האוסף שלי

angell4

New member
../images/Emo205.gifהאוסף שלי../images/Emo205.gif

היי לכולם אני אור
האוסף שלי לא כזה ענק אבל בשנה האחרונה הוא מתרחב לו לאט לאט... התחלתי להתעניין בלקים אחרי שהשתחררתי מהצבא ויכלתי למרוח כל צבע שרציתי. מאז אני לא מפסיקה לקנות למרות שנרגעתי לאחרונה. אז נתחיל....

angell4

New member
../images/Emo20.gifורודים בהירים

משמאל לימין
שיק 218- ורוד בהיר שקוף דיי משעמם. אם אני שמה אותו זה רק כבסיס לפרנץ
שיק 40- ורוד שקוף שכמעט לא רואים. גם משמש כבסיס לפרנץ שאני לא רוצה אותו ורוד מידי
שיק 201- ורוד בייבי. העלו פה תמונות שלו והתלהבתי מימנו מאוד, אבל כשרציתי למרוח אותו הוא היה נוראי!! ממש מיימי.. והוציא פסים. לא היה לי כוח להתעסק איתו אז בינתיים הוא נשאר על המדף כמו שהוא.
אנדראה 5- לא אוהבת את הלקים של החברה הזו. יש לי 4 והפורמולה גרועה. הם כבר חצי יבשים והצבעים לא לטעמי. את כל ה 4 שתראו אמא שלי קנתה, אני לא הייתי מוציאה עליהם כסף. הגוון הזה הוא סוג של חום ורוד אטום בהיר. לדעתי הוא משעמם ולי באופן אישי הוא לא כל כך מחמיא.
אנדראה נטול מספר- צבע ורוד כזה מוזר באמת שאין מה להוסיף...

angell4

New member
../images/Emo41.gifורודים כהים

את שני הגוונים האלו אני מאוד אוהבת, הם גם מאוד מחמיאים. משמאל לימין:
שיק 2- כבר נכתב עליו פה הרבה, פשוט צבע מדהים! פורמולה מצויינת, מתייבש מהר ולדעתי מתאים לכל גוון עור.
גייד 365- כתוב עליו גם rodeo drive- צבע מדהים!! אני אוהבת אותו גם מאוד לפדיקור. המריחה שלו מצויינת.

angell4

New member
../images/Emo110.gifסגולים

משמאל לימין:
שיק- (נראה לי 267 הוא פשוט לא אצלי כרגע)- אוהבת אותו בעיקר לחורף.
אורלי happily ever after- מאכזב מאוד. כשמסתכלים על הבקבוק רואים מלא נצנצים קטנים ויפים אבל כשמורחים את הלק בכלל לא רואים אותם. הוא נורא דומה לשיק שלידו. באסה!
שיק 204- סגול לילך פסטלי. צבע מאוד יפה אבל לא עלי. אני כהה ויש לי גוון צהבהב לעור אז הוא לא הכי מחמיא. מריחה קשה ומעצבנת!!!
לייף 251- סגול מושלם!!! יש בו הרבה נצנצים קטנים יפים והוא פשוט מהמם!! אוהבת אותו על ציפוניים קצרות.

lilo4

New member
צירוף מקרים

אני אוהבת את הלק הזה, ואני איתו כרגע. מסכימה איתך לגבי הפורמולה שלו- נוזלית וקשה מאוד לעבודה. אני חושבת שהצלחתי פחות או יותר לפתח טכניקה כדי שהמריחה תצא בסדר, אבל אני לא נהנית מהתהליך

angell4

New member
נראה לי שככה זה בפסטלים

גם את הורוד בהיר שלהם היה סיוט למרוח, הצהוב בכלל... וגם עם התכלת היה לא קל.

lilo4

New member
יש מצב

יש להם לק מס' 90 או 91, מין גוון ניוד-מוקה כזה, גם נוזלי מדי וקשה למריחה

angell4

New member
../images/Emo176.gifאדומים

משמאל לימין:
לייף 248- אדום ורוד עם נצנצים. אני לא אוהבת את המרקם שלו וגם המברשת מאוד גדולה. מוציא הברה לק ולא מגיע לאטימות.
שיק 8- אדום קלאסי.
שיק 310- אדום עם מלא נצנצים בצבע זהב. צבע שמתאים יותר לאירועים הוא פחות יום יומי.
LEI 29- קניתי אותו באיזו חנות באיטליה. לא משהו מיוחד.
שיק 442- צבע ממש מיוחד.
שיק 261- אדום עם גוון כתום. אוהבת אותו מאוד

Witchcrafts

New member
את בטוחה שהשלישי משמאל הוא 310?

יש לך במקרה סווטץ' שלו בנמצא?

angell4

New member
אופס../images/Emo9.gif

זה 306 התבלבלתי... תודה על התיקון!! הייתי קצת חולה שכתבתי את זה.

angell4

New member
../images/Emo15.gifאדומים כהים

משמאל לימין:
אורלי moonlit madness- אין על הצבע הזה!!! בורדו כהה עם מלא נצנצים! בשמש הוא מדהים! בדיוק מרחתי אותו היום בידיים.
ביוטיקר 56- אדום כהה.
ביוטיקר 100- בורדו כהה. האיכות של הלקים של ביוטיקר לא משהו אבל המחיר משתלם למי שרוצה הרבה צבעים.

angell4

New member
../images/Emo230.gifנצנצים

משמאל לימין:
לייף 219
ביוטיקר 95 משתמשת לעיתים רחוקות מעל לקים אחרים.

angell4

New member
../images/Emo34.gifנספחים

משמאל לימין
שיק 54- מה עבר לי בראש שקניתי אותו? חחחח. צהוב זה הצבע שהכי לא מתאים לי. גם קשה מאוד למרוח אותו צריך לדעתי 4 שכבות. קיצר לא בשבילי.
שיק 54- נקנה בגלל לחץ של החבר
פעם שמתי אותו לים כי הוא מתאים לי לבגד ים אבל כחולים לא ממש מתאימים ליץ
אנדראה 61- חום עם נצנצים. לא הטעם שלי..
אנדראה 2- צבע פנינה. אני לא משתמשת בו רק אמא שלי.
לק של ביוטיקר כחלק מערכה לפרנץ. הוא ממש גרוע ולא נוח לעשות איתו את הפס.

למעלה