דעתכם חשובה

על מה העצבים?

לא זלזלו בך להפך כולם הביעו את דעתם, חלק אמרו שמצויין להם וחלק אמרו שהיוזמה מבורכת אבל רחוק להם. אז מישהו שאל אם השבט יודעים על זה... אז? לא צריך לפגוע בך. אם ליאור לא היה שואל אותי לפני כמה זמן איך יוצרים קשר עם השבט והסביר בשביל מה גם אותי זה היה מעניין אם השבט יודעים
אל תעשה מזבוב פיל
מבטיחה לך שכולם רוצים הופעות של השבט ושכולם מעריכים אותך שאתה מרים ערב כזה.

The Rattlesnake

New member
אחח מיכל מיכל

רואה שווה לך לדעת דברים לפני הזמן
וממש לא התעצבנתי.. בוא נקווה שזה יצא לפועל בדרך הטובה ביותר

raziko1

New member
כאילו ברור שלא נעשה מעצמנו צחוק

ברור שאנשי השבט יודעים על מה מדובר ועל איזה תיכנון מדובר אבל לא נעלה את זה לבמה ולא נריץ את זה אם נראה שאין עניין כי יהיה לכולם הפסדים לנו מבחינה כספית ושם ללהקה עצמה שחס וחלילה במידה ואף אחד לא יבוא יצא שם רע ובכלל לכולכם שתדעו שיש להקה ותתבאסו כי לא תוכלו להגיע מכל מיני סיבות. בגלל זה שאלנו את דעתכם לפני שאנחנו מריצים את זה....

The Rattlesnake

New member
בוא נגיד שהמנהל האישי של השבט

יודע לגבי זה הכל והוא בקשר תמידי ומתעדכן עם רז כל פעם וגם אדם יודע (אני קישרתי בין רז לבינו) כך שזה מתוכנן לקרות בקרוב מאוד וזה ממש יקרה אם תתמכו ותגידו את דעתכם. ערב של השבט אפשר לקרוא לזה - זה גם הערב שלכם הקהל (ושלי
)

raziko1

New member
תאמיונו לי אתם צריכים להעריך אותו

תאמינו לי עוד לא ראיתי מישהוא אחד שבאמת מתאמץ לקדם תלהקה כמו ליאור שמשגע אותי יום ולילה ומי כמו ליאור יודע שלהשיג אותי זה קשה אבל הוא אף פעם לא מוותר. כל הכבוד אחי על היוזמה שלך.

סיפלול

New member
ליאווווווווווור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתה לא אמור להיות בעדנו?... *הצפוניים*?

The Rattlesnake

New member
אני בעדכם אבל עדיין

אני וחבר שלי מנסים להקים פה משהו באמת על רמה אם באמת מפריע לרבים לגבי המיקום של ההופעה (אשדוד ואזוריה) אז אני מאמין שחבר שלי יעשה מאמצים שההופעה תתקיים באיזור ת"א.

../images/Emo99.gif פשוט מעולה..

לא שאני מאשדוד או מהסביבה אבל זאת לא בעיה להגיע אם זה בשעות נוחות והאירוע יתקיים עד אור הבוקר כך שנוכל להנות ועם עלות השחר לחזור באוטובוסים ולא להרקב ברחובות אשדוד.

raziko1

New member
זה מאורגן עד לקצה.

אנחנו מתכונים לכל אלה שקשה להם להגיע או אין להם איך להגיע לסדר הסעות מסודרות לכמה מקומות מרכזיים. חשבנו על הכל כבר. לא מדובר כאן במשהוא חובבני. צריך רק את תמיכתכם ולראות אם יש אנשים בעניין אחרת זו תיהיה סתם השפלה לכולם. לנו מבחינת ההפקה ולשבט מבחינת שם שחס וחלילה אם אנשים לא יגיעו אז תחשבו לבד מה יהיה אם השם שלהם...

The Rattlesnake

New member
אין עדיין תאריך

זה בינתיים על הנייר , פשוט צריכים עכשיו מקום להופעה וכמו שאתם רואים יש חילוקי דעות בין אשדוד לאיזור ת"א אז זה קצת "מעכב" את התאריך, פשוט אנחנו רוצים שהרוב הגדול יהיה מרוצה ובאמת יהיה לזה ביקוש וכמובן שלא בסוף מכל ההשקעה הזאת תצא אכזבה.

raziko1

New member
את האמת תיכננו להעלות את זה בשבועות

אבל אנחנו רואים שאמבחינת מיקום אנחנו בבעיה. תראו אחד הסיבות שאנחנו מתעקשים על אשדוד היא כי לאירונה הרבה סלב מגיעים לעשות שמות בעיר אשדוד כי היא עיר שעושה הרבה רעש סביב כל הסלב שמגיעים אז אם נרים מופע נוצץ בעיר זה יהיה בכותרות של כל אשדוד ועיתוני הדרום מבינים. אם מעשה את זה בת"א אז עוד הופעה הייתה עוד מסיבה היתה. תבינו אשדוד עד שקורה משהוא עושים מזה רעש במשך חודש שלם ואז רמת הפרסום גודלת פי 5 תחשבו על זה. אם כבר עוזרים ומוצאים כבף וזיעה צריך לעשות זאת בחכמה

dan the man

New member
Iכן| פרסום מובטח

הופעה באשדוד תביא פי 2 יותר פירסום מאשר הופעה בתל אביב..עד כמה שזה נשמע אל הגיוני אני גר באשדוד ואני יודע מזה...כל פעם שאיזה סלב מגיע ישר זה מופיע בשבעונים ובעיתונים וכל העיר יודעת על זה....

y a n i v 17

New member
אם אכן זה יתקיים

יש מצב גדול שאני יבוא...כל הכבוד על היוזמה

destar

New member
ל raziko1

אני לא יודע אם "החבר'ה שמזלזלים " התכוונתה גם אלי אבל אני ממש לא כך אלה ההפך , ואם אתה לא התכוונתה אלי , תדע לך שאם אנשים באים לפה ומגיבים סימן שבאמת אכפת להם כי אני מאמין שאם לא היה כך הם לא היו מגיבים , תדעו קצת לקבל ביקורת גם אם היא לא ביקורת חיובית . בכל מקרה ברכות על היוזמה ונקווה שיבואו הרבה אנשים לאשדוד ...

למעלה