שיר השבוע

yardenbm

New member
ME

השיר של שייגעצ שעה לכם את השבוע- צפורנים מרוחות השיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע- the all american rejected-My Paper Heart אלבום השבוע-אין השיר המאוס של השבוע-שירי דיכאון של אח שלי דבר טוב שקרה לכם השבוע- הייתה חינה לבת דודה שלי היה ממש כיף דבר שהרס לכם את השבוע- המורה לתנך צרפו תמונה לבחירתכם-

חדשה (=

אני אביה (= השיר של שייגעצ שעה לכם את השבוע- לב מפלסטיק השיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע- היהודים- father ומלחמה שקטה אלבום השבוע- s&m-metallica השיר המאוס של השבוע- לאדעת.. דבר טוב שקרה לכם השבוע- חחח לא עניינכם
אבל קרה דבר שהרס לכם את השבוע- לריב עם ההורים (השניה) צרפו תמונה לבחירתכם-

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif לרוץ מהר... לפני שיגמר...

השיר של שייגעצ שעשה לכם את השבוע- רוצה ללכת השיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע- מלאני פרס ויהלי סובול-לרוץ מהר אלבום השבוע- אממ אין. השיר המאוס של השבוע- Mattafix - Big City Lights דבר טוב שקרה לכם השבוע- הנזם באף =) דבר שהרס לכם את השבוע- אבא התעצבן על הנזם באף. צרפו תמונה לבחירתכם- נכון שהוא מתוק?

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif לרוץ מהר.. לפני שייגמר...

השיר של שייגעצ שעה לכם את השבוע- רוצה ללכת השיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע- מלאני פרס ויהלי סובול-לרוץ מהר אלבום השבוע- אין השיר המאוס של השבוע- ביג סיטי לייף. דבר טוב שקרה לכם השבוע- יש לי נזם!!! דבר שהרס לכם את השבוע- אבא חטף קריזה על הנזם. צרפו תמונה לבחירתכם-

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif לרוץ מהר.. לפני שייגמר...

השיר של שייגעצ שעה לכם את השבוע- רוצה ללכת השיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע- מלאני פרס ויהלי סובול-לרוץ מהר אלבום השבוע- אין השיר המאוס של השבוע- ביג סיטי לייף. דבר טוב שקרה לכם השבוע- יש לי נזם!!! דבר שהרס לכם את השבוע- אבא חטף קריזה על הנזם. צרפו תמונה לבחירתכם-

אנייייייייייייייייי../images/Emo13.gif

השיר של שייגעצ-אין השיר לא של שייגעצ-Nickelback-Far away......לרגע הזדהיתי עם הפזמון אלבון השבוע-אין השיר המאוס של השבוע-אין דבר טוב שקרה לכם השבוע-יום חמישי יצאתי לדאנס בר והשתכרתי למוות והתחלתי עם איזה 7 בנות לפחות ! אה כן וגם עם בובה של פרה.....
חחחח חולני ! דבר שהרס לכם את השבוע-דיברתי עם האקסית......אבל זה הרס רק לשעה עד שקלטתי שוואללה על הזין שלי צרפו תמונה לבחירתכם-אני מתחבא מאחורי עציץ

../images/Emo192.gif

השיר של שייגעצ שעה לכם את השבוע- את דומה לכלב השיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע- True color אלבום השבוע- השיר המאוס של השבוע- דבר טוב שקרה לכם השבוע- היה לי טיול שנתי דבר שהרס לכם את השבוע- רבתי עם ניני צרפו תמונה לבחירתכם- חחחח התמונה הזאת קורעת אותי

AvtipuS

New member
עידן גם היה בטיול הזה?!

פייי בכל מקום הוא נמצא... ד"א אינפקציה ביצעו גרסא משלהם לשיר "True color" ואם מחפשים עמוק עמוק בבוטלגים אפשר למצוא את הביצוע הזה מוקלט...

יו! רז! זה בדיוק מה שרציתי לכתוב..

שהצטלמתי עם עידן :) וזה לא תמונה מהטיול השנתי עשיתי היום טיול קטן עם המשפוחה וזה מקיסריה ותראו לאיפה אני מגיעה לו :)

../images/Emo121.gifמשום מה...

איך שראיתי את התמונה שמתי לב לפרט המאוד לא חשוב הזה

AvtipuS

New member
אם זה לא היה טיול עם המשפחה

בטח התמונה הייתה "קצת" שונה...

לקחתם לי את הפינה סופית, אה? ../images/Emo7.gif

השיר של שייגעצ שעה לכם את השבוע- אין כזה.
השיר לא של שייגעצ שעשה לכם את השבוע- Depeche Mode - Personal Jesus, Maserplan - kind hearted ligth אלבום השבוע- Masterplan_-_masterplan_limited_edition!!!!!!! השיר המאוס של השבוע- אהההההמ. לא יודעת. דבר טוב שקרה לכם השבוע- אהההמ
+ אילתתת!!11111 דבר שהרס לכם את השבוע- אין כזה
צרפו תמונה לבחירתכם- כשאני אצליח להעביר את התמונות מאילת! אוף! אני לא מצליחה! [המצלמה לא שלי ואני לא מוצאת דרייבר נורמלי]

למעלה