הכר את הפורום

Love Bem

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo41.gifהכר את הפורום../images/Emo41.gif

היי לכם
איך עבר אליכם השבוע? מקווה שטוב
בקיצור זוכרים את הפינה שלי? אתם יודעים מה לעשות נכון? אז קדימה הנשאלת הפעם זאת שיר [Shir FGS] אז אני
-מתי בפעם האחרונה: -הקאת: -ראית את סבתא שלך: -נסעת רחוק: -טסת: -אכלת שניצל: -קנית משהו: -קנית משהו שהוא לא אוכל: -היית בהפגנה: -היית בקניון: -היית בבית מרקחת: -למדת למבחן: -התקלחת: -רבת עם בנאדם: -הלכת מכות: -ראית סרט טוב: -ראית סרט מפגר: -קיבלת מאה במבחן: -דיברת שעה בטלפון: -בכית: -האם אי פעם: -התעלפת: -היית בכנסת: -היית במשחק של מכבי: -היית באיקאה: -נסעת לאילת באוטובוס: -טסת לאילת: -עשית צניחה חופשית: -הרגת מישהו: -נעצרת: -הצטלמת עם סלבריטאי: -היית בהופעה של שוטי הנבואה:, -היית בהופעה של אביב גפן: -בכית ביום רצח רבין: -בכית ביום הזיכרון לשואה: -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: -היית בהלוויה: -היית בפיגוע: -היית בתאונת דרכים: -היית ברמת השרון: -היית בבאר שבע: -היית בטירת הכרמל: -היית במעלה אדומים: -היית בערד: -היית ב-"תנובה": -היית בכותל: -קראת הארי פוטר: -קראת ספר של עמוס עוז: -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: -נשבר לך היד/הרגל וכו': -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): -עשית קורס מד"א: מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: -דיברת איתו באמת: -דיברת איתו אונליין: -שלחת לו sms: -כעסת עליו: -ישבת לידו בשיעור: -נסעת איתו לאנשהו: -לאן נסעתם? -לקחת ממנו משהו: -מה זה היה? -היית אצלו בבית: -היה אצלכם בבית: -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: -ראית איתו סרט: -צחקת עליו:

Shir FGS

New member
../images/Emo109.gif וואו ארוך! לכבוד הוא לי. :)

מתי בפעם האחרונה: -הקאת:לא יודעת, אבל בטח היום או מחר או משהו. אני חולה.... -ראית את סבתא שלך: המממ...לא זוכרת. :S פויה לי. -נסעת רחוק: שני-שלישי. הייתי בטיול שנתי בצפון. :) -טסת: ווהווו מזמן. כיתה ו' חופש גדול...וגם זה היה רק לטורקיה. :S -אכלת שניצל: נראה לי אתמול. -קנית משהו: המממ....לא זוכרת. -קנית משהו שהוא לא אוכל: לא זוכרת. חחח -היית בהפגנה: לא יודעת. -היית בקניון: המממ....נראה לי בשישי שעבר. או משהו כזה... -היית בבית מרקחת: פעם אחרונה שהייתי ברופא. לא יודעת. אבל בטח ביום ראשון זה יקרה שוב. -למדת למבחן: ביום.....שבת. מבחן בהיסטוריה. -התקלחת: אתמול בצהריים אחרי בצפר. הייתי כולי רטובה. -רבת עם בנאדם: לא זוכרת. -הלכת מכות: חה...אתמול. עם חברות שלי. -ראית סרט טוב: המממ.... לא יודעת. -ראית סרט מפגר: לא רואה סרטים מפגרים. חחח סתם...אם אני רוצה שזה מפגר אני מעבירה. -קיבלת מאה במבחן: בערבית. חחחחח -דיברת שעה בטלפון: כמעט שעה. 50 דקות. לפני כמה ימים. ביום רביעי נראה לי. אה לא..לפני שבוע ככה. -בכית: היום. מכל דבר בערך. כי אני חולה....והכל מעצבן\גורם לי לבכות. -האם אי פעם: -התעלפת: לא חושבת..... -היית בכנסת: לא הייתי ביורשלים. :S -היית במשחק של מכבי: מתה להיות!!!! -היית באיקאה: מזמן. -נסעת לאילת באוטובוס: לא קרה. -טסת לאילת: לא קרה גם. -עשית צניחה חופשית: אוף. זה הדבר שאני הכי רוצה לעשות. יומולדת 16! זאת המתנה שאני רוצה. -הרגת מישהו: בדיוק אתמול. איזה קטעע.... -נעצרת: לא נעצרתי אבל חחח עזבו. -הצטלמת עם סלבריטאי: בגן אולי. לא יודעת חחחח -היית בהופעה של שוטי הנבואה: לא הייתי אףפעם. -היית בהופעה של אביב גפן: ב27.1.06. רוצה שוב! -בכית ביום רצח רבין: ביום הזכרון האחרון שלו. -בכית ביום הזיכרון לשואה: ביום השואה האחרון. -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: ביום הזיכרון האחרון. -היית בהלוויה: לא הייתי אף פעם. -היית בפיגוע: לא הייתי חס וחלילהההההה -היית בתאונת דרכים: לא הייתי. -היית ברמת השרון: לא זוכרת. בטח רק עברתי בכביש שם. חח -היית בבאר שבע: לא הייתי. -היית בטירת הכרמל: מה זה? -היית במעלה אדומים: גם לא הייתי. -היית בערד: לא נראה לי. -היית ב-"תנובה": תנובה? מה איפה זה? -היית בכותל: לא הייתי בירושלים. -קראת הארי פוטר: הספר החמישי. נו מתי הוא יצא? חחח -קראת ספר של עמוס עוז: לא מכירה ספרים שלו. -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: קרה מתישהו חחחחח -נשבר לך היד/הרגל וכו': לא נשבר. -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': לא קרה. -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): אוווו מזמן. -עשית קורס מד"א: לא עשיתי. מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: הממממ....פלג אולי? לא'דעת. -דיברת איתו באמת: פלג. -דיברת איתו אונליין: עומר. -שלחת לו sms: אמא. חברה- פלג. חח -כעסת עליו: הממממ....פלג. אבל לא רציני. -ישבת לידו בשיעור: מיי. -נסעת איתו לאנשהו: ? -לאן נסעתם? ?? -לקחת ממנו משהו: הממממממ מיי. -מה זה היה? בטיול השנתי לקחתי ממנה גופיה. -היית אצלו בבית: או אההה...מזמן לא הייתי אצל אנשים. חחח -היה אצלכם בבית: אצלכם? מה יש עוד אני שאני לא יודעת עליו? פלג. -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: מיי? לא'דעתת. -ראית איתו סרט: התכוונתי לראות. עםפלג...אבל הסרט היה מקולקל! בושה וכלימה. -צחקת עליו: פלג. חחחחח נו הכל היה אתמול מה אני אעשהה.... איזה כיף ששואלים אותי. :)

