותו מחדש!
(אני סתם לא אוהבת לחזור על דברים) זה ספר מדהים, העיבוד הקולנועי שלו כל כך גרוע! :\

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאוווווו../images/Emo10.gif

מסכן קטן. אבל אני צופה לו עתיד מזהיר!

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifזה לא הסוף נכון? ../images/Emo10.gif

איזה חמוד דאגייי
מחכה להמשך

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifWTF?!?! ../images/Emo7.gif

דיי את עוד שנייה גורמת לי לבכות. כאילו לא בכיתי מספיק היום. ><" ~קודם כל, סליחה שלא הגבתי לך פרקים קודמים, פשוט הייתי ממש עסוקה ולא היה לי זמן לקרוא \: אבל עכשיו קראתי ובאמת שוואו
~ אוי את ממש רוצחת! >: מנדי הזאת היא ש!@#@$%#$#!@#!#!
דאגי המסכן
זה לא נגמר פה רייט?! בבקשה תגידי לי שזה לא נגמר פה.
ושיש עוד המשך. כי אם לא אני מתה, סבבה?! >: נוו באמת , דאגי המסכן
*הלכתי לבכות, ביי* BTW, הכתיבה שלך מדהימה באמת. אבל זה בטח לא מחדש לך משהו, כי את כבר יודעת.

למעלה