חג שמח לכולם!!!! עפתי!
נ נוופריי New member 27/9/07 #62 ../images/Emo34.gifהיא כבר סייימה כפרה .. עשתה סוכה אורגינל , חחח יותר טובה משל משה אבינו חחחחחחחחחחח
../images/Emo34.gifהיא כבר סייימה כפרה .. עשתה סוכה אורגינל , חחח יותר טובה משל משה אבינו חחחחחחחחחחח
ש שירלי XD New member 28/9/07 #70 ../images/Emo83.gif מיכל נופר ? כנסו שניה מיכל מה עם שרשור הצבעות כבר הרבה זמן לא פתחת נופר מה עם המלכת יופי לא זכור לי שהיה את הגמר
../images/Emo83.gif מיכל נופר ? כנסו שניה מיכל מה עם שרשור הצבעות כבר הרבה זמן לא פתחת נופר מה עם המלכת יופי לא זכור לי שהיה את הגמר
ש שריתיXD New member 28/9/07 #71 *יוםהולדתלדילב* היה נכון אבל לא חגגנו להD: אז, יום שלישי 2.10 שעה 13:00 בקולנוע החדש קריון-קריית ביאליק. יופי תבואו חמודות
*יוםהולדתלדילב* היה נכון אבל לא חגגנו להD: אז, יום שלישי 2.10 שעה 13:00 בקולנוע החדש קריון-קריית ביאליק. יופי תבואו חמודות
ש שירלי XD New member 28/9/07 #74 ../images/Emo83.gif ../images/Emo6.gif בהמות חחחחחחחחחחחחחחחח מעניין אם ליאור יהיה
ח חן XD New member 28/9/07 #77 מה אמרתי לך ? אני אוהבת רק את אושרי , -יופי. זה הכל. למה את חושבתש אני הולכת? גם בגלל ירדן וגם ליאור ואלון ומשה פרץ אחח
מה אמרתי לך ? אני אוהבת רק את אושרי , -יופי. זה הכל. למה את חושבתש אני הולכת? גם בגלל ירדן וגם ליאור ואלון ומשה פרץ אחח