אני מדבר על נופר... אם אתה טוען שהיא אשדוד אז כן
ס סוריקטה1 New member 14/2/06 #18 ../images/Emo121.gifאני מדבר על נופר... אם אתה טוען שהיא אשדוד אז כן
Y yardenbm New member 14/2/06 #23 חח דודי נראה לי לא הבנת אותו נכון סוריקה דיבר על הצד האפל של נופר לא להכנס אליה נראה לי... וסנופ על אשדוד
חח דודי נראה לי לא הבנת אותו נכון סוריקה דיבר על הצד האפל של נופר לא להכנס אליה נראה לי... וסנופ על אשדוד
D dsol New member 14/2/06 #20 ../images/Emo12.gif אתם רואים ! אני לא סתם אומר שהיא האלוהים שלי ! נופרררררררררררר אלוהים מתוקה ומקסימה שלי
../images/Emo12.gif אתם רואים ! אני לא סתם אומר שהיא האלוהים שלי ! נופרררררררררררר אלוהים מתוקה ומקסימה שלי
D Dj SuNsHiNe New member 14/2/06 #24 ../images/Emo42.gif האפי וולנטיינס לכולם. אני אהיה בבית השנה מפאת הדלקת גרון שתקפה אותי.. וגם בלגל שהאנטיביוטיקה מרדימה אותי כל הזמן =\ תבלו היום גם בשבילי =) אוהבת את כולכם!
../images/Emo42.gif האפי וולנטיינס לכולם. אני אהיה בבית השנה מפאת הדלקת גרון שתקפה אותי.. וגם בלגל שהאנטיביוטיקה מרדימה אותי כל הזמן =\ תבלו היום גם בשבילי =) אוהבת את כולכם!
ב בייבי כבש New member 14/2/06 #28 יוו נעמה!!! גמלי יש דלקת גרון ואנטיביוטיקה מסממת!!!!! זה הרופאה היא בטוח רצתה שאני לא אקום יותר