סיכום שבועייי !!

אתם כל כך מבאסים אותי

איך עבר השבוע? נחמדי =] משהו טוב שקרה השבוע: יוומלדת לבת של בת דודה שלי משהו רע שקרה השבוע:
שיר השבוע של טוקיו הוטל: מ..לא יצא לי לשמוע שיר השבוע בכללי: My Chemical Romance - Demolition Lovers משהו מצחיק שקרה השבוע: עם חברות.. בילוי השבוע: אתמול ,עם חברות . ציטוט השבוע: כל כך הרבה אתמול... תמונת השבוע: התחדשות השבוע: ממ..כלום X: ו- תוכניות לשבוע הבא : אני לא אהיה בהופעה ,בווהוו ,בגלל זה אתן מבאסות אותי !כולכן בהופעה!@$#%^$@%#

אגנסקעXD

New member
../images/Emo95.gif ../images/Emo207.gif לכול הפורום...

אל תשימו לב לפיג'מה שלי.. לא היה לי כוח להחליף חולצה...

אגנסקעXD

New member
אוף..../images/Emo95.gif

שיט לא רואים מה רשמתי.. טוב רשמתי.. חג סוכות שמח.. לכול פורום טוקיו הוטל..

LiHiLuSh

New member
אמ לכול מי ששאל בקשר לצמידי אז ככההה

דיברתי עם מיכל וזה ככה ביום ראשון הם סוגרים איך הם ירהו וכמה סוגיים היו וביום שני היא רק לוכחת את הכסף של מי שרוצה את הצמידים וכמה ואז היא כמה שיותר הרבה אנשים היה יותר מהר את ההזמה ואז היא מזמינה אותם ומביא לנו XD משהו כזה

Plaztyk

New member
I GOT IT FROM MY MOMMAAA!!...

איך עבר השבוע? נחמד. משהו טוב שקרה השבוע: חופש.? משהו רע שקרה השבוע: שיעמום. שיר השבוע של טוקיו הוטל: סקרד. שיר השבוע בכללי: וואטאבר יו לייק. משהו מצחיק שקרה השבוע: מממ..שומדבר מיוחד בילוי השבוע: שומדבר מיוחד תמונת השבוע: ... התחדשות השבוע: לצערי הרב כלום. ו- תוכניות לשבוע הבא : למצות תחופש כמו שצריך.

i panic

New member
אהה?!

השיר הדפוק הזה..חח.ח. XDDD וואי היכ מצחיק שבסוף הקליפ הוא עושה כזה עם האצבעות שלו כיאילו הוא מזיז לבחורה את התחת .. LOOLL

crazysapir

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo75.gif../images/Emo9.gif

איך עבר השבוע?מעולההה משהו טוב שקרה השבוע:התחלתי ללמוד גרמנית:)ח"ח לי
משהו רע שקרה השבוע:כלופ שיר השבוע של טוקיו הוטל:schrei שיר השבוע בכללי:hands of blood נו וכמובן פאייס דאון:) משהו מצחיק שקרה השבוע:הריבים שלי עם טל
בילוי השבוע:הקניון אני מניחה... ציטוט השבוע:-אני טל ומרית בקניון- טל:איך כולם מסתכלים עלייך אני:תסתוםם טל: מהה אני:אמרתי תסתוםםם -שתיקה- קולות רקע:מירית נקרעת מצחוק>< טל: טוב אמ.. אני:אמרתי תסתוםםםםםםםםםםםםםם טל מתייפח בשקט
תמונת השבוע:מתגעגעת->אני זאתי זאתי שאונסים אותה:)כרגיל..
התחדשות השבוע:אממ כלום נרראלי ו- תוכניות לשבוע הבא :אממ בואו נחשוב ביחד

i panic

New member
LOOLLL~~

חח...אתם בנידודים הכי קרועים שהכרתי...>< ח..והתמונה הזאת הרגה אותי =]]]]]

Leb Die Sekunde

New member
סיכום

איך עבר השבוע? חרא. חרא ושוב חרא.. למה אני עושה סיכום? משהו טוב שקרה השבוע: כלום. משהו רע שקרה השבוע: כל השבוע.. מונסון מתה ושהיב ימות. שיר השבוע של טוקיו הוטל: דו'רג דן מונסון. שיר השבוע בכללי: (B S O Armagedon) Aerosmith -I Don't Want To Miss A Thing- משהו מצחיק שקרה השבוע: חם חם מהמקפיאXD בילוי השבוע:וואלה בילוי.. אין לי. ציטוט השבוע:מתוך תוכנית.. שקר כלשהו.. סתם לא זוכרת את שמה זה איש"מצחיק" קירח שמארח אנשים. השבוע הוא אירח את יאיר לפיד "מה הדבר הראשון שאנשים יגידו לך עם ישאלו אותם מי זה יאיר לפיד?" "יאיר לפיד הוא.." -"יאיר לפיד הוא גוש ג'ל ענק" זה הצחיק אותי רק השבוע. ועוד ציטוט מ3 לפנות בוקר בחווה שניסנו קצת להתעודד וחן כבר לא שלטה על מה שיוצא לה מהפה.. הכנו תחליב חלב לסייח וזה היה חם.. אז היא אמרה "הנה חם חם מהמקפיא.." שתקנו ואז התחלנו לצחוקXDD תמונת השבוע:. התחדשות השבוע:יש לי שתי אישתות חדשות:] נעם וגילי.. תגידו מזל טוב
ו- תוכניות לשבוע הבא :הופעה בע"ה

i panic

New member
עונה=]] הפעם זה לא יהיה כמו שלך ספיר!

איך עבר השבוע? סבבה^^ והעיקר שעבר >< משהו טוב שקרה השבוע:חחח...הלכתי עם ספיר ועם טל^^ משהו רע שקרה השבוע:אמ..כלופD: שיר השבוע של טוקיו הוטל: א שמעתי טוקיו הוטל!~!!...חח... שיר השבוע בכללי:אמ....אני לא זוכרת איך קוראים לו.. משהו מצחיק שקרה השבוע:אממ...היתי עפ ספיר..>< חח..זה כבר מצחיק.. בילוי השבוע: קניון^^ ציטוט השבוע: אוקי הנה ****סוכות,כל המישפחה אוכלת ביחד בשקט בשקט פיתאום אחי יתפרץ**** אח שלי:מיאוהב בחורות?!! כולם:
אמא שלי:הוא לא אמר בחורות הוא אמר חומות סבתא רבא שלי:שתקי כבר! כולנו שמענו מה הוא אמר.. כולם:תפוצצים מיצחוק=]] **אח שלי יתלהב שכולם צוחקים אז הוא החליט לידפוק עוד מישפט*** אח שלי:מי אוהב בחורות ערומות?!!! אמא שלי:אהה?!!! כולם:LLOOL!! חח..זה היה מצחיק ספייר! תמונת השבוע: ==> התחדשות השבוע: קולה ששתתי.. - תוכניות לשבוע הבא :אמ..היתיי אמורה לסנטר אבל בסוף לא =[[[[

16yaeli

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo190.gifקלטו תגובה שהצחיקה אותי רצח

ילדה אחתה עלתה סירטון ליו טיוב עם השיר רסקיו מי ואיזה ילדה אחת רשמה oh bill i will rescue you !!! <3 cuz youre just too hot thats why youre burning <3 חחח זה הרג אותי!:]

למעלה