שיר השבוע

../images/Emo205.gif../images/Emo190.gifשיר השבוע ../images/Emo9.gif

השיר של שייגעצ שעה לכם את השבוע- השיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע- אלבום השבוע- השיר המאוס של השבוע- דבר טוב שקרה לכם השבוע- דבר שהרס לכם את השבוע- צרפו תמונה לבחירתכם-

dsol

New member
../images/Emo189.gif ../images/Emo9.gif

השיר של שייגעצ שעה לכם את השבוע- אין השיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע- שרון קרלן - טסה גבוה אלבום השבוע- האלבום סולו של Richard Ashcroft השיר המאוס של השבוע- אממ הנביא יחאזקל דבר טוב שקרה לכם השבוע- CT דבר שהרס לכם את השבוע- מה שנלווה ל CT צרפו תמונה לבחירתכם- צירפתי

Bari west

New member
מוווווווו

השיר של שייגעצ שעה לכם את השבוע-אין השיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע-צמד ראות-דיבורים אלבום השבוע-צעצועים מהבית ספר הישן-צמד ראות השיר המאוס של השבוע-דרך המלך דבר טוב שקרה לכם השבוע-לא יודעת חח דבר שהרס לכם את השבוע-לא יודעת חח צרפו תמונה לבחירתכם

Hezi The One

New member
בוםבוםבוםםםםםםםם

השיר של שייגעצ שעה לכם את השבוע-לקפץ בכל העיר השיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע-Dishwalla-Angels and Devils אלבום השבוע-אין השיר המאוס של השבוע-אין דבר טוב שקרה לכם השבוע-הייתי במודיעין דבר שהרס לכם את השבוע-אין ממש... צרפו תמונה לבחירתכם-אין כח

invAsion

New member
דישוואלה ../images/Emo6.gif ../images/Emo103.gif

רק לפני איזה שנתיים גיליתי שבאמת יש כזאת להקה

../images/Emo121.gifאניאניאני!!!

השיר של שייגעצ שעה לכם את השבוע-אין השיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע- לגעת ברוח- הזבובים אלבום השבוע-בזזז- הזבובים השיר המאוס של השבוע-סיגפו, השיר ה(מיקי-)מאוס של השנה* דבר טוב שקרה לכם השבוע-נס הרים
דבר שהרס לכם את השבוע-חוסר שינה|מזיעה| צרפו תמונה לבחירתכם-מממ לא תודה

../images/Emo121.gifהרבה זמן לא שמעתי אותם

ועכשיו זה סוג של נוסטלגיה אז חרשתי עליהם כל השבוע:]

אפרת P

New member
להלהלה ^^../images/Emo112.gif

השיר של שייגעצ שעה לכם את השבוע - לב מפלסטיק השיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע - עוד חוזר הניגון אלבום השבוע - יחסים פתוחים.. פצעים ונשיקות השיר המאוס של השבוע - סיגפו.. השיר המאוס של החיים שלי
דבר טוב שקרה לכם השבוע - חברה שלי התנחלה פה.. וסבאסבתא באו עם המון שוקולד דבר שהרס לכם את השבוע - ממ.. אין צרפו תמונה לבחירתכם - אינליכוח

LiLdon

New member
*שיעול*

השיר של שייגעצ שעה לכם את השבוע- דווקא שרצית השיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע- Bayside- A Long December אלבום השבוע- The Strokes-First Impressions Of Earth השיר המאוס של השבוע- השיר פתיחה של צרבת [נתקע לי בראש,נמאס כבר ><] דבר טוב שקרה לכם השבוע-ישנו -כל- החבר'ה בבית ריק על מזרונים וצפינו כל הלילה בסרטים בריטים, ונגיעות קלות של סרטי ג'וני דפ
דבר שהרס לכם את השבוע- מבחנים, היעדרויות וכאלה צרפו תמונה לבחירתכם- -> [התוכית הלסבית הנודעת!]

בוקר טוב../images/Emo96.gif

השיר של שייגעצ שעה לכם את השבוע- שזיף השיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע- FOO FIGHTERS -learn to fly שיר מומלץץץ!!! אלבום השבוע- של מתיסיהו השיר המאוס של השבוע- "רוצה לרוץ מהר לרוץ מהר לרוץ מהר" דבר טוב שקרה לכם השבוע- הסתפרתי וצבעתי תשיער וממש אהבתי איך שיצא...
דבר שהרס לכם את השבוע- הגשם המיזדיין הזה.... וסתם עשיתי תאונה צרפו תמונה לבחירתכם- המממ

B a m b o o o k

New member
../images/Emo144.gif

השיר של שייגעצ שעה לכם את השבוע- אין
השיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע- סיכוי קלוש של שרון הולצמן... אלבום השבוע- אמממ אין הדיסקמן מת:( המערכת מתה:( השיר המאוס של השבוע- של הגייבויז לא זוכרת איך קוראים לו דבר טוב שקרה לכם השבוע- אממ לאדעת דבר שהרס לכם את השבוע- הדיסקמן מת צרפו תמונה לבחירתכם-אין לי כוח

../images/Emo121.gifמה נשאר לנו מה רק סיכוי קלוש

ראיתי את "פתח את ליבך" בתו השמיני
20 שקל...

../images/Emo204.gifחזרתייייייי [אתמול ../images/Emo3.gif]

טוב,לפני שאני מתחילה רציתי להגיד שהתגעגעתייייייי
היה כלכך כיףףף... עשיתי בטיול הזה כלכך הרבה דברים שלא עשיתי מעולם... השתכרתי, למדתי להתנשק, עישנתי סיגרייה.. בקרוב אני אשים קצת תמונות
השיר של שייגעצ שעה לכם את השבוע-
לא מעתי שייגעצ השבוע השיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע-
אביב גפן - מחר שב"ק ס' - נופל וקם Bullet ForMy Valentine - Tears Don't Fall BFMV - 10 Years Today אלבום השבוע-
אין מש'ו מיוחד השיר המאוס של השבוע-
מממ...לא'דעת דבר טוב שקרה לכם השבוע-
הטיוווול דבר שהרס לכם את השבוע-
המסלולים בטיול, האנגאובר...
, המחשב שלי פאקינג נשרף! אני עכשיו מהמחשב של אחותי צרפו תמונה לבחירתכם-
אינלי פה כלום

../images/Emo121.gifשבקס../images/Emo47.gif

חסר לך את מתחילה לעשן:( אני מעשן פסיבי כבד וזה לא טוב! אוח שרפו לי אתמול העיניים... (איפוש... כמו שאת מבינה... הם עישנו יותר מדי בחדר של אילן
)

למעלה