When I Fall In Love With You

../images/Emo204.gifלמה אתן חושבות שזה הסוף? Oם

יש לזה צורה של סוף? זה נשמע כמו הסוף? הה. מוזר. Oם לא, זה לא הסוף. יש עוד, אמ, 14 פרקים לפרסום. (זה פיק קצר. תתמודדו.
) אז יש למה לצפות!
וקרן - תודה רבה רבה רבה! תמיד כיף לשמוע!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifכן. יש לזה צורה של סוף!|:

כאילו את רצינית? זה כזה סיום טוב לפיקים (כמובן לכאלה עצובים. אני לא אוהבת פיקים עצובים, אני אוהבת סוף שמח.:)) זה באמת שנשמע כמו סוף. :| 14 פרקים זה כלום ! אני בעד שתעשי הארכה.

../images/Emo204.gif../images/Emo24.gif

סוויטי, הפיק הזה גמור כבר מאז, אמ, יולי 2009. אין לי מה להוסיף בו, בגלל שהסוף שלו הוא פשוט סגירת קצוות מוחלטת. את תביני כשתגיעי לשם. XD חוצמזה, 14 פרקים לחלק ל-2 זה 7 שבועות. עוד 7 שבועות אני אסיים את זה ואתחיל את הפיק העצוב-עצוב-עצוב (עצוב-עצוב-עצוב-עצו--- כן, הבנת, אני חושבת XD) שלי.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gif7 שבועות זה כלום!>:

חוצמזה אני לא אוהבת פיקים עצוביםעצוביםעצוביםעצוביםעצובים ! :( זה מכניס אותי לדיכאון עמוק ולבכי שלא נגמר. OO"

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחחחחחח אני יודעת פיקצ'רית. ../images/Emo3.gif

*זאת הסיבה למתנה שקניתי לך. המתנה שכבר כמה חודשים שוכבת בצד ומתמלאת באבק. מממ...*

The Other NS

New member
../images/Emo224.gifהמתנה המדהימה שלך../images/Emo23.gif

אני באמת כבר צריכה לבוא ולבקר אותה ... ואותך !

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחחחחחחחח , אז בואי !:)

את יודעת שאת מוזמנת הנה כל יום .^^

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifכןכןכןכןכןכן,

זה כזה, אבל לא מחקתי את המספר שלה מהזיכרון של הנייד. הוא נשאר שם, ומדי פעם, כשהייתי גולל מטה כדי לחפש את הטלפון של מרקורי, הפאב שאהבתי, הייתי נתקל בו, והלב שלי היה נחמץ. זה פשוט נשמע שזה נגמרר

למעלה