היום ב
אנשים

../images/Emo205.gifהיום ב../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo199.gif

אמוטיקונים חדשים:
נכון לאתמול נוספו למערכת כ-36 אמוטיקונים חדשים. אנו רוצים להודות לגל ואורן, מנהלי פורום תקשורת חזותית, על המאמץ והיצירתיות שלהם בעיצוב ובביצוע.
יודעים הכל על "ספרות זולה"? שורקים לאחור את "הסנדק"? פורום סרטים מזמין אתכם להשתתף בתחרות טריוויה חודשית בנושא קולנוע, ואולי לזכות בתואר הנחשק "מלך הפורום". לא תנסו? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=65&msgid=70343441
אין חוויה מרגשת יותר, מבולבלת יותר, הורמונלית יותר ומעניינת יותר מחווית ההריון והלידה... בואי לשתף ולרגש את הגולשים ב"לידה האישית" שלך – תחרות הסיפורים של ערוץ ההריון והלידה, ותוכלי לזכות בפרס: http://www.tapuz.co.il/blog/birth/default.asp

Dooritos

New member
../images/Emo207.gif

אממממ היי [= יש משהו שמאוד מציק לי לאחרונה וזה ש-Rickenbacker 4001 עוד לא פרסמה את הפרק השני של הפיק שלה (שאני מאוד מחכה לו) אז פ-ר-ס-מ-י!! אההממ ו.. רציתי להגיד לך שאני ממש אוהבת את הכתיבה שלך (גם בעברית ובמיוחדדד באנגלית) ואני חושבת שאת מאוד מוכשרת..!

Sim§ MaN

New member
../images/Emo191.gif../images/Emo194.gif../images/Emo199.gif../images/Emo190.gif../images/Emo195.gif

אכן... (= רק שהחיבוק המשופץ מסריח!

addicted to sp

New member
../images/Emo207.gif

אממ הייתה לי היום בגרות במתמטיקה והיה כל כך טוב!!!!!!!!!!!!!!! אהה מקווה ל100 בדקתי את התשובות וניראה לי ש100 יאאאאאאאאאאא אני לא מאמינה!!!

l u d

New member
../images/Emo46.gif קשה להם לעשות אמוטיקון של כבשה?

MyMystery

New member
אולמי תנסי ../images/Emo108.gif../images/Emo11.gif

לבקש בפורום הזה ואולי אם אנשים יסכימו איתך הם יקשיבו
?

loligoth

New member
../images/Emo204.gifנצל"ש - דרושה:

תמונה קטנה יחסית [ומחמיאה] של מייקי ^_^ אימצתי ת
.

אוי אלוהים! ../images/Emo214.gif

איזה מגניבים תפוזזזזזזזזזז איזה רגושנים מדליקים בריבוע
[מה לעזאז...]
[זה נראה יותר כמו קקי] אבל הכי שולט-
ו
אעאע הם גדולים
[תגידו זה היה קודם? מוכר אבל לא מוכר] ותראו את הדבר השולט הזה-
מגניב

EnchantedS

New member
נצל"ש../images/Emo32.gif

מאוד מאוד אוף טופיק:) עשו בפורום כלי נגינה ונגנים: איך אתה יודע שאתה מכור למוזיקה? אז בגלל שאני אוהבת אתכם כל כך, הבאתי את זה לכאן. זה ממש מצחיק:) (במיוחד אם אתם מנגנים על משו...)

EnchantedS

New member
../images/Emo140.gif ד"א, (הפעם לא אוף טופיק)

זוכרים את השירשור "איך אתה יודע שאתה מכור לMCR"? (או משו כזה...) אניוויי, בגלל שהבאתי את לכאן עלו לי כמה (נכונים לגביי חח): -אם אתה מנטב כל שיחה ל"איזה מוזיקה אתה שומע?" ובהמשך ל"מכיר את מיי כימיקל רומנס?". -אם מלא פעמים אתה מתחיל "אני מכיר\ה להקה ש..." "אני מכיר גיטריסט ש...", עד שאתה כבר מעצבן את עצמך, ואומרים לך בציניות: "אוי, באמת מעניין איזו להקה!" (זה רק אחת אומרת לי את זה האמת... וחצי מהפעמים אני אפילו לא מתכוונת לMCR!) -שאתה ממש לא מבין למה MCR זה אימו. -אבל אתה עדיין מתעצבן על אנשים אם הם יורדים על זה. (על אימו\-:) -שיש לך חברה שלא שומעת MCR, וטוענת שג'רארד כל הזמן צועק וזה עושה לה כאב ראש, אבל היא עדיין יודעת מה הצבעים האהובים על ג'רארד, מה הסיבה לזה, שג'רארד ומייקי אחים, באיזה גיל ג'רארד היה כשהוא התחיל את הלהקה, וכו וכו....:) -כשאתה לוקח את Three cheers for sweet revenge כמסר חשוב לחיים.

למעלה