EnchantedS

New member
../images/Emo207.gif OMG OMG OMG!!!

(זה אומר שאני שמחה, כן?:) ) מצטערת שאני מנצל"שת פה, אבל....... אתם רואים את התמונה? אז בן דוד שלי נסע לארה"ב, והביא לי את הדיסק!!! אז זה סריקה שלו:) וכן, רשום עליו: "UNAUTHORIZRD DUPLICATION IS A VIOLATION OF APPLICABLE LAWS AND WILL RESULT IN GERARD COMING TO YOUR HOUSE AND SUCKING YOUR BLOOD" יאי!

EnchantedS

New member
אה, שכחתי לכתוב:

ויש בו גם את 2 הקליפים שיצאו מימנו. ולכן.... אין לי מושג איך משמיעים אותו על המחשב! תמיד הקליפים נפתחים ולא המוזיקה! בדיוק כמו בדיסק של הקילרז.... בעע.... למישו יש מושג איך משמיעים דיסקים כאלו?

EnchantedS

New member
הוו שמתי לב שרשום מאחורי החוברת שם:

MERCI POUR LE VENIN שזה בטח אומר THANK YOU FOR THE VENOM בצרפתית.... מעניין למה.....

EnchantedS

New member
יאי הצלחתי להפעיל!! הסבירו לי איך

עושים את זה בפורום מחשבים:)

Shir FGS

New member
../images/Emo109.gif איזה מגניב!!!

זה הדיבק הראשון!?!?!! יווו גם אני רוצה יוו!!!!

קרניjack

New member
חחח תתחדשי!../images/Emo13.gif

כיף לך!:) אני גם כבר רוצה להשיג את הדיסק

GUILTY

New member
פאק יש לך את המקורי מקורי

כי יש כאלו שלא רשום עלים את כל מה שרשמת באנגלית :) כיף לך :( *בוכה מקנאה*

EnchantedS

New member
ברגע שאני יגלה איך מפעילים את

השירים, ולא רק את הקליפים, על המחשב, זה יהיה הרבה יותר כיף
אבל זו התחלה טובה

GUILTY

New member
זה מוזר בטוח מופיע משהו לא?

כאילו בחירה מה להפעיל. מוזר מקווה שתצליחי.

EnchantedS

New member
לא, אין בחירה...

המסך של הקליפים מופיע ישר... ושפותחים את ווינאמפ ותוכנות כאלו אז זה מראה כאילו אין שירים על הדיסק.... אבל במערכת זה כן משמיע את השירים...

GUILTY

New member
טוב זה ממש מוזר../images/Emo4.gif

אל תתיאשי בסוף תצליחי.

למעלה