שרשור מומולדת למלפפון~!!1

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif ועכשי וכשהקדמתי את חנ

ברכה נורמלית. כאילו, נורמלית יחסית אליי. הו מלפפון, כמה אני אוהבת אותך, פאנגירל אלפקתית שלי. לכבוד יום הולדתך ה-13, מי יתן ותזכי לעוד הרבה פאנארטים בדירוג R [כי אני פשוט יודעת שהתיקייה שלך מפוצצת בהם וזה לא מספיק לך ^_^], לפאנפיקים בעברית, לביאקורנג'י אונס ולהמון המון אושר עושר ובלהבלהבלה דברים טחונים וגבינתיים אחרים. את ילדה אינטליגנטית, מוכשרת, ובכלל, תעשי לי אלפקה קטנה וחמודה אמןןן. ^__^ אם הייתי יודעת קודם (|אהםאהם|) הייתי מציירת לך איזה רנביקי, צפי לזה בעתיד הלא-יותר-מדי-רחוק. XP 3>~

תודה ^___^

3> אהעהע, את כל כך קוואי ומעיכה ._.; -חיבוק גדולגדול- (אין לי R! אין! אין!!111 ;--;)

ייאאאאאאאאאייייייייייייייייי!!!!!!!

יומולדת-שמח- מלפפון D: שתיהיה לך שנה מלאה באנימות,שונן איי שוג'ו איי,ושלא תפסיק ליהיות לך אובססיביה ליצורי ים לא מוגדרים D: ***************חחחחחחיייייייייבבבבבבווווווווווווווווקקקקקקקממממממוווווווווווווחחחחחחחחחחחץץץץץץץץץץץץץ****************************** אוהבת אותך 3> מבננה צ'אן D:

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif לא תשימי לה איזה ביקירנ מאמם?

טוב, אני אשים בשמך XD

Vivi Sparrow

New member
תודה *____*

P: <ביאקויה נראה מטריד ._.> רנג'ירנג'ירנג'י *______* ^0^

BlackEyedSpirit

New member
יאי ~ מזל טוב מלפפונ ^^../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif

אמ אמ הרבה הרבה איצ'יגו והרבה הרבה רנביקי כי זה טוב *-*
~~ נה, מזל"ט ~ עד 3452084724907508 ויום ^_^ הרבה שניצלים מצופים בחמאה קריספית *_* וחיים נטולי טופו כי טופו זה איכ ~ ._."

shui chan

New member
מזל טוב P< ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

לא ידעתי לאיזה משני השירשורים להגיב >; בכל מקרה.. המון המוני מזל טוב D:
ועד 120 שנה.

Fay Wood

New member
מזלטובבב~~ ^_______^ ../images/Emo168.gif

כשאני אהיה במצב קצת יותר שפוי ופחות מסומם אני ארשום ברכה נורמלית, אבל בינתיים- יומולדת שמח~ ^__________^ אה, עד 1212042157348 וכל הזבלהזה, ו..ו..מי ייתן ולעולם לא תסתממי מלורדים בשיעורי מתמטיקה. ._.; לילהטוב X___X;;;;

JeeChan

New member
מזל טוב מלפפון צ'אן D= ../images/Emo65.gif

שיהיה לך יומולדת שמח *0*

Bakura

New member
../images/Emo96.gifמזלטוב!~

*רצהלפנישההוריםשליישחטואותי*

Envious

New member
אוו מזל טוב ענבר!! ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

תמשיכי להיות..אממ חדת לשון או משהו כזה P: ולעולם אל תשני את הכינוי ! ועכשיו לברכת הזקנים, בריאות אושר וכו'וכ'ו !! טוב חיפשתי בגוגל מלפפון ים והתוצאות קצת מגעילות..<> אז תמונה אחרת ~ ומזל טוב שוב ^^

לבנדר א

New member
לה לה לה...

אז מה אם הייתי איתך כל היום? קשה לברך נורמלי כשמשפחה שלמה נושפת בעורף. 00; אז... מזל טוב, שנה טובה ומאושרת, תמשיכי להיות סופר מותק. אוהבתותך. 3> מגיע לך כל הטוב שבעולם. D: פיק יומולדת כבר מגיע. ^_^ *אצה רצה*

ShuNka

New member
מזל טוב ^0^

[לא היה לי אינטרנט, תאשימי את אמא שלי ;;] מזל טוב
שתהיי לראש ולא לזנב
ותזהרי ממלפפוני יבשה שרוצים להתנקש בך !!

I SanGo I

New member
מזל טוב ^_^ ../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

SaijinKun

New member
מלפפוני-צ'אן *-* יומולדת שמח!!!!!1

D:::: מזל טוב ליום הולדתך ה13!!!!!!!!1111 D::::: שתמשיכי להיות ילדה כה...אממ...ענברית! מזל טוב לך!!!!!!!111 את יכולה לסקול אותי באבנים D: תמשיכי לחיות עד 12017239813675638917981263817981729836199912 וחצי שנים ויותר D::: אופותך,טלקון ^-^ ~ד"א~ ביאקורנ שהכנתי מצורף ^0^ יאי,התמונה המשותפת (כולל נכיעה אחד בשני והסתרה) הראשונה שלי ^0^ ושוב,מזל טוב!!!!!!!!!!!!1111 |כל האמוטיקונים של תפוז שקשורים לימי הולדת+ כל האייקונים השמחים| D:::

למעלה