הכר את הפורום

EnchantedS

New member
קראתי חלק מהתודות ו.....!

(חלק, כי אני משועממת, אבל לא עד כדי כך P-:) יש שם דברים מצחיקים:) Christine and Sarah for getting Gerard yo all the hospitals. To K: I'm sorry I wrote all this stuff about killing you, I hope the last song makes up for it. Unleash the fucking bats. הו, ולג'רארד יש הורים ממש ממש מגניבים (רוצה החלפות?:) ), כי הוא כתב להם: mom and dad for always believing in me and never making me trade my dreams for a "real job". וואו, למישו מימכם יש הורים כאלו?!.... ההורים שלי הם בדיוק ההיפך. אז אפשר להבין למה הוא הצליח כל כך:) ): ): ): ): ): ):

עונה

-מתי בפעם האחרונה: -הקאת: אממ לא זוכרת -ראית את סבתא שלך: לפני שבוע -נסעת רחוק: גם לפני שבוע -טסת: לפני חודש -אכלת שניצל: היום בצהרים -קנית משהו: לפני שעה -קנית משהו שהוא לא אוכל: לפני שעה! -היית בהפגנה: לא זוכרת -היית בקניון: לפני שעה -היית בבית מרקחת: לא זוכרת -למדת למבחן: אמממ לא נירא לי שזה פעם קרא -התקלחת: לפני 4 שעות נירא לי חעחע -רבת עם בנאדם: בבית ספר -הלכת מכות: בבית ספר עם אותו "בן אדם" -ראית סרט טוב: היום חעחע רק ידידים סרט מעולה! -ראית סרט מפגר: לא זוכרת -קיבלת מאה במבחן: גם לא זוכרת סתאם קיבלתי לפני שבוע באנגלית! -דיברת שעה בטלפון: בצהרים -בכית: אתמול -האם אי פעם: -התעלפת: אולי -היית בכנסת: לא יודעת -היית במשחק של מכבי: לא יודעת -היית באיקאה: איפה -נסעת לאילת באוטובוס: שחזרתי מבית ספר -טסת לאילת: אני נוסשת! -עשית צניחה חופשית: אף פעם אבל בא לי -הרגת מישהו: נמלה נחשב? -נעצרת: אף פעם אבל זה נירא מזה כיף! -הצטלמת עם סלבריטאי:כן לפני חודשיים עם רפה ממכבי חיפה! הוא כזה חמוד! -היית בהופעה של שוטי הנבואה: לא מה הבדתי שם? -היית בהופעה של אביב גפן: גם שם אין לי מה לחפש! -בכית ביום רצח רבין:יאפ -בכית ביום הזיכרון לשואה: יאפ -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:יאפ -היית בהלוויה: יאפ -היית בפיגוע: נופ -היית בתאונת דרכים:מ נופ -היית ברמת השרון: יאפ -היית בבאר שבע: יאפ -היית בטירת הכרמל: יאפ -היית במעלה אדומים: יאפ -היית בערד:נופ -היית ב-"תנובה": יאפ -היית בכותל: יאפ -קראת הארי פוטר: נופ -קראת ספר של עמוס עוז: של מי? -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: נופ -נשבר לך היד/הרגל וכו': יאפ -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': יאפ -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): יאפ הרבה! זה כמו בית השני שלי חח סתאם -עשית קורס מד"א:נופ מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: לוטם -דיברת איתו באמת: מזתומרת? -דיברת איתו אונליין: שרון -שלחת לו sms: רותם -כעסת עליו: רעות -ישבת לידו בשיעור: לוטם -נסעת איתו לאנשהו: ניב בר לוטם ועוד הרבה! -לאן נסעתם? לסרט -לקחת ממנו משהו: לוטם -מה זה היה? כסף -היית אצלו בבית: לוטם -היה אצלכם בבית: לוטם -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: לוטם -ראית איתו סרט: חברים -צחקת עליו: ליאור סימתי!!

EnchantedS

New member
המממ יפה שענית על הכל, אבל...

זה לא שאלון מהסוג הזה.... ב"הכר את הפורום" בוחרים מישהו אחד כל שבוע, וכל מי שרוצה שואל אותו שאלות, ורק הוא עונה:)

rebel girl

New member
אנוכי!

היי שיר ממצב? מה קורה? איך החיים? איך המרגש? איך עבר היום? יש התפתחויות כלשהן? קנית דיסק? תיק? מתנה למישהו/הי? מה אכלת הבוקר? זה היה טעים? כמה נכשלים היו לך השנה? כמה מאיות? מתרגשת לקראת חג האהבה? עם מי תבלי? טוב אין לי יותר מה לשאול יומנעים!

Shir FGS

New member
../images/Emo109.gif יאא.

