סיכום שבועייי !!

Ich liebe T H

New member
../images/Emo205.gifסיכום שבועייי !! ../images/Emo203.gif

איך עבר השבוע? משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: שיר השבוע של טוקיו הוטל: שיר השבוע בכללי: משהו מצחיק שקרה השבוע: בילוי השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: התחדשות השבוע: ו- תוכניות לשבוע הבא :

LiHiLuSh

New member
עונה

איך עבר השבוע?סבבהה אחלה מעולה
משהו טוב שקרה השבוע:מה לאאא??קניתי מלאה דברים אהאה משהו רע שקרה השבוע:לא היה ולא היה ><" שיר השבוע של טוקיו הוטל:וואי לא היה לי ממש זמן לישמוע האמת ביגלל הכול אבל בעיקרון כולם XD שיר השבוע בכללי:כנ"ל משהו מצחיק שקרה השבוע:אמ אמ מא בילוי השבוע:אתמול הלכתי לקולנועהעהעהעה ציטוט השבוע:"אוי הדר אני יהרוג אותך הציפצוף הזה הורג אותי" "הדר:חח נכון הוא במאת מעצבן אוי נו התחיל לי מההמתחלה וזה מעצבן שזה לא נותן לשמוע את השיר" "אני:חח נו מה אמרתי בע חח XDD" תמונת השבוע:לא הפעם XP התחדשות השבוע:בגדיםם ו- תוכניות לשבוע הבא :המפגש לקנות נעליים וחזורה וחולצה וההופעהההההההההההההההההההההה זהוא -ליהי-

SpongBobit

New member
ראשונה ?../images/Emo2.gif

איך עבר השבוע? נחמד
משהו טוב שקרה השבוע: סוכות,התחברתי שוב עם חברה מהיסודי, חברה באה איתי להופעה
,הכתבה !!!!ואמא שלי כבר מתחילה להאמין שביל לא הומוD: והשם דווקא חמודים בכתבה.!D:
משהו רע שקרה השבוע: אח שלי חירפן אותי עכשיו !הוא קרע לי פוסטר, ומחק לי תמונה
שיר השבוע של טוקיו הוטל: ללא ספק,Break Away
,וגם בגרמנית את זה..אני חושבת שזה השיר היחיד שיותר יפה באנגלית..
שיר השבוע בכללי: "צל כבד" בביצוע של נדב קדמון
משהו מצחיק שקרה השבוע: לא יודעת
בילוי השבוע: סוכות.
ציטוט השבוע: בנדוד שלי היה בטוח שהתמונה של ביל שעל הדסקטופ שלי זה אני בפפורים!( התמונה מצורפת),חח אמן !
תמונת השבוע: התמונה הכי יפה של בעלי.
התחדשות השבוע: וואי,אני ממש סנילית. אולי טיפות עינים ומשחה לחצ'קונים.XD... ועיפרון לעינייםD:
ו- תוכניות לשבוע הבא : הווווווופעה@$##@$%%^*)$&*^^#%*#)*$($^(*^(&^#%$$#$^^$@!@!@#@#!
,של מי לא ?
הודגש באמצעות מדגישומטיק
(http://www.tpeople.co.il/on/mo/

SpongBobit

New member
שנייה.;[והנרס לי ההדגשות !../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

תקראו בכל זאת.P:

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifחחחחח קראתי בכל זאתת

וואי נדב קדמון
חחחחחחח איזה סטלןן בנדוד שלךךך
שיהיה שבוע מעולה

Ich liebe T H

New member
Girl i'm going out of my mindddd../images/Emo203.gif

איך עבר השבוע? מצויןן[: משהו טוב שקרה השבוע: למדנו רק יומיים, ארוחת החג הייתה ממש טעימה משהו רע שקרה השבוע: בקושי יצאתי>< שיר השבוע של טוקיו הוטל: מממ הגרסה הגרמנית של Love is Desd אין לי כוח לכתוב חחח שיר השבוע בכללי: Panic At The Disco - 07 - Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off
משהו מצחיק שקרה השבוע: אחותי זרקה את הפלאפון שלה מהמרפסת והוא מת!!
XDD בילוי השבוע: ארוחת חג והיום לסרטט! ציטוט השבוע: אני בטלפון עם חברה פתאום הפלאפון שלי מצלצל ואני רואה שאחותי מתקשרת אליי (והפלאפון שלה הרי מת)...לא בידיוק ציטוט אבל נשפכתיי במקוםםם!! תמונת השבוע: תגידו מה דעתכם, זה אני ציירתי התחדשות השבוע: ארטיק
ו- תוכניות לשבוע הבא: מפגש, הופעה!! ופארק שיהיה לכולנו שבוע מושלם ישמנמניםם

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifזה לא מעלה לי תתמונה../images/Emo10.gif אז קישור://

http://img106.imageshack.us/my.php?image=15660939ao6.jpg אני ציירתי, תגידו לי מה דעתכם

crazysapir

New member
אני שחקתי עם הפלאפון כדורגל ומסירות../images/Emo6.gif

ואז הוא נהרס

florgirl20

New member
שבת שלום!! ../images/Emo106.gif איזה פסל שקס עשו לבנים DDD:

איך עבר השבוע? נחמד מאוד D: משהו טוב שקרה השבוע: בלי
הרע קרו הרבה דברים טובים השבוע. בעיקר שקשורים לטוקיו. משהו רע שקרה השבוע: לא זוכרת
שיר השבוע של טוקיו הוטל: ich bin nich ich
כבר כמה שבועות ברצף! >< שיר השבוע בכללי: אמממממממממ משהו מצחיק שקרה השבוע: הרבה. בילוי השבוע: אממ אתמול קניון
ומסעדה!
ציטוט השבוע: אני אפעם לא זוכרת!! תמונת השבוע:
התחדשות השבוע: ג'ינסים. ו- תוכניות לשבוע הבא : הופעההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ^ ^ ו... עוד הרבה דברים אחרים XD

X Slider

New member
עונה ../images/Emo9.gif

איך עבר השבוע? מעולה!
חוץ מכמה תקריות קטנות הכל עבר בשלום, ואפילו התקריות תוקנו
משהו טוב שקרה השבוע: הופעה של יוני בלוך
משהו רע שקרה השבוע: אנשים מעצבנים
שיר השבוע של טוקיו הוטל: Rescue Me
שיר השבוע בכללי: יוני בלוך - אחריות משהו מצחיק שקרה השבוע: הופעה של יוני בלוך
בילוי השבוע: הופעה של יוני בלוך
ו- תוכניות לשבוע הבא : להתארגן לשבוע באילת, וכמובן - ההופעה!!!

אגנסקעXD

New member
עונה../images/Emo95.gif

איך עבר השבוע? כיף משהו טוב שקרה השבוע: האיתי בכינרת משהו רע שקרה השבוע:אח שלי סטיבן חולה שיר השבוע של טוקיו הוטל: Forgotten Children שיר השבוע בכללי: יום אחרון אמיר פיי גוטמן משהו מצחיק שקרה השבוע: תפסתי צפרדע בכינרת בלילה בילוי השבוע: כינרת ציטוט השבוע:בחלום... אחותי: הזיזה לי ת'יד באוהל בלילה.. אני: צועקת [אבל ישנתי]: קרן תפסיקי אני ידפוק לך כפה.. ואז כשהתעוררתי וסיפרו לי.. תמונת השבוע:>>>>>>>>>>>>>>>>>>> אח שלי סטיבן התחדשות השבוע: ו- תוכניות לשבוע הבא : אמ... עבודת הגשה במחול

למעלה