221 מנגה O: !!!

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif ../images/Emo58.gif ברור שזה יקרה

ההולו ישתלט על איצ'י ובדיוק בזמן אישידה יבוא עם כוחות קווינסי מחודשים כדי לכסח לו ת'תחת. י-י

../images/Emo204.gifXDD

את לא רוצה לדעת מה היא אמרה, את היית מתנגדת לזה נמרצות. P: אחד הדברים היותר מעצבנים בשרשורים האלה זה שאני יודעת שבכל דיון היית אומרת את הדעה שלי רק בצורה יותר מנומקת וברורה, אבל את לא יכולה כי זה ספויילר ><;

Goggle Girl

New member
יא אני אולי אשתחרר עד אז! D:

;_________________; תירו בי או משהו *מחפשת הולואים*

Goggle Girl

New member
האמת רציתי לתמוך בך קודם

אבל זה היה די ליים לומר משהו בסגנון "אני תומכת בה למרות שאין לי מושג על מה אתן מדברות ^_^;;; אבל זאת כפית ולכן אני בטוחה שהיא צודקת כי אנחנו נשמות תיאומות *,*"

../images/Emo204.gif../images/Emo58.gif

בואי נתחיל מזה שאישידה לעולם לא יוכל "לכסח את התחת" של הולואיצ'י. זותומרת- הולואיצ'י יאכל אותו חי '-' אני עדיין בספק אם איצ'יגו באמת יותר חזק מהולואיצ'י כמו שהיה כתוב בפרק, אז להניח שאישידה יותר חזק מהולואיצ'י...? זה מעליב את הולואיצ'י ;; ולדעתי, יש 2 אפשרויות: אחת, והפחות סבירה, שהמצב ישאר ככה עד לסוף המנגה. סוף פתוח כזה, בסגנון של "והם חיו באושר ואושר עד עצם היום הזה" ואז בתמונה האחרונה רואים את הולואיצ'י מחייך כזה בין הצללים וכתוב "או שלא? @.@" XD והשניה, זה שמתישהו יתיחסו לזה פעם נוספת. או שיהיה קרב חוזר, או לא יודעת מה. יכול להיות שאיצ'יגו נגיד יקבל את הצד הזה שבאישיות שלו והולואיצ'י ישתלב עם איצ'יגו ויהיה חלק ממנו.... או שיכול להיות שהולואיצ'י ינצח אומשו כזה...ונגיד כולם יתנפלו עליו ויהיה מקרה קאיין 2 אומשו בסגנון.... או שהולואיצ'י ינצח נקודה וישתלט סופית על הגוף של איצ'יגו [< קשה לי לראות את זה קורה, אבל אם כן זה יכול להיות גאוני, כי מי מצפה באמת שהרע ינצח...? הממ. מסקרן אותי לראות מה יקרה כשאיצ'יגו יגייס את הכוחות של הולואיצ'י בקרב כמו שהיורי עשתה. <: ומן הסתם יש עוד כלמיני אפשרויות, ולקובו הפתרונים.... בינתיים העלילה עומדת בציפיות שלי, אז ניתן לו את הצ'אנס להמשיך איך שבא לו ^.~

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif ../images/Emo58.gif

אמרתי שאישידה יבוא כדי לכסח לו ת'תחת, לא אמרתי שהוא _יצליח_. וזה נראה לי דיי ברור שהם ילחמו שוב בשלב זה או אחר. סO

../images/Emo204.gif../images/Emo58.gif

הממ. טוב נו, אז זה יהיה נחמד דווקא אם אישידה ינסה לכסח להולואיצ'י את התחת P: קרב חוזר בין אישידה לאיצ'יגו, שבו הולואיצ'י מכסח לאישידה את הצורה ^^ אצל קובו אי אפשר לדעת תאמת, אבל גם אני חושבת שיותר הגיוני שהם ילחמו שוב מתישהו... אבל אני מפחדת שאז הולואיצ'י ימות סופית T__T לאלאלא ;; T___T

Hinamori

New member
חס וחלילה ! O: ../images/Emo58.gif

עם כמה שהולואיצ'י שולט, אם הוא ישתלט על איצ'יגו וינצח וזה יהיה הסוף זה יהיה הסוף הכי מטומטם שקיים. וסוף פתוח - אבוי ואבוי, לא X_X אל תגידי את זה. ס__ס

../images/Emo204.gif../images/Emo58.gifמטומטם?

אני לא חושבת. כי אם איצ'יגו סתם ישתלט עליו והוא יעלם, אז מה הקטע? זה רגיל כזה, וממש צפוי, ולדעתי מאכזב.... אם זה יקרה, אני מאווווד אתאכזב >: ולעומת זאת אם הולואיצ'י ישתלט, זה יכול להיות מאוד מקורי ומאוד יפה, בגלל ההפתעה אם לא בגלל משו אחר... אני מוכנה להתפשר שהוא ישתלט לקצת זמן ואז איצ'יגו ישתלט בחזרה, אבל אני רוצה לראות אותו פעם אחת מנצח ;; P:

Hinamori

New member
אם הוא ישתלט../images/Emo58.gif

לקצת זמן זה עוד בסדר, אבל סוף שהרע מנצח בו יהיה דיי דפוק אחרי כל מה שעברנו. י_י

../images/Emo204.gif../images/Emo58.gifדפוק?

הממ. אני מאמינה שיש לקובו מספיק כישרון לעשות שהרע ינצח בלי שזה יהיה דפוק P: ^^ אבל בכל מקרה, אני סומכת עליו שוא יעשה גם ככה איזה משו גאוני שלא חשבנו עליו @W@

Mugen bla

New member
../images/Emo58.gif כל המאבק הזה

מזכיר לי את גאטס מברסרק עם השריון שלו רק שאם השיריון שלו משתלט עליו אז חצי מהעולם מת :| והלואיצ'י ניתן לשליטה...

למעלה