או משו.לאדעת.

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo32.gifאו משו.לאדעת.

אני פשוט חייבת ללמוד לעשות אתזה בימי שבת/ראשון. אז יאללה,ילדים. :] השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

אפרת P

New member
יאיאי../images/Emo112.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ): אממ אין כזה - שיר השבוע (כללי): מרדף לא ידוע - אלבום השבוע: זמנים מוזרים - האדם שעשה לכם את השבוע: מאיה ישי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לעוף בין גלי הלא ידוווווווווע - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כל עוד אני לא יודע זה בסדר - דבר שהשגתם השבוע: עגיל בפופיק - מאכל השבוע: עוגיות עם מאיה ואוכל של אמאשלה. והפסטה של הסטלן. - משהו שעשה לכם את השבוע: הסופ"ש - משהו שהרס את השבוע: ששברתי את הנרגילה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תעשו תנועות לא זהירות השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אממ שביתה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שביתה ולהיות בקשת -שיר שפתחתם איתו את השבוע: רמיינדר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מיכלי סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): לא מצאנו

כיתה טיפולית זה בעע

- שיר השבוע (של שייגעצ): משקאות חריפים - שיר השבוע (כללי): פרופיל 97,של אביב גפן - אלבום השבוע: לא יודעת - האדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד,אני מניחה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם)- "אם זה נהיה רכבת הרים,אני מרים ידיים.." "ושוב פעם אני מרגיש בחילה, כששוב פעם לא אכלתי יומיים.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)- *אנחנו באמצע שיעור מתמטיקה, 3 יחידות, מה שאומר אנשים שרוטים ודפוקים. דיברנו על אירגון והסתדרות המורים* פתאום חברה שלי ביציאה- "אבל זה של אורגית המורים" הצחיק אותי:) * - דבר שהשגתם השבוע: ממ,מחשב חדש נחשב? - מאכל השבוע: כלום? - משהו שעשה לכם את השבוע: לשבת כל היום בסלון ולישון. - משהו שהרס את השבוע: גנבו לי היום את הפלאפון\: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אחיי הגיבורים,שמרו על הפלאפון שלכם כי ילדים זה חולירע,במיוחד כאלה שהם בכיתה טיפולית. בעע. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: האמת, לכלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאולי יקרה איזה נס ואני אמצא את הפלאפון שלי. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מקום אחר,של היהודים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המ,אותו. אני יודעת על מי אני מדברת:) סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): ממ,אין \:

עונה

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):ניו יורק רפיח - שיר השבוע (כללי):30secand to mars-kill - אלבום השבוע:אין - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אוי כמה חבלללללללל - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)אין - דבר שהשגתם השבוע:כלום - מאכל השבוע:לאפה עם שווארמה - משהו שעשה לכם את השבוע:היום שעזרנו לחיילים בקאנטרי היה ממש מצחיק - משהו שהרס את השבוע:החזרות עם חניכי ח' - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:פרחות זה דבר מטומטם השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אין - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שביתה -שיר שפתחתם איתו את השבוע:Fall Out Boy - This Ain't A Scene It's An Arms Race -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אין סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ססילייה

New member
בירה לבמה!!בירה לבמה!!בירה לבמה!!../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): -- - שיר השבוע (כללי): מרפסת-ג'ירפות
- אלבום השבוע: ג'ירפות-משוחח עם כיסא !@#$%^& - האדם שעשה לכם את השבוע: המוןהמוןאנשים!
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "זה בעצם סתם מספר.ההרגשה לא משתנה." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "שיט, אבטיח."
- דבר שהשגתם השבוע: יוםהולדת לפנים.
- מאכל השבוע: הפיצת יוםהולדת שעדי הביאה
- משהו שעשה לכם את השבוע: היום הולדת :$ - משהו שהרס את השבוע:חח האמת ששום דבר! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: גלעד כהנא גאון!!!!והוא מוזמן לעשות לי ילד..............בשירותים.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יש לנו פגישה עם..שכחתי איך קוראים לו.אבל איזה שחקן שמביים לנו את ההצגה של הסוף שנה.:) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שילך לי טוב עם פסיכולוגיה, רבאק.
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: יש לו בחורות כמו מים! D: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את האחיין. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אני כהנא DDDD:::::

