א~~~~ני! ^^;
-מתי בפעם האחרונה: -הקאת: שנה שעברה. נראה לי. -ראית את סבתא שלך: לא יודעת... לפני איזה שבוע בערך. -נסעת רחוק: עד כמה רחוק? -טסת: כיתה ב'. אין לי כוח לחשב.. -אכלת שניצל: הרבה מאוד זמן. -קנית משהו: לא זוכרת. שבוע שעבר, יכול להיות. -קנית משהו שהוא לא אוכל: את זה אני באמת לא זוכרת XDD -היית בהפגנה: אף פעם! -היית בקניון: חודש שעבר אומשו. נראה לי יותר. -היית בבית מרקחת: שנים. -למדת למבחן: שנים. XD -התקלחת: טהה... יום, נראה לי. -רבת עם בנאדם: זה קורה על בסיס יומי. במשפחה, כמובן. -הלכת מכות: never. -ראית סרט טוב: לא זוכרת. -ראית סרט מפגר: שישי שעבר. מר וגברת סמית זה סרט דפוק כל כך. -קיבלת מאה במבחן: 99 באנגלית נחשב? -דיברת שעה בטלפון: לא נראה לי שזה קרה מאז כיתה ה' בערך. אני לא טיפוס שאוהב לדבר בטלפון. או לדבר בכלל. -בכית: גם, הרבה זמן. -האם אי פעם: -התעלפת: לא. -היית בכנסת: יום כיפור נה נו דה! -היית במשחק של מכבי: אף פעם, אבל אח שלי היה הרבה. -היית באיקאה: נראה לי שגם אף פעם. זה נורא רחוק ;; -נסעת לאילת באוטובוס: הייתי ממש קרובה ללעשות את זה אבל אני שונאת אוטובוסים. -טסת לאילת: אף פעם. -עשית צניחה חופשית: אף פעם. -הרגת מישהו: נו באמת. -נעצרת: לא קרה. -הצטלמת עם סלבריטאי: גם לא קרה. -היית בהופעה של שוטי הנבואה: הייתי בעצרת של רבין. -היית בהופעה של אביב גפן: כנ"ל לגבי העצרת, אבל ראיתי אותו במציאות פעם אחת. -בכית ביום רצח רבין: הייתי בת שנתיים או משהו כזה XD -בכית ביום הזיכרון לשואה: לא, לא זכור לי שקרה דבר כזה. -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: גם לא. -היית בהלוויה: לא הייתי. אבל הייתי בשבעה. -היית בפיגוע: לא קרה, תודה לאל. -היית בתאונת דרכים: כנ"ל. -היית ברמת השרון: מה זה רמת השרון? OO; -היית בבאר שבע: איכסה. לא. -היית בטירת הכרמל: WTF?! -היית במעלה אדומים: הייתה לי חברה שגרה שם פעם. אבל למי אכפת? -היית בערד: איפה זה ערד, תזכירו לי. -היית ב-"תנובה": הייתי ב"עלית"! -היית בכותל: טיול בני מצווה. קרה השנה מתישהו. -קראת הארי פוטר: קראתי רק את השני. -קראת ספר של עמוס עוז: who? -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: לא יודעת, מתישהו אצל סבא וסבתא X3 -נשבר לך היד/הרגל וכו': גן. -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': לא קרה. -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):כיתה ג'. היה לי ניתוח. -עשית קורס מד"א: אני לא עד כדי כך משועממת. מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: נועם!!! -דיברת איתו באמת: לא, שתי דקות. -דיברת איתו אונליין: שירע צ'ע! *-* -שלחת לו sms: אין לי פלאפון אז זה די בעיה >__>" -כעסת עליו: לא יודעת. רון, נראה לי. -ישבת לידו בשיעור: נועם!!! -נסעת איתו לאנשהו: לא זוכרת. -לאן נסעתם? נו, די. -לקחת ממנו משהו: נועם!!! -מה זה היה? פלאפון. -היית אצלו בבית: יובל!~ -היה אצלכם בבית: נועם. ועוד כמה. -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: נועם, שיעור אנגלית. -ראית איתו סרט: יובל, רון, נועם, רינת, אלון, יעל ועוד מישהו. מר וגברת סמית. -צחקת עליו: אלון >> מה, זהו?