../images/Emo204.gif../images/Emo58.gif
בואי נתחיל מזה שאישידה לעולם לא יוכל "לכסח את התחת" של הולואיצ'י. זותומרת- הולואיצ'י יאכל אותו חי '-' אני עדיין בספק אם איצ'יגו באמת יותר חזק מהולואיצ'י כמו שהיה כתוב בפרק, אז להניח שאישידה יותר חזק מהולואיצ'י...? זה מעליב את הולואיצ'י ;; ולדעתי, יש 2 אפשרויות: אחת, והפחות סבירה, שהמצב ישאר ככה עד לסוף המנגה. סוף פתוח כזה, בסגנון של "והם חיו באושר ואושר עד עצם היום הזה" ואז בתמונה האחרונה רואים את הולואיצ'י מחייך כזה בין הצללים וכתוב "או שלא? @.@" XD והשניה, זה שמתישהו יתיחסו לזה פעם נוספת. או שיהיה קרב חוזר, או לא יודעת מה. יכול להיות שאיצ'יגו נגיד יקבל את הצד הזה שבאישיות שלו והולואיצ'י ישתלב עם איצ'יגו ויהיה חלק ממנו.... או שיכול להיות שהולואיצ'י ינצח אומשו כזה...ונגיד כולם יתנפלו עליו ויהיה מקרה קאיין 2 אומשו בסגנון.... או שהולואיצ'י ינצח נקודה וישתלט סופית על הגוף של איצ'יגו [< קשה לי לראות את זה קורה, אבל אם כן זה יכול להיות גאוני, כי מי מצפה באמת שהרע ינצח...? הממ. מסקרן אותי לראות מה יקרה כשאיצ'יגו יגייס את הכוחות של הולואיצ'י בקרב כמו שהיורי עשתה. <: ומן הסתם יש עוד כלמיני אפשרויות, ולקובו הפתרונים.... בינתיים העלילה עומדת בציפיות שלי, אז ניתן לו את הצ'אנס להמשיך איך שבא לו ^.~