לאיור

New member
עונה

- שיר השבוע (של שייגעצ): אין לי אוויר, שזיף - שיר השבוע (כללי): אחריות-יוני בלוך, שנים חסומות- מוניקה סקס - אלבום השבוע: של איפה הילד האוסף, ולהפסיק לאכול עוגות - האדם שעשה לכם את השבוע: דוד שלי וחברה שלי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כל מה שאני רוצה, אפ פעם לא יוצא כל מי שאני אוהב בסוף אותי שונא כל החברים שלי פתאום נעלמים החלומות שלי הופכים לסיוטים" [שזיף] - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):הנאום שדוד שלי דפק לי, פתח לי תעינים - דבר שהשגתם השבוע: רצון למות =\, סתם לא ניראה לי שהשגתי משהו שרציתי - מאכל השבוע: פיצה
- משהו שעשה לכם את השבוע: ללכת לבקר את אח שלי שומר בחברון [בצבא] - משהו שהרס את השבוע: המבחנים, ועוד כל מיני דברים שביאסו אותי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אם תחשבו שיהיה לכם טוב אז יהיה לכם טוב ואם תחשבו שיהיה לכם רע אז יהיה לכם רע" השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להיות בהופעה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להיות בת"א -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אינטרקום -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יובל עידן ופיטר סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): לא בידיוק מגניבה אבל תמיד רציתי כזה =]

week

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): אם את בעניין - שיר השבוע (כללי): - - אלבום השבוע:האוסף הקלאסי - האדם שעשה לכם את השבוע: איפרת ליל - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - - דבר שהשגתם השבוע: נרגילה XD - מאכל השבוע: קריספיות
- משהו שעשה לכם את השבוע:סופש - משהו שהרס את השבוע: לימודים קצת - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הכל לטובה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: דברים טובים -שיר שפתחתם איתו את השבוע: שבוע זהירות בדרכים |: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מיכאליל סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

B a m b o o k

New member
../images/Emo164.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):אין>< - שיר השבוע (כללי):לישון בלי לחלום-מטרופולין - אלבום השבוע:יהושע - האדם שעשה לכם את השבוע:אפחד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע:כיבשה - מאכל השבוע:בראוניז של אמא יאמיאמ - משהו שעשה לכם את השבוע:ת"א יום שלישי - משהו שהרס את השבוע:שלא נסעתי יום שישי לת"א ובגלל זה כעסתי על אמא
נמאס לי
שתתן לי ליסוע כבר חופשי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אני רוצה ח-ו-פ-ש אמיתי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שביתה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שביתה, כדי שיהיה לי זמן ללמוד למתכונת במתמטיקה -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לאדעת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל מישו שיעשה לי שמח
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif"Where did i go wrong?!"

השבוע שעבר:
- שיר השבוע (של שייגעצ):מממפ.אין.
- שיר השבוע (כללי): The Fray - How to Save a Life Ozzy Osbourne - I Just Want You Jethro Tull - Nothing to say The Futureheads - Hounds Of Love יוני בלוך-אחריות Within_Temptation_-_What_Have_You_Done_ The Lighthouse Family - High Big mountain - Baby, I love your way
- אלבום השבוע:אין
- האדם שעשה לכם את השבוע:אממ...ולד?
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "Each night when the day is through I don't ask much I just want you!!"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"שיביא רטבים! מהר..מהר..מהר"
- דבר שהשגתם השבוע:לא הלך לי הכי גרוע בעולם במתכונת היומ [אני לפחות מקווה] וג'ינס קצר.סופסוף!!
- מאכל השבוע:שניצל תירסס
- משהו שעשה לכם את השבוע:כלמיני בילויים קטנים עם חברים..
- משהו שהרס את השבוע:החזרה לביצפר.לגמרי.ושפיטרו אותי בגלל שהלכתי לבוםבמלה
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אל תהיו אדישים! זה מטריף אותי!
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:שפשוט יהיה כיף
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אצליח ללמוד כמו שצריך
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:Inner circle - Sweat (A la la la la long)
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ולד.כאילו דה.
סתם:
- תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):*עפה*

