דעתכם חשובה

The Rattlesnake

New member
../images/Emo206.gif דעתכם חשובה

יש לי חבר מפיק אירועים ויש לי אפשרות להרים מופע עצבני (של השבט כמובן
) ואחרי זה מסיבה באחד המקומות היותר יפים באזור אשדוד מה אתם אומרים?

raziko1

New member
הגעתם לת"א מזה אשדוד עוד 20 דקות

חברה היקרים לא מדובר בעוד הופעה רגילה אנחנו מדברים על הפקה שלמה של מסיבת אפטר אחרי זה באחד המקומות היותר יפים באזור הדרום. ואנחנו מדברים ככה קבלו הצצה קטנה על תותחי קצף וההמשך... הגעתם עד לת"א מזה אשדוד עוד 20 דקות נסיעה...עזבו אותכם רחוק מנסים לעזור ייאלה תתמכו

raziko1

New member
כל ההפקה כבר מוכנה על דפים../images/Emo36.gif

ככה אז תשיבנו זה משהוא שמתבשל בערך חודשיים וזה לא עוד הופעה אנחנו מתכננים ערב אם מסיבת אפטר להופעה ואנחנו צריכים לשמוע את געתכם על זה שלא נשקיע לחינם כי באזור אשדוד ההפקה מבצעת את עבודתה. וחבל שנשקיע לחינם כסף אם אף אחד לא יגיע . תחשבו על זה באזור אשדוד והסביבה אף אחד לא מכיר את השבט אם הופעה כזאת אפשר להרחיב את מעגל המעריצים על ידי הרחבת אופקים!!

raziko1

New member
אחי השכן....

אח שלי גם ההפקה שלנו מאשדוד אז אתה בטח מכיר את המקום המיועד שלנו זה המקום החדש שנפתח באשדוד באזור התעשיה שנקרא "דיאבלו"

h e n y

New member
ממ

זה רעיון יפה מאוד לדעתי.... אבל זה רחוק לי מידי...

destar

New member
רעיון מגניב

אבל אני אבוא רק אם זה יהיה קצת יותר קרוב ....

MC SammY

New member
אממ

אם יהיה ביום חול ולא מאוחר מדי (יהיה לי איך להגיע) אז אין לי בעיה

raziko1

New member
זה יהיה רק ביום חול

אנשים זה יהיה רק בימי חול כי ההפקה שלנו לא עובדת בשבתות. זה מתוכנן להיות בסןפ"ש יום חמישי . תאריך עדין לא סגור

kombinaizer

New member
כמובן שאני בעד להופעות אבל

באשדוד זה ממש רחוק לי. בכל מקרה, יוזמה מבורכת

destar

New member
חחח נכון דודה מרי בהחלט צודקת

מישהו בכלל הסכים לכל הסיפור הזה , נראה לי זה עומד להיות כמו פרוייקט "בנדנה " שעדיין מככב למטה

raziko1

New member
ממש כל הכבוד על הפירגון שלכם..

חלק ממכם צריך ממש להתבייש בדברים שהוא אומר!!!! אין לכם מושג מזה ללהקה חדשה שבקושי מוכרת שאנשים רוצים לבוא ולעזור לה ואנשים מסוימים מזלזלים!! אתם חושבים שזה קל להרים ערב של הופעה. להזכריכם אתם חיים בישראל ושום דבר לא בחינם. תסכימו איתי שהיום מסתיק לא תתין למישהוא שאתה לא מכיר מרצון אישי. אז כשעושים במקום לסתלבט תפרגנו ואם זה לא בטבעיות עדיף שלא תגיבו!!

The Rattlesnake

New member
ת'כלס אתם נורא לא תומכים

ויש פה כמה שבכלל מראים זלזול אני ורז עושים המון מאמצים בשביל להקים ת'הופעה והמסיבה הזאת ותאמינו לי זה בשביל כולם ואתם ממש לא תתאכזבו מבטיח לכם. רק תראו את תמיכתכם ותאמינו לי זה יהיה שווה

למעלה