פעם , פעם גם רציתי לחסל אותך דברים משתנים :)
A Andromeda Galaxy New member 28/1/06 #27 אהה לא ז*ון, ואני חשבתי באמת ובתמים שזה ז*ון כי אף פעם לא למדתי חינוך מיני ולא סיפרו לנו שיש לבנות מחזור כל חודש. על ציניות שמעת? ויש לך ניק של הומו
אהה לא ז*ון, ואני חשבתי באמת ובתמים שזה ז*ון כי אף פעם לא למדתי חינוך מיני ולא סיפרו לנו שיש לבנות מחזור כל חודש. על ציניות שמעת? ויש לך ניק של הומו
P Purple Angel New member 28/1/06 #30 יש ניק של הומו?! אני לא זה שרואה אנדרומדה, ומה הומו בסגול? ימפגר זה צבע הכי חזק שיש מוזכר בתנ"ך משווים את עם ישראל לעם סגולה, אז כולנו הומואים זה מה שאתה אומר? יש לי את הכינוי הזה מ-2003, כל שאר הצבעים היו תפוסים נשאר ירוק צהוב וסגול, בחרתי סגול מה לעשות.
יש ניק של הומו?! אני לא זה שרואה אנדרומדה, ומה הומו בסגול? ימפגר זה צבע הכי חזק שיש מוזכר בתנ"ך משווים את עם ישראל לעם סגולה, אז כולנו הומואים זה מה שאתה אומר? יש לי את הכינוי הזה מ-2003, כל שאר הצבעים היו תפוסים נשאר ירוק צהוב וסגול, בחרתי סגול מה לעשות.
R RONleader New member 29/1/06 #55 חחחחחח בתור מנהיג ברית אני חושב שמגיע לך שיקפיצו את הנושא... הקפצה
P Purple Angel New member 28/1/06 #35 אנדרומדה גאלקסי זה נשמע כאילו איזה אנדרואיד הולך לתת לך בתחת ועם כבר אז כבר יעשה סיבוב על מלך העולם שדוחף את התחת לכל מקום שיש עמודים ומוטות
אנדרומדה גאלקסי זה נשמע כאילו איזה אנדרואיד הולך לתת לך בתחת ועם כבר אז כבר יעשה סיבוב על מלך העולם שדוחף את התחת לכל מקום שיש עמודים ומוטות