או משו.לאדעת.

ססילייה

New member
בעיקרון זו בחירה אישית שלך.

ואם אתה לא חושב שתהנה בגלל שזה נהייה כבר דפוס חוזר, אל תוציא על זה קרוב ל100 שקל. חבל על הגישה. הופעות זה תמיד דבר טוב

Tin Doll

New member
כן, הבנתי את הסיבוב שלהם.

-ת"א -ירושלים -כפר סבא -צפון [כמה מקומות שונים] וככה זה פחות או יותר, שוב ושוב.. [כל ארבעה חודשים סיבוב חדש] הם לא מגוונים כי הם שרים יחסית הרבה שירים בהופעה והם מכסים את כל השירים הטובים משני הדיסקים. אני לא באה כדי לשמוע שירים שונים ומגוונים, מצידי שישיר כל פעם אותו שיר. זו האווירה. זה גלעד. זה משהו לא מוסבר שמושך אותי לעוד הופעה ועוד הופעה.. הבעיה היא שאין לי ממש עם מי ללכת ואולי אלך במקום זה שבוע הבא להופעה בכ"ס כי במילא אהיה באזור השרון. [חבר
], אבל לא בטוח. השבוע אני בירושלים אז אני רוצה לנצל את זה. [למרות שכל הנסיעה והכרטיס יעלו לי דיי הרבה, מונית כיוון אחד 40-45 שקל.
]

אממממ יש מצב שאני בא...

אני עדיין מתלבט. זה תלוי בכמה גורמים. 1. אם אני וחברים שלי נלך במוצ"ש להופעה של רועי לוי בשושה בר. 2. אם יהיה לי חינם לרוק עצמאות 3. אם יהיה לי לפחות טרמפ הלוך ואני לא אצטרך להוציא איזה 30 ש"ח על מונית לבד. אבל יש מצב שכל הדברים יסתדרו ואני אלך. אעדכן אותך בכל מקרה
לגבי מה שאת אומרת על ההופעה. תשמעי אני מבין אותך. גם אני ככה עם היהודים,לפעמים אני הולך להופעות שלהם שאני יודע בדיוק איזה שירים הם ישירו ובאיזה סדר ובכל זאת יש קסם בהופעות האלה שקשה להסביר. ואת צודקת שהם אספו את רוב השירים הטובים משני הדיסקים. אבל בכל זאת יש עוד כמה שירים טובים מהדיסק השני שהייתי רוצה לשמוע מאוד בהופעה והם לא עושים אותם לצערי :\ אבל זה שגלעד מבטיח להצחיק אותך ללא הפסקה זה ללא ספק בונוס.

Tin Doll

New member
איפה ההודעה שלי?!

אז כתבתי שבסוף לא נראה לי שאבוא להופעה בירושלים כי אני לא רוצה לנסוע לבד ולהוציא מלא מלא כסף.. ואני גם לא רוצה להדאיג את ההורים שלי (הם לא יכולים להתקשר אליי בשבת ולדעת מה איתי).. אני מקווה שבסוף אצליח לשכנע את חבר שלי לבוא איתי להופעה שבוע הבא בכפ"ס. (הוא גר באזור השרון, ממש קרוב)

בסדר גם אני לא נראה לי הולך :\

אם זה מנחם אותך קצת. הייתי בלילה בהופעה של עמיר לב. ביום שני בערב ברוק עצמאות. וביום שלישי בערב בנתיבות(היהודים,מוש בן ארי וכנסיית השכל) מיותר לתקוע עוד הופעה. חוץ מזה אני עוד שבועיים ביום הסטודנט בתל אביב וגם הג'ירפות מופיעים שם כך שזה יהיה חצי פיצוי...

a d i 8

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כהנא
נכון הוא לובש את החולצה הזאת כל הזמן???? בכל תמונה מהופעות הוא עם החולצה הזאת
יאללה ליל...נקנה לו חולצה חדשה לכבוד היומולדת שלך?

ססילייה

New member
זאת ללא ספק היציאה הכי מטומטמת

שהייתה לי מזה הרבה זמן. "יש לי רעיון!אני אקנה לו חולצה חדשה לכבוד היום הולדת שלי." יופי ליל.

Hezi The One

New member
אמ.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):קשה לי לחשוב - שיר השבוע (כללי):קאזה קאזהD: וטמפטיישן הטורקי הזהD: - אלבום השבוע:לאדע - האדם שעשה לכם את השבוע:היו הרהבה,אבל בעיקר השכבה בחזרות בצופים - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):יום יום עם אחרת איזה מן בחור שובבD:D:D:D - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע:רנבורגר - משהו שעשה לכם את השבוע:שביתות האלה - משהו שהרס את השבוע:הניתוח... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:שביתה זה טוב השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שלא תהיה מתכונת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שלא תהיה מתכונת -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לאדע -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:שלא תהיה מתכונת סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

כלבלב הו בידי בםבם ../images/Emo107.gif../images/Emo23.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): חח - שיר השבוע (כללי): בן המלך - אלבום השבוע: פייי לא יודעת. - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): I can see clearly, A face in the sky, Moon`s in your eye, You`re passing me by. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אז אמרתי לעצמי מאשה, מה? מההההההההההההההה?! - דבר שהשגתם השבוע: הרבה כאב ראש וגרון - מאכל השבוע: מרק - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע:מחלה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא בריא להיות חולה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אנערף - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ליידי פאנטסי של קאמל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: >< סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ססילייה

New member
בונא יש לך זיכרון ממש קצר? O_O

שהתקשרת אליי בשישי בלילה.. ואמרת לי שראית את ההצגה הזאת עם הרוסיה, וחשבת עלי ><

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אביק, את לבנה?

אביק: "לא!" מרשמלווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווDDDD:

חחחחחחחחח טובבבב

מיכלי את תימנייה?? כן. סבא זקקקקקקקןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif חזרתי :)

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): - - שיר השבוע (כללי): לאדעת
- אלבום השבוע: ממ.. איזושי הופעה של ג'ת'רו טאל שפישי צרב לי.. - האדם שעשה לכם את השבוע: ברקי, דקלי, מורי ושני. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ת י א ט ר ו ן#$&$%*$% זאת המילה שאייפינה את השבוע. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אני חכם." [פיש
] - דבר שהשגתם השבוע: וודקה. - מאכל השבוע: שוקולד אגוזים שיסמין הביאה. - משהו שעשה לכם את השבוע: אה... היומולדת של דקלי. - משהו שהרס את השבוע: ההברזה של תוי ושני%^*%$
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: פינלנדיה זה רע- תקנו רק פרפקט!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אולי יהיה סופ"ש אצל איפי! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הסופ"ש אצל איפ. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כל הדיסק של קרימזון [דה קורט] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
איפי?D: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): -

למעלה