האוסף שלי

lilo4

New member
אני עדיין בהתלבטויות

אם לקנות את התכלת של שיק
אותו ואת הירוק שלהם. הם חמודים ומגניבים בבקבוק, אני פשוט לא מאמינה שאני אצליח לגרום לעצמי לצאת איתם מהבית...

angell4

New member
באופן אישי לא אהבתי את הירוק שלהם

הגוון עצמו ממש לא לטעמי, יש ירוקים הרבה יותר יפים. התכלת מאוד יפה, אם יש לך עור בהיר הוא יתאים לך מאוד.

lilo4

New member
יש לי הרגשה

שהתכלת שלהם פשוט "טו מאץ'" בשבילי. בטח כשיימאס לי מכל הוורודים בהירים-ורודים כהים-ורודים מנצנצים-ורודים עוד יותר בהירים-ורודים עם תת גוון סגול אני אנסה את התכלת הזה

angell4

New member
../images/Emo181.gifשקופים

טוב אז אולי תהיו מופתעים אבל אני לא משתמשת בכלל במחזק, בסיס או טופ. הציפורניים שלי מאוד חזקות, גודלות מהר ולא ממש מצהיבות וגם אם כן, אז גם ככה הן תמיד עם לק אז לא רואים. משמאל לימין:
טופ של גייד- קניתי כי היה מבצע ב 12 ש"ח. אמרתי ננסה אני גם ככה לא מוכנה להוציא על זה יותר מידי כסף. הוא עשה לי מלא בועות למרות שחיכיתי מספיק ששהלק יתייבש. קרה לי במספר לקים. קיצר גרוע.
ביוטיקר 1- זה השקוף הכי טוב שלי. שמה אותו לעיתים מעל לקים אחרים שאני רוצה שיבריק יותר.
לק שקוף מהערכה של הפרנץ של ביוטיקר.

angell4

New member
../images/Emo109.gifכל מה שצריך כדי לסדר ציפורניים

נראה לי שאין יותר מידי מה לפרט...

bottlegennie

New member
אני הפוכה ממך... ../images/Emo6.gif

אני ממש אוהבת את כל גווני הכחול, ולא סובלת שום גוון של אדום... ואגב, הג'ייד מהורודים הכהים נראה ממש דומה ל-Watermelon של אסי. וממש יפה עליך! תודה על השיתוף באוסף המקסים!

angell4

New member
אני מתה על כחול

אבל שום כחול/ירוק לא מתאים לגוון העור שלי
דווקא האדומים והורודים הכהים הכי מתאימים לי. את חושבת שהוא דומה לו? כי שאלתי שם אם מישהי מכירה לק בצבע דומה. ממש אהבתי את הגוון. שמחה שנהנת מהאוסף היה מעייף לעלות את הכל

bottlegennie

New member
תנסי צבעים כהים...

אולי כחול נוטה לסגול. לדעתי צבע העור שלך יתאים מאוד לכחול :) לפי התמונות שראיתי לאסי יש טיפה יותר ברק אולי, אבל הם מאוד דומים לדעתי... אבל אני לא מבינה בגוונים האלו, אני נפטרת מכל אדום/ורוד שאירע מזלו להגיע אלי. זה היה שווה את זה... :)

angell4

New member
../images/Emo13.gif

אם אני אשים לק כחול זה לא יבליט את הצהיבות של העור? רואים הכי טוב את הגוון עור שלי בתמונה של הלק הסגול הפסטלי של שיק. ועכשיו שאני מסתכלת אז הם באמת דומים. ברק זה משהו שאפשר להשיג בעזרת טופ. לא סתם אהבתי אותו

bottlegennie

New member
מממ.

את צריכה לנסות :) אבל האמת שיש משהו צהבהב בעור שלך. כמו שאמרתי, לכי על כחול-סגול אם את יכולה למצוא :)

תולי01

New member
תודה רבה על השיתוף ../images/Emo140.gif

נהניתי מאוד להציץ באוסף שלך ! יש לך אחלה לקים והצבעים נהדרים !!!

Harlot

New member
יופי של אוסף!

היה בהחלט נעים להציץ בו. תודה על השיתוף!

angell4

New member
../images/Emo23.gifדבר אחרון ששכחתי..

צילמתי את ה- 5 שאני הכי אוהבת

למעלה