dsol

New member
יוו איזה פאפי ../images/Emo99.gif!_../images/Emo189.gif

את לא הכלבלב
גם לי יש קשת כזו ! שחורה עם נקודות לבנות ופפיון קטן כזה !

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifחחחח מה אני?!

תראי איזה מושלם בוּבי [או בשמו-בגירה
] ו... למה ישלך קשת כזאת?!

dsol

New member
למה שלא תהיה ../images/Emo3.gif ?_../images/Emo189.gif

האמת זה של אחותי.. סתם גנבתי לה אותה פעם אחת שיצאתי...

AvtipuS

New member
יס מקס! הו יס! הו מקס! הו הו!

קודם כל,אם יש פה כמה אנשים שכותבים המון על ג'ירפות זה בזכותי.
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): אין. - שיר השבוע (כללי): ג'ירפות-רמי מואשם. - אלבום השבוע: ג'ירפות-משוחח עם כסא. - האדם שעשה לכם את השבוע: המון אנשים ובראשם כהנא. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לרצוח את האיש,לרצוח את האיש" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "בירה לבמה בבקשה" - דבר שהשגתם השבוע: יס מקס <: - מאכל השבוע: פיצת לילולדת. - משהו שעשה לכם את השבוע: לילולדת+הופעה של ג'ירפות. - משהו שהרס את השבוע: אממ אממ שליל יצאה דלילה ולא רצתה שנשאר עוד בים!!!! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כהנא צדק. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שביתה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שביתה
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: ג'ירפות-קל. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אנערף. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): כהנא משתמש ביד.

ססילייה

New member
חחחחחחחחחחחח אללי!

למה בקטע הזה ישבתי ?!למה?! >< יש לי טיימינג נוראי!

Tin Doll

New member
אגב,

כל הזמן הוא לובש ת'חולצה הזו
גם בכל הופעה שלו בירושלים.. [יאללה יום שישי הקרוב במעבדה.. ]

עוד הופעה במעבדה???

די הם שחטו לי את הארנק
אני מתלבט טובי...הקטע הוא שהם לא ממש מגוונים בהופעה ואת כל השירים שהם עושים בהופעות כבר שמעתי פעמיים\שלוש. לא יודע נראה :\

ססילייה

New member
מצטערת להתערב, כן? אבל בכל זאת.../images/Emo3.gif

אומנם הייתי רק בהופעה אחת של גי'רפות-מודה באשמה המכפירה.
אבל אני יודעת שאני אלך לעוד מיליון ואחת הופעות שלהם כי הם משאירים רצון לעוד! חוץ מזה, שווה ללכת בשביל המונולוגים של כהנא!

ברור שהגי'רפות הם הרבה יותר מהשירים...

אני שומע אותם כבר כמה שנים טובות ועכשיו כשהם חזרו להופיע הייתי ב3-4 הופעות. וכן כהנא מצחיק רצח והשירים טובים והכל. אבל אם זה הכל אותו דבר(חוץ מהמונולוגים של גלעד) אז לא יודע אם זה שווה להוציא על זה קרוב ל100 ש"ח. זה כמו לראות סרט ממש טוב ומצחיק כל כמה שנים. בפעמים הראשונות זה יהיה כיף של החיים וממש מצחיק אבל אחרי זה זה כבר לא יהיה כזה שוס... טוב נראה

למעלה