המצעד הישראלי של רדיו י-ם 101FM

../images/Emo35.gifמה דעתכם../images/Emo35.gif

1. את מי הייתם רוצים לראות בראש בשבוע הבא? 2. איזה שירים הייתם רוצים שיכנסו למצעד? מתוך הפינה לשיפוטכם (ברור שגלעד שגב
) 3. האם לדעתכם הכניסות החדשות של השבוע היו מוצדקות? 4. מה דעתכם על המקום הראשון- "דבש"? מגיע לו? 5. למי מגיע מקום יותר גבוהה ממה שהוא קיבל? 6. מתוך השירים שעזבו את המצעד, את מי הייתםרוצים לראות ממשיך לצעוד? 7. נכון מוטי חתיך?
תשתפו פעולה. ולדירוג המצעד: http://101fm.tapuz.co.il/ChartSong.asp?SongTypeId=19&SongTypeName=המצעד%20העיברי

../images/Emo3.gif

1. את מי הייתם רוצים לראות בראש בשבוע הבא? את יואב דגני או כפיר אפשטיין 2. איזה שירים הייתם רוצים שיכנסו למצעד? מתוך הפינה לשיפוטכם (ברור שגלעד שגב): אין לי דבר אחר- קובי אפללו וגלעד שגב (חחח
נו מה!) 3. האם לדעתכם הכניסות החדשות של השבוע היו מוצדקות? כן. למרות שאת חלק מהשירים לא שמעתי עדיין
4. מה דעתכם על המקום הראשון- "דבש"? מגיע לו? שיר נחמד האמת. 5. למי מגיע מקום יותר גבוה ממה שהוא קיבל? אחרי שמיעה של "אהבה עיוורת" וכמה שמיעות של "אני אש", מגיע לשניהם מקום יותר גבוה. 6. מתוך השירים שעזבו את המצעד, את מי הייתם רוצים לראות ממשיך לצעוד? אינדיה של הראל!! (תחזירו את השיר הזה!!!!!) 7. נכון מוטי חתיך? אכן כן!:)

matanky

New member
דעתנו היא כזו.. ../images/Emo3.gif

1. את מי הייתם רוצים לראות בראש בשבוע הבא? כפיר
2. איזה שירים הייתם רוצים שיכנסו למצעד? מתוך הפינה לשיפוטכם (ברור שגלעד שגב)
לא מכיר שום שיר, אז גלעד שגב
3. האם לדעתכם הכניסות החדשות של השבוע היו מוצדקות?
של שירי וקרן 4. מה דעתכם על המקום הראשון- "דבש"? מגיע לו? כל כך. שיר מעולה!! אבל יש יותר חחח 5. למי מגיע מקום יותר גבוהה ממה שהוא קיבל? לשיר של קרן או ריטה 6. מתוך השירים שעזבו את המצעד, את מי הייתםרוצים לראות ממשיך לצעוד? מתוך כל אלה שיצאו, הוזה אותך מולי חחח של אייל גולן וזהו, גם זה בקושי אבל שיר נחמד.. 7. נכון מוטי חתיך?
מאוד.

D:

1. את מי הייתם רוצים לראות בראש בשבוע הבא? הסוכריות! 2. איזה שירים הייתם רוצים שיכנסו למצעד? מתוך הפינה לשיפוטכם (ברור שגלעד שגב
) נלך על הדרכים הידועות. 3. האם לדעתכם הכניסות החדשות של השבוע היו מוצדקות? כן, נראה לי. 4. מה דעתכם על המקום הראשון- "דבש"? מגיע לו? לגמרי!!! 5. למי מגיע מקום יותר גבוהה ממה שהוא קיבל? אין לי מושג. 6. מתוך השירים שעזבו את המצעד, את מי הייתםרוצים לראות ממשיך לצעוד? לא יודעת, עזבי אותי
. 7. נכון מוטי חתיך? ברור שבוודאי שבטח שכן!

דעתי היא כזאת!../images/Emo22.gif

1. את מי הייתם רוצים לראות בראש בשבוע הבא?
פיר אפשטיין ויואב דגני
2. איזה שירים הייתם רוצים שיכנסו למצעד? מתוך הפינה לשיפוטכם (ברור שגלעד שגב)אהבה ראשונה - גלעד שגב וג´וזי כץ, הדרכים הידועות-מוש בן ארי. שיהיה בהלחה
3. האם לדעתכם הכניסות החדשות של השבוע היו מוצדקות? ממ כן, קרן פלס עשתה שינוי והוא מחמיא לה בטירוף ^^ 4. מה דעתכם על המקום הראשון- "דבש"? מגיע לו? בגלל שהוא שיר חרוש בטירוף אז טיפה נמאס לי ממנו
אבל שיר מהמם! אז כן. 5. למי מגיע מקום יותר גבוהה ממה שהוא קיבל? לאביב!
סתם.. לכפיר! ברור! 6. מתוך השירים שעזבו את המצעד, את מי הייתם רוצים לראות ממשיך לצעוד? דומים
ושחור לבן1
7. נכון מוטי חתיך? לא ראיתי אותו מעולם, אבל נגיד שכן חח

razM19

New member
ים../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gifאיזו השקעה!!!!!!!!

../images/Emo126.gif אין לתאר עד כמה את מלכה!../images/Emo47.gif

איזו השקעה! אני פשוט מורידה את הכובה בפנייך!!

למעלה