היום ב
אנשים

love mcr

New member
יאא את מזה צודקת..

איך שאני רק פותחת את הפה לדבר על משהו שקשור למוזיקה כבר כולם בטוחים שאני הולכת להגיד משהו על MCR... ובאמת אני מתעצבנת שאומרים שMCR זה אימו ו Three cheers for sweet revenge זה משפט ענק..ויפה..ומרגש...אם הרבה משמעות..

קרניjack

New member
חחח כן

גם לי יש חברה שכגל פעם אני וינה מדברות היא בטוחה שזה על MCR, כמה נדוש (ולא נכון:p)

love mcr

New member
חח

אבל אצלי רוב הזמן זה כן על MCR כבר הפסקתי לדבר עם אנשים עליהם...כבר אף אחד לא מקשיב לי!

חח בדיוק אותו דבר...

כל הזמן אני אומרת שהייתי צריכה להביא מוזיקה יותר טובה לכל מיני מקומות ואז ישר כולם אומרים אוף עודפם את והMCR האלה!!!

EnchantedS

New member
עוד אחד:

שאתה פתאום מתחיל לשיר: sister, I'm not much..., וכולם מסביבך משלימים אותך a poet, but a criminal! (לא לשכוח את האייר גיטר שלהם חח)

איך זה קשור להתמכרות שלך?

האייר גיטר שלהם זה לא קשור אליהם? אוף סיבכתם אותי. עוד אחד: כשהפעולות שלך קשורות בthree cheers for sweet ravange

קרניjack

New member
חחח זה בתנאי

שהחברים שלך שומעים אותם, או שאת מזבלת להם בשכל על השירים

אה כן...

וכשאת ממש מתרגשת ממשו את (מנסה) לחקות את פראנקי מנגן על הרצפה...

EnchantedS

New member
כשכל פעם שאתה רואה את השם "מיי

כימיקל רומנס" בעיתון (זה לא קורה הרבה) אתה ממש מתרגש. אתמול זה קרה!! קראתי כתבה במעריב לנוער שריאיינו ילדים ששומעים מוזיקה מפעם, כמו הביטלז, לד זפלין וכו.... והם אמרו שרוב הלהקות היום לא טובות, ממוחזרות, מנסות להיות אפלות וכותבות על כמה שכואב להם תמיד- כמו לינקין פארק הם אמרו.. הייתי בטוחה שהם מתכוונים גם לMCR... אבל בהמשך הם אמרו: יש גם היום כמה להקות טובות: רדיוהד, בלוק פארטי, רד הוד צ'ילי פפרז, ו.... נחשו.... מיי כימיקל רומנס!!!! אז היה לי מגניב ביותר:) חחח

MyMystery

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo32.gifבקשר לחיבוק../images/Emo12.gif ../images/Emo108.gif../images/Emo11.gif

האם החזירו את החיבוק הקודם?!

למעלה