היי שיר היי. ממצב? הכל סבבבבה. מה קורה? גם סבבבה. איך החיים? די בסדר. איך המרגש? המממ יכוליות יותר טוב. איך עבר היום? בסדר. יש התפתחויות כלשהן? לא. חחח קנית דיסק? היום? לא...שבת היוםץ תיק? גם לא. שבת. מתנה למישהו/הי? שבבבבת מה אכלת הבוקר? ג'חנון. זה היה טעים? מאוד. כמה נכשלים היו לך השנה? בתעודה? אף לא אחד. כמה מאיות? 3. [פיזיקה ערבית סדנת אומנות] מתרגשת לקראת חג האהבה? לא ידעתי שיש עד שהמורה לספרות הזכירה את זה בחמישי. עם מי תבלי? כנראה לבד בבית עם גלידה. XD טוב אין לי יותר מה לשאול הו וול. יומנעים! גם לך. =]

J u s t M a y a

New member
האמ.

כן. הי שיר. מנשמע? למה אני לא מכירה אותך? נכון שאת סוגדת לברוקבק מאונטן? לא? אז סיגדי ביטצ'.
[ותצטרפי לקומונה המגניבקולית שלנו יויו, *פרסומת סמויה*.] מה עוד את שומעת חוץ ממכ"ר? נכון שג'ייק ג'ילנהול חושני?
נכון שאוריאו זה נסגד? יופי. מי הבנאדם הכי יפה בעולם? והכי טיפש? והכי מכוער? והכי חכם? ועם התחת הכי שווה? [תגידי ג'ייק ואם לא, *סכין בתחת*.
] אם לא היו קוראים לך שיר, איך היית רוצה שיקראו לך? מה את אוהבת בעצמך? נכון שאת מושי מושלמת? מתי לאחרונה קנית דיסק? נכון שאת אזרחית לא שומרת-חוק שמורידה מהנט? הו וול.
|ריטלין| אני מצווה עליך להזיל ריר על התמונה המצורפת לעיל. יום נעים דארלינג.

Shir FGS

New member
../images/Emo109.gif XD

הי שיר. היי מיה. מנשמע? בסדר, מה אתך? למה אני לא מכירה אותך? לא'דעת :S למה באמת? נכון שאת סוגדת לברוקבק מאונטן? סורי אבל...מי זה? לא? לא מכירה. אז סיגדי ביטצ'. כשאכיר- בכיף. [ותצטרפי לקומונה המגניבקולית שלנו יויו, *פרסומת סמויה*.] [חעחע] מה עוד את שומעת חוץ ממכ"ר? הרבה. סימפל, לד זפלין, אביב גפן, קיס, אייסידיסי, גאנז...נו כל מיני. נכון שג'ייק ג'ילנהול חושני? לא משהו. נכון שאוריאו זה נסגד? אכן נסגד. יופי. מעולה. מי הבנאדם הכי יפה בעולם? המממממ.....אני. חע סתם. לא'דעת. והכי טיפש? המממ....:S והכי מכוער? לא זוכרת. והכי חכם? טל ארד. ועם התחת הכי שווה? [תגידי ג'ייק ואם לא, *סכין בתחת*. ] לא ראיתי, צר לי. אם לא היו קוראים לך שיר, איך היית רוצה שיקראו לך? רונה. מה את אוהבת בעצמך? חיצונית? אף, שפתיים, ריסים, מבנה עיניים. נכון שאת מושי מושלמת? באארור! מתי לאחרונה קנית דיסק? וואי מזמן. נושא כאוב. נכון שאת אזרחית לא שומרת-חוק שמורידה מהנט? בוודאי. הו וול. |ריטלין| אני מצווה עליך להזיל ריר על התמונה המצורפת לעיל. הממממפ.... יום נעים דארלינג. יום נעים. XD

שליייייי

מתי בפעם האחרונה: -הקאת:לפני איזה חצי שנה -ראית את סבתא שלך:היום -נסעת רחוק:לפני חצי שנה -טסת:לפני 10 שנים -אכלת שניצל:לפני איזה חודש -קנית משהו:לפני חודש -קנית משהו שהוא לא אוכל:לפני חודש -היית בהפגנה:לפני 3 שנים -היית בקניון:לפני חודש -היית בבית מרקחת:לפני איזה חודשיים -למדת למבחן:היום -התקלחת:היום -רבת עם בנאדם:היום -הלכת מכות:שלשום -ראית סרט טוב:אתמול -ראית סרט מפגר:שבועיים -קיבלת מאה במבחן:חצי שנה -דיברת שעה בטלפון:היום -בכית:היום -האם אי פעם: -התעלפת:כן -היית בכנסת:לא -היית במשחק של מכבי:לא -היית באיקאה:לא -נסעת לאילת באוטובוס:כן -טסת לאילת:לא -עשית צניחה חופשית:לא -הרגת מישהו:כן -נעצרת:לא -הצטלמת עם סלבריטאי:לא -היית בהופעה של שוטי הנבואה:,לא -היית בהופעה של אביב גפן:לא -בכית ביום רצח רבין:כן -בכית ביום הזיכרון לשואה:כן -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:כן -היית בהלוויה:כן -היית בפיגוע:לא -היית בתאונת דרכים:כן -היית ברמת השרון:לא -היית בבאר שבע:לא -היית בטירת הכרמל:כן -היית במעלה אדומים:לא -היית בערד:לא -היית ב-"תנובה":כן -היית בכותל:כן -קראת הארי פוטר:כן -קראת ספר של עמוס עוז:לא -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:כן -נשבר לך היד/הרגל וכו':כן -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):כן -עשית קורס מד"א:לא מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון:יאנה -דיברת איתו באמת:דוד -דיברת איתו אונליין:מרינה ( אהובתי) -שלחת לו sms:מרינה ( אהובתי) -כעסת עליו:רותם -ישבת לידו בשיעור:נעם -נסעת איתו לאנשהו:מריה -לאן נסעתם?למשביר -לקחת ממנו משהו:רותם -מה זה היה?עט -היית אצלו בבית:אלינה -היה אצלכם בבית:מריה -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה:דניאל -ראית איתו סרט:רינה האחרת -צחקת עליו:רותם

