אז מה,'תם באים לפה הרבה?:]

להלה

השבוע שעבר: - שיר השבוע (שייגעצ): אין לי אוויר (דאמיט אנשים שתמשו בדורדוראנט כשאתם עולים לאוטובוס) - שיר השבוע (כללי): עברי לידר-איש יקר - אלבום השבוע: עברי לידר-האנשים החדישם - מאכל השבוע: המבורגר עם כבד אווז באודאון
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): iwanna snif some glue - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) המורה "קרנף זה הלחם של קרן ואף" משה: "אבל הוא לא עף....אהה אף כזה
" יצא דביל - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): לבן על לבן
- אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: טעם העיר, יום הסטודנט - משהו שהרס את השבוע: בגרות מזדיינת השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שבועות!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אלכוהול! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עברי לידר-על קו המים(יאמי התחיל הקיץ) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: קוראים לה ליבי ליבי ליבי ליבי סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): זה מכוון אלי אבל פשוט לא רואים שהיא כתבה לי... זה היה ככה אלינור: אני הולכת לישון בנצי: לילה טוב תחלמי על דברים יפים (כמוני למשל) אור: אתה ויפה לא הולכים באותו משפט בנצי: נכון...יפה מילה פשוטה מידי אור: אתה כל כך מלא בעצמך.. ואז המשך השיחה בתמונה

AvtipuS

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"אבל הוא לא עף" גדול!!!!
הלחם בסיסים סאקס. >.<

עו פעם ?! חחחח

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):לא שמעתי רוק כבר כלכך הרבה זמןןןן - שיר השבוע (כללי):Maya-First time (Dj Gal sabag opening set) - אלבום השבוע:לוידע=\ - מאכל השבוע:סטייק אנטריקוט בריא ושמן של 600 גרם !!!!!
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):ולא ידעתי מה לעשות - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):אבל למה דווקא עכשיו יש לך חברה ?! היא לא יכולה לחכות עוד חודש ?! חחחחחח סיפור ארוך אל תשאלו למה אמרו לי את זה..... - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם):כחול
תבינו לבד חחח - אמוטיקון השבוע:
גנבתי לחבר את האופנוע חחחח (החזרתי לו אל תדאגו)....היה מצחייקקק חחחחח - משהו שעשה לכם את השבוע:אפשר מישהי שעשתה לי השבוע ?
חחח - משהו שהרס את השבוע:רגשות מעורבים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:הופעה של הבלאק אייד פיס !!!!!!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שתיפרד ממני כבר חחחח -שיר שפתחתם איתו את השבוע:D.J.Eran Farhi-When I'm with you+Power of love (connection mix( אחד החזקים שלי !!!! הכנתי בעצמי.....מי שרוצה שיבקש אני אשלח לו....או שתחפשו באימיול
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:או החברה או האקסית.....או איזה דוגמנית שעשיתי....חחחח אני בדילמה.....טוב מילא אני נפרד מחברה שלי עוד כמה ימים..... סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):אאאממממממ ואם לא בא לי ?! טוב נו מילא.....שימי שלח לי !

ח

- שיר השבוע (של היהודים): חחחח הכוונה לשייגעצ נכון? אז אממ לא יודעת - שיר השבוע (כללי): CHEVERE שיר חזקקקקקק - אלבום השבוע: בכיף של אינפקציה - מאכל השבוע: שווארמה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): היר איי אמ וואנ'ס אגנ - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) שקראו לידיד שלי נרגילעד בגלל שהוא כל החיים שלו עם נרגילה... - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): ירוק - אמוטיקון השבוע: דודה שלכם זונה - משהו שעשה לכם את השבוע: ה100 שקל שאמא הביאה לי חחח - משהו שהרס את השבוע:ריב עם חברה אבל הסתדר ברוך השם השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:יום שישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כיף ביום שישי ולא מעפן כמו שישי שעבר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כל העולם - עופר ניסים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אממממממ חח הוודקה.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

keeeren

New member
אושרי כהן תעשו לי ג'חנון:]../images/Emo99.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): תחרות אולימפית לכבוד השמעתו בגלגל"צ:] - שיר השבוע (כללי): אין.. אולי זה רק הלב שכואב לך - אלבום השבוע: אין - מאכל השבוע: פרוזן יוגורט, הום פרייז - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): מזה תרגיע! הכי לא! - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) הצחיק^ - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): כחול.. בגלל הים! - אמוטיקון השבוע: אין - משהו שעשה לכם את השבוע: היה כל מיני.. לא משו מיוחד.. אולי הישיבה על המחנ"ק! הייתה מצוינת, קיבלתי מלא קודקודים! - משהו שהרס את השבוע: המתכונת בלשון שאני צריכה ללמוד אליה.. ועוד משו אבל לא משנה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אוכל של שבועות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: בוקר שבועות בצופים -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אין -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: :-X סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אין לי כחחחח

למעלה