זהו ראיתי משהו כזה שניכנסתי לאחד האתרים לחפש איזשהי סידרה וראיתי אותם ביחד בידיוק היה השם הזה SUMMER DAY טוב עכשיו אני יודעת שזו דרמה ובזכות קרנית שזה כבר פרק 7 יפה הם ניראים דווקא נחמד ביחד שניהם מומודים מאוד
הביאו לי אתר הורדות של הדרמה אלג'מה והיה שם פירסום של הדרמה הזו באתר הזה ועכשיו אין לי אותו זה היה ממש במקרה היה כתוב שם את שם הדרמה ותמונה של שינהם וזהו אמרתי לעצמי שהחכה עד שיסיימו או הבקש כאן מימשהו אבל עכשיו קרנית כתבה שיצאו רק 7 פרקים תשאלי אותה איפה אפשר להשיג את התחלה גם אני השמח לראות אתה זוג הזה כי הם חמודים והיא מ"אהבה להרוגג" פשוטט מהממת טוב השמחח מאוד . ביי
ואוו סוף סוף הוא חזר למראה החתיכי שלו הוא גזר את השיער הארוך שהיה לו עד עכשיו והוא שוב נראה חתיך !! היה נחמד לראות אותו בטלוויזיה שר בסינית ... והנה תמונה מהטקס --->
בין מה שישראל רואה בטקס לבין מה שרואים בשאר העולם... ולפי מה שהבנתי ליו טיוב אין רשיון או משו כזה להראות קטעים מהאולימפיאדה, כל קטע ששמים, תוך שניה הוא יורד.. אם את מוצאת אני אשמח לקישור..
חחח .. אני חדשה פה אבל סתם ראיתי שכתבו על הנושא הזה ואנ שמחה על כך .. אני , חיכיתי לרגע הזה כ"כ הרבה זמןן .. וא היה כ"כ מהמם שםם .. בהתחלה הבנתי שהוא אמור לשיר בפתיחת האולימפיאדה ושראיתי שלא היה ממנו שום זכר .. ממש התאכזבתי .. אבל איך שמחתי לראות אותו בטקס הסיום .. יש לי אתר עליו [בטיפו] , ושמתי שם כל מיני דברים שקשורים .. הנה הקישור לעמוד : http://www.tipo.co.il/zone/page.asp?zone=75171000013686&pid=9259234 רעות
בגללה לא ריאתי אותו רציתי לראות כול שנייה התחילה להתבכיין הסידרה שלי הסידרה שלי אחרי שהתאיישתי ויתרתי לה ובסוף לא ריאתי אותו איזה באסה איפה אפשר לראות את זה