Shusha Chan

New member
א~~~~ני! ^^;

-מתי בפעם האחרונה: -הקאת: שנה שעברה. נראה לי. -ראית את סבתא שלך: לא יודעת... לפני איזה שבוע בערך. -נסעת רחוק: עד כמה רחוק? -טסת: כיתה ב'. אין לי כוח לחשב.. -אכלת שניצל: הרבה מאוד זמן. -קנית משהו: לא זוכרת. שבוע שעבר, יכול להיות. -קנית משהו שהוא לא אוכל: את זה אני באמת לא זוכרת XDD -היית בהפגנה: אף פעם! -היית בקניון: חודש שעבר אומשו. נראה לי יותר. -היית בבית מרקחת: שנים. -למדת למבחן: שנים. XD -התקלחת: טהה... יום, נראה לי. -רבת עם בנאדם: זה קורה על בסיס יומי. במשפחה, כמובן. -הלכת מכות: never. -ראית סרט טוב: לא זוכרת. -ראית סרט מפגר: שישי שעבר. מר וגברת סמית זה סרט דפוק כל כך. -קיבלת מאה במבחן: 99 באנגלית נחשב? -דיברת שעה בטלפון: לא נראה לי שזה קרה מאז כיתה ה' בערך. אני לא טיפוס שאוהב לדבר בטלפון. או לדבר בכלל. -בכית: גם, הרבה זמן. -האם אי פעם: -התעלפת: לא. -היית בכנסת: יום כיפור נה נו דה! -היית במשחק של מכבי: אף פעם, אבל אח שלי היה הרבה. -היית באיקאה: נראה לי שגם אף פעם. זה נורא רחוק ;; -נסעת לאילת באוטובוס: הייתי ממש קרובה ללעשות את זה אבל אני שונאת אוטובוסים. -טסת לאילת: אף פעם. -עשית צניחה חופשית: אף פעם. -הרגת מישהו: נו באמת. -נעצרת: לא קרה. -הצטלמת עם סלבריטאי: גם לא קרה. -היית בהופעה של שוטי הנבואה: הייתי בעצרת של רבין. -היית בהופעה של אביב גפן: כנ"ל לגבי העצרת, אבל ראיתי אותו במציאות פעם אחת. -בכית ביום רצח רבין: הייתי בת שנתיים או משהו כזה XD -בכית ביום הזיכרון לשואה: לא, לא זכור לי שקרה דבר כזה. -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: גם לא. -היית בהלוויה: לא הייתי. אבל הייתי בשבעה. -היית בפיגוע: לא קרה, תודה לאל. -היית בתאונת דרכים: כנ"ל. -היית ברמת השרון: מה זה רמת השרון? OO; -היית בבאר שבע: איכסה. לא. -היית בטירת הכרמל: WTF?! -היית במעלה אדומים: הייתה לי חברה שגרה שם פעם. אבל למי אכפת? -היית בערד: איפה זה ערד, תזכירו לי. -היית ב-"תנובה": הייתי ב"עלית"! -היית בכותל: טיול בני מצווה. קרה השנה מתישהו. -קראת הארי פוטר: קראתי רק את השני. -קראת ספר של עמוס עוז: who? -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: לא יודעת, מתישהו אצל סבא וסבתא X3 -נשבר לך היד/הרגל וכו': גן. -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': לא קרה. -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):כיתה ג'. היה לי ניתוח. -עשית קורס מד"א: אני לא עד כדי כך משועממת. מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: נועם!!! -דיברת איתו באמת: לא, שתי דקות. -דיברת איתו אונליין: שירע צ'ע! *-* -שלחת לו sms: אין לי פלאפון אז זה די בעיה >__>" -כעסת עליו: לא יודעת. רון, נראה לי. -ישבת לידו בשיעור: נועם!!! -נסעת איתו לאנשהו: לא זוכרת. -לאן נסעתם? נו, די. -לקחת ממנו משהו: נועם!!! -מה זה היה? פלאפון. -היית אצלו בבית: יובל!~ -היה אצלכם בבית: נועם. ועוד כמה. -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: נועם, שיעור אנגלית. -ראית איתו סרט: יובל, רון, נועם, רינת, אלון, יעל ועוד מישהו. מר וגברת סמית. -צחקת עליו: אלון >> מה, זהו?

Shusha Chan

New member
ברצינות? XD

יואו איזה פדיחות X: לא נורא. 'ני חדשה פה. תסלחו לי.

למעלה