תמותיייי! ];
G Goggle Girl New member 4/3/06 #20 ש, שלושעשרה?! @@ מישהי שלא תשתחרר כשאני אהיה עדיין בצבא!!!!!!! ;;;-;;; אומג מלפפוני אני אוהבת אותך ;<
ש, שלושעשרה?! @@ מישהי שלא תשתחרר כשאני אהיה עדיין בצבא!!!!!!! ;;;-;;; אומג מלפפוני אני אוהבת אותך ;<
K keep smiling New member 5/3/06 #26 אמ, עדי..?../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif סתם שאלה.. לכמה זמן חתמת?! XD
K keep smiling New member 6/3/06 #30 את מתחמקת.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif ואני מתחילה לפחד. סס זה לא שחתמת ל6 שנים או משו כזה. XD
את מתחמקת.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif ואני מתחילה לפחד. סס זה לא שחתמת ל6 שנים או משו כזה. XD
S Sakai Shana New member 4/3/06 #22 |דיליי| איך לא ראיתי את זה קודם?...O______________O קרובייייייייית שלי! 3> מזל טוב מותק D: [זקנה.>>] אוהבת אותך 3>~
|דיליי| איך לא ראיתי את זה קודם?...O______________O קרובייייייייית שלי! 3> מזל טוב מותק D: [זקנה.>>] אוהבת אותך 3>~
ט טומויו האחת New member 5/3/06 #27 אמג~! יומולדת שמח ^___^ טוב, כי אני לא מכירה אותך כ"כ טוב.. אני אאחל לך.. הרבה ספרי קוני וויליס? ס.ס מזלטוב P:
אמג~! יומולדת שמח ^___^ טוב, כי אני לא מכירה אותך כ"כ טוב.. אני אאחל לך.. הרבה ספרי קוני וויליס? ס.ס מזלטוב P: