אז מה,'תם באים לפה הרבה?:]

../images/Emo204.gif../images/Emo41.gifאז מה,'תם באים לפה הרבה?:]

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - מאכל השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

LiLdon

New member
אבא גנן ?:)

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ ) : דנה >< - שיר השבוע (כללי): Norah Jones - The Nearness Of You - אלבום השבוע: דן תורך-עוד סיבוב (נו הופעה חי בבארבי ><) - מאכל השבוע: המ.אורז של אחיהגדול DDDD:: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "היא לא יכולה לראות, זה לבן על לבן, אז אי אפשר עד כאן, לא בא איתך במשא ומתן,רוצה שאני אצחיק אותך..אבל אנלא בא איתך לא משנה לאן,תגידי רוצה מכות? - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אביק:"יואל !!!יואל אל תמות!!!תחייה נו!!!"
- צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): סגול. - אמוטיקון השבוע:
(לא ישתנה בחיים) - משהו שעשה לכם את השבוע: הבוקר של איתי
- משהו שהרס את השבוע: טיפולים והכאבים שעכשיו
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: רביעי.תלאביב וכאלה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: תלאביב?
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: בך לא נוגע-דן תורן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נופרי.לא ראיתי אותה שנים
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): טוב זה לא ממש ברשת, כן?
אבל אני אוהבת אותו יותר מידי D:

זה בכלל לא היה ככה!!!!!!!1

אני: "יואללללללללל יואללללל אל תמות! תחייה נו!" יואל: "הא?!" אני: "אה אתה חי?" יואל: "כן" אני: "תחזור לישון.. ש.."

פרקשון

New member
גלי, זה פורום שייגעצ פה!

- שיר השבוע (של היהודים): לא אוהב את היהודים כל כך - שיר השבוע (כללי): איסט און פייר - אלבום השבוע: איסט און פייר - מאכל השבוע: סמבוסק פיצה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): כלום לא השתנה - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אין - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): צבע עור - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: הקיץ מגיע ואיתו בחורות שלבושות כמו שפחות - משהו שהרס את השבוע: מתמטיקה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום רביעי, אולי אני אבוא - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: עזבו - שיר שפתחתם איתו את השבוע: סנדניה - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא מגלה

../images/Emo204.gif../images/Emo41.gifנוווו...זה בטעות ../images/Emo9.gif

ככה העתקתי אתזה. אז עידן... מהו שיר השבוע של שייגעצ שלך?

../images/Emo204.gif../images/Emo41.gifואגב...

בשביל ביטחונך האישי, אני מקווה שהתכוונת לכתוב *כמה שפחות.

פרקשון

New member
חחח כן התפלק לי

ולא שמעתי שייגעצ השבוע ככה שאין לי שיר השבוע שלהם:)

B a m b o o k

New member
טרלהלה

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): אין לי אוויר - שיר השבוע (כללי): שילה של הקספרים - אלבום השבוע: נמרוד שיקלר
- מאכל השבוע: אין - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לא רוצה לגדול יותר כי שילה לא שמחה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אין - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): כל הצבעים - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: כלום - משהו שהרס את השבוע: סוד השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום רביעי
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: יום רביעי
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: לאדעת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ליל וגלעד
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

orpaz445

New member
ואולי מחר יהיה יותר טוב את תראי..

שיר השבוע של שייגעצ:אינטרקום שיר השבוע (כללי): -I'll Stand By You אלבום השבוע: -עברי לידר LIVE מאכל השבוע: -מעדן מילקי משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):| -אז עדין חולמת ועדין רוצה זה כבר כמה שנים שהיא לא מרוצה משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) -רק ממקומות גבוהים רואים עד כמה אנשים הם קטנים צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): -ירוק אמוטיקון השבוע: -
משהו שעשה לכם את השבוע: -הופעה של עברי לידר משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: -פגישה עם העובדת הסוצאלית משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הופעה של עברי לידר ביום רביעי -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עברי לידר/אגדות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:עברי לידר תמונה:

AvtipuS

New member
היום בגרות במה תה מה טי קה.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): נמנמ החצי הראשון של התחרות האולימפית >.< (כי זה מה שהשמיעו בגלגל"צ) - שיר השבוע (כללי): אביב גפן-בוקר טוב איראן. - אלבום השבוע:וואי זה קשה, טוב-ועם הזמן של אביב גפן. - מאכל השבוע: ריזוטו עם פירות ים
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): בוקר טוב איראן. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לאדע >.< - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): אפור עכבר
- אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: שקיבלתי 100 במתכונת במתמטיקה וגם הציון מגן הוא 100. - משהו שהרס את השבוע: לאדע. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שומדבר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאניא עבור היום בערב תבגרות במתמטיקה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לאדע. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המורה שלי אחרי הבגרות
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Hezi The One

New member
איזה מתאים זה כל החופשות האלה

שיר השבוע (של שייגעצ):סופרסטאר חחחחחחחחח - שיר השבוע (כללי):זה רק הלב שכואב לך-אביב גפן שנינו שווים-אביב גפן - אלבום השבוע:עם הזמן-אביב גפן - מאכל השבוע:נודלסXD - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אל תדאגי זה רק הלב^^ - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):לויגע - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם):צבע מעייף כזה,לוידע - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע:מגישים אותי על 100 בערבית^^ - משהו שהרס את השבוע:לוידע השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:עוד כמה שעות יום הסטודנט בבר אילן ויש אביב ועברי ובית הבובות ושלום חנוך וכולכםםםםםםם על הזין שלי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לוידע -שיר שפתחתם איתו את השבוע:האנשים החדשים-עברי לידר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:יש ויש סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):אם זה סתם אז על הזין שלי^^

Hezi The One

New member
אני לא 3 יחידות...רק הם עושים אצלנו

בגרות בי'... חוץ מזה הבגרות של 5 יחידות הסתיימה לפי מה שהבנתי...

חצילע

New member
הולי שמולי.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (שייגעצ): לא שמעתי השבוע. D: - שיר השבוע (כללי):איתי-קרן פלסס D: שיר מדבק תיכו מיכו. - אלבום השבוע:השני של The used. - מאכל השבוע:שוקולדדדד.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): נו,אינלי. D: - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):אין.
נראלי.D: - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם):ירוק^^ - אמוטיקון השבוע:העז של המסנג'ר. D: - משהו שעשה לכם את השבוע:מה אני יודעת. D: - משהו שהרס את השבוע:לא יודעת. D: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מחר%@$^@$&^@$& - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה טוב. D: -שיר שפתחתם איתו את השבוע:איתיייייייייי לא מתעסק ברגשותת יותר מידי יו ליל. אני מכורה קשות.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:שומשום%^#$&$& D: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo204.gif../images/Emo41.gifאח, מתמטיקה זה חרא.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):
אין. - שיר השבוע (כללי):
נממ... Red Hot Chili Peppers - Snow (Hey Oh) בית הבובות- אמן AFI - Miss Murder Trapt - These Walls Within Temptation - Our Farewell - אלבום השבוע:
אין - מאכל השבוע:
אפרסק - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
אינלי כוח לחשוב.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
כנ"ל - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם):
מממ....ירוק - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע:
ממ...כלום - משהו שהרס את השבוע:
מתמטיקה, כמובן השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
ראיון עבודה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שאתקבל ^ -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
לא'דעת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
המ..לא'דעת סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):
הציר קיר היפהיפה שחברהשלי ציירה לי

הממ

שיר השבוע (של שייגעצ): שזיף - שיר השבוע (כללי): הבת של הדיקר - יאפים עם ג'יפים - אלבום השבוע: יאפים עם ג'יפים - מאכל השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אולי זה יקח עוד 10 שנים.. אולי זה לא יקרה יותר כל החיים.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) המממ תראי את האיש הזה שיושב שם בתחנה... יש לו פרצוף כזה של: אני אוהב מעדני חלב... - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): חחח צהוב נוצץ - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: 5 יחידות אנגלית :] - משהו שהרס את השבוע: אהא. לא. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיהיה טוב - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שלא תדעו. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה