221 מנגה O: !!!

../images/Emo204.gif../images/Emo58.gif221 מנגה O: !!!

הומיגד!!! אתם לא יודעים מה קרה לי. אני בטעות קראתי משפט מהתרגום פרק ביום חמישי לפני שהיו התמונות. ואני קוראת "הולואיצ'י מתפוגג..." ואני כזה "לאאאאאאאאאאאאאאאאא!!" אבל עכשיו קראתי את הפרק, והוא לא מת ^_^ אני כ"כ מאושרת!!! ^_____________^ בכל מקרה, נגמר הקרב. איצ'יגו ניצח. אבל הוא עדיין לא נילחם נגד היראקו ;; אני רציתי שהוא ילחם נגדו!! >< והם לא אמרו שלוקח שעה בערך להשתלט על ההולו שבתוכך? לפי איך שזה נראה ממש לא עברה שעה <.< ומעניין מה הפיצוץ הזה יעשה? ומה עם היד שלו? הוא ישאר עם יד הולו/בלי יד? OO אמא ;; אני רוצה את הפרק הבא ><

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif ../images/Emo58.gif פרק סגיד כרגיל~

ולעזאזל, זאראקי שם... עדי... גאון... זה היה ממש מפחיד. ס_O;;;

../images/Emo204.gif../images/Emo58.gifנכון?!

בינתיים עדי חזתה את הכל OO זה היה ממש מטריד שאיצ'יגו ראה את זראקי בתור האינסטינקט שלו בעולם הפנימי, ושזראקי עוד אמר לו שהם אותו טיפוס.... אני פשוט חשבתי על עדי- מספיק להיות גאון כזה!!! פשוט צריך לשאול מה לדעתה יהיה סוף הסיפור ומה שהיא תגיד יהיה נכון ]; אבל אם זה ככה אז אני מרוצה, כי שאלתי אותה משו בקשר להולואיצ'י ואני ממש מרוצה מהתשובה, אז אם גם זה יתברר כנכון- אני יהיה מאושרת ^_^ ובלי קשר- ראית מה הוספתי לחתימה? ^_^ את הקול ההוא של המוד סול של רוקיה XD לדעתי כל מי שקורא את המנגה שיוסיף לחתימה, זה יכול להיות קורע XD

>: ../images/Emo58.gif

לא רוצה להמשיך לקרוא ואז לבהות בדף המנגה האחרון במבט של הומלס נרקומן. אמ כשהולואיצ'י התפוגג, ובגד שחור כמו של איצ'יגו ושל זאנגטסו התחיל לכסות אותו, הוא דומה יותר לאיצ'יגו בצורה מטרידה. םם; לרגע לא הייתי בטוחה אם זה איצ'י שנועץ בהולואיצ'י חרב או להפך. -מחכה לתירגום-

Hinamori

New member
../images/Emo58.gif

רק לי נמאס כבר מ"אתה ואני אותו הדבר, |הכנס שם דמות ראשית באנימה|" ? תמיד מתישהו הרשע/מטורף/איש מפחיד אומר לגיבור את המשפט הזה, ב[כמעט]כל האנימות >< לא עולה לי לראש עכשיו איפה עוד אמרו את זה חוץ מאאיון לרוזטו בכרונו אבל אני יודעת שיש עוד >.> יאללה, תהיו קצת מקוריים, לעזאזל !!!!1 X_X זה יותר גרוע מהמשפט "He failed to protect her" בכל הפיקים של היטסוהינה !!!11

../images/Emo204.gif../images/Emo58.gif ><

אממ, לא הבנתי אם התכוונת לקנפאצ'י או הולואיצ'י, אז אני אתייחס לשניהם. קנפאצ'י- דבר ראשון, הוא לא אמר לאיצ'יגו שהם דומים, אלא שהם בעלי אותו טיפוס שאוהב ומחפש כח ולכן נלחם/אוהב קרבות ולכן מחפש כח... ובל נשכח- זה לא קנפאצ'י באמת שמדבר, אלא זה הזיה שאיצ'יגו עובר בזמן שהולואיצ'י תקע לו את החרב בבטן. ככה שאפשר לומר שהתת מודע של איצ'יגו אומר את זה לעצמו (רק לי זה נשמע דומה לדיבורים של זאנגס בפעם שעברה? '-') ובקשר להולואיצ'י- הממ, כשלמישהו יש פיצול אישיות, אז מן הסתם שהוא יהיה דומה לו, כי אם לא זה יהיה אפילו מטריד @.@ אבל הולואיצ'י דווקא ממש לא אמר לאיצ'יגו שהוא דומה לו, בדיוק להיפך, הנקודה של הולואיצ'י זה שהוא יותר חזק מאיצ'יגו ולכן הוא צריך להיות המלך, ואח"כ הוא הודה שאיצ'יגו יותר חזק ממנו. כאן בינהם זה דווקא ההדגשה על ההבדל בינהם, ומי ישלוט כתוצאה מכך. אוף, אם עדי היתה קוראת את המנגה היא היתה מסבירה את זה הרבה יותר טוב ממני <.<;

Hinamori

New member
../images/Emo58.gifהתכוונתי לקן-צ'אן.

אומר שהם דומים, אומר שהם אותו הטיפוס, איזה הבדל ס-ס;

../images/Emo204.gif../images/Emo58.gif ^^"

חשבתי שהתכוונת דווקא להולואיצ'י, אז השקעתי יותר בתגובה עליו XD בכל מקרה, עדיין, קנפאצ'י זה השוואה שאיצ'יגו עושה לעצמו במוח, אז את לא יכולה להגיד שזה כמו בשאר האנימות, אלא איצ'יגו אומר את זה לעצמו כשהוא מחפש את האינסטינקט להרוג בתוכו (כאילו לכל אחד יש איזשהו דחף כזה בתוכו, ואצל איצ'יגו זה מבוטא כקנפאצ'י כי ככה מצטייר לאיצ'יגו הדחף הזה, אז כשהוא חיפש את הדחף בתוכו הוא צץ בתור קנפאצ'י ^^) וקנפאצ'י ממש לא הטיפוס הרע <.< אולי קצת מטורף, אבל בהשוואה לאיצ'יגו (עם פיצולאישיות) ולאייזן (אני צריכה לפרט?) ולבערך כל הדמויות בסדרה הזאת, הוא דווקא ממש נורמאלי ^^

Fay Wood

New member
אמפגגג!!11111 ../images/Emo58.gif ../images/Emo168.gif

אעעע. למה? למההה???11111 היה להם קשה להוסיף עוד שניהוחצי ולהראות רק מה לעזאזל קורה עם הולואיצ'י?!11 ;.; דייייייייי לא רוצה לחכות עוד שבועעע T.T~

Violettecat

New member
באסה,הפסדתי בהימור...../images/Emo58.gif

חשבתי שלשם שינוי הולואיצ'י ינצח.... טוב נו, אין מה לעשות, תמיד יש את הפעם הבאה, הוא הרי לא הולך לשום מקום,נכון? מוהאהאהאהאהאהאהאהאהאההאהאהאהאהאאהאהאהאהאהאהאהאהאהאה

heartnet

New member
לא הפסדת ../images/Emo58.gif

הוא אמר לאיצ'יגו שאולי וא הפסיד עכשיו, אבל שהוא יחכה לרגע שאיצ'י יהיה חלש יותר ואז הוא יחזור רמז לעתיד? :O